Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaşım sen ya 1. bölümü izlemedin,ya da yazılanları hiç okumuyorsun.2 satır üste baksan dediğinin yanlış olduğunu anlarsın,lütfen yorum yazmadan önce daha önce yazılanlara da göz at
  • En KrAl DiZi PrİsOn BrEaK ama artık yeni sezon başlasıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
  • bence bu sonbaharda başlatmıcaklar yeni sezonu Türkiye'de.reklamlarda prison break bir de one tree hill çıkmadı,ben indiricem yeni sezonu dayanamam walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 28 Ağustos 2006; 19:08:40 >
  • şimdi izledim 2sezon 1.bolumu cok begendim,haftayamı simdi ikinci bolumu indircez
    t-bag noldu sana oyle ya
  • şimdi indirirsen gelir beklemene gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 29 Ağustos 2006; 2:58:48 >
  • Gerçekten mükemmel bir dizi sezon 1 i indirdim çok güzel az önce de sezon 2 nin 2.bölümünü indirdim oda çok güzel walla ne diim diyecek kelime yok evde olan herkesi bi kere izleyin dedim artık hiç kimse başından kalkmıyor mükemmel bir dizi...
  • Prison Break (2005-2009 / 2017)

Prison Break (2005-2009 / 2017)

cnbc-e

Prison Break (2005-2009 / 2017)

izleyici@cnbce.com

Örnek Posta

Fox'da 2. sezonu başlayan Prison Break'i,Türkiye'nin en iyi kanalı olan Cnbc-e'de ancak aylar sonra görebilmek korkunç bir üzüntü yaratıyor...

Ocak 2007miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 29 Ağustos 2006; 18:22:28 >
  • ya amerikada hergunmu yayınlanıyo bu yoksa haftada bir kezmi?
  • arkadaslar prison break 23. bölüm isteyeniniz varsa rapid e yeni upload ettim. isteyen varsa pm atsın. eğer link vermek yasak değilse ortaya yazıım. biri söleyebilirse...
  • abi 2.seasonu nerden izleyebilirim link verebilirmisiniz ????
  • @korel23 haftada 1
    @canus google'da tv underground diye arat
  • ben zaten anlamıştım sonra wericeklerini,bu fox adamı hasta ederrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

@korel23 haftada 1
    @canus google'da tv underground diye arat

eyvalla saol.

bugun 18.bolumu tvden izledim sonra tv'yi kapatım pc başına gectim 19.bolumu izledim
    eger yetişirsede 2sezon 2bolumu izleycem birazdan, biraz karşık gidiyorum ama napiim boylede cok zevkli
  • 2 bölüm süperdi yaa.
  • Arkadaşlar indirmek için link veriyosunuz saolun ama altyazıyıda nereden bulacağımızı birlikte verirseniz daha faydalı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: black tiger

Arkadaşlar indirmek için link veriyosunuz saolun ama altyazıyıda nereden bulacağımızı birlikte verirseniz daha faydalı olur

google a arat bulursun herşeyide ayğınıza istemeyin yawwww.divxplanet.com dan bulabilirsin
  • arkadaşlar bu arada genelde bi bölüm 350mb civarı ya. eğer kota sorunu olanlar varsa 100-110mb lıklarıda var bazı torrent sitelerinde. ben onlardan indirdim izledim geçen sezon görüntü kalitesi falan herşey çok güzel. baktım bu sezonda vermişler torrentlere hatta 2.sezon 2.bölümü bugün indirdim. isteyen olursa adresi pmden atarım. burdan yasak sanırım.
  • alemsin be unpluggedd herşeyi ayağınıza istemeyin bu da güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 30 Ağustos 2006; 4:19:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.