Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya sürekli baytlara düşüyor, cok sinir bozucu, ne lanet birşeydir bu:D bu emuleden hayır yok gibi, boyle yaparsa 10gün sonra yüklenir valla... senden acaba nasıl indiriliyor:D, ayrıca birşey soracagım, bu emule arada duraklatıp , mesela bilgisayarı kapatsak oluyormu... sonra geldiğimde devam etmek isterim ama.
  • duraklatıp kapatıp vs tekrar başlatma oluyor tabiki hocam sen enis misin bi türk var da düşük id'li benim listede
  • yok ya değil,senden nasıl alacağıımıda bilmiyorum, öyle birşey bulamadım.da bu manyak hız yine 2KBlere düştü, çıldırtır yahu adamı,ne sinir birşey.sende hız hiç düşmedimi ya. pff, ne yapsam acaba.
  • dostum
    1-yüksek ID'li misin?
    2-Hangi servera bağlanıyorsun(Donkey server no2 tavsiyedir)
    3-Bu forumdaki yada Divxplanetteki gösterilen bütün ayarları yaptın mı?
  • 1-Yüksek ID ne(ama bilgilerimde yüksek ID diye bir bilgi var)
    2-Neye bağlandığımı bile bilmiyorum, daha bu programda yeniyim
    3-ne ayarı yav
    yardım edermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerempro -- 3 Eylül 2006; 14:21:09 >
  • yuh dur 3-5 bişey koyayım
  • bu ayarları yaparsam, hız kaybı olmayacakmı, o zaman ben bu yüklemeyi iptal edeyim. böyle durmasın, zaten 1kblere falan iniyor arada. hiç boşa sinir bozmasın.en baştan, en yüksek performans alabileceğim ayar-program ne varsa soylersen sevinirim. saolasın
  • ya biz böyle uğraşacapımıza, senle MSNden konusalım, özelden adresini ver , ekleyeyim seni. olmazmı
  • bitti bile hocam

buradan emuleyi yükle ayarları yap

forum.divxplanet.com
    divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
    http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=57114

http://forum.donanimhaber.com/m_4158631/tm.htm

düzenleme:yer açılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 4 Eylül 2006; 11:32:00 >
  • hoca senide alıkoyduk işlerinden, kusura bakma da büyük sevap işledin, saolasın valla. dediklerini yapayım, sonra konusuruz, tekrar saol, hadi kolay gelsin..
  • görevimiz hocam hadi ben maçı izliom.
  • arkadaşlar 2. sezonun 1 bölümünün linki sizde var mı limewire ve emule, torrent de denedim buldum ama inmiyo ya limewirede server arıyo
    www.cithiz.com a koymuşlar şifre yanlış diyor acaba kesin olarak indirebileceğimiz link varsa pm de atabilir acaba yollayabilir misiniz
  • tüm ayarları yaptım kaydettim, programı kapadım, ayarlar 0 landı, zaten sunucuyada bağlanmadı, çıldırdım ben ya. bunlarlamı uğraşcam yahu. of ya. ya sunucuyada bağlanmıyor, çıldırttı, KAD a baglandı ama, sunucuya değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerempro -- 3 Eylül 2006; 15:14:55 >
  • benim de başıma gelmişti bir ara
  • arkadaşlar yeri burası değil ama prison break le alakalı bir sorum var. bearshareden 2 sezon bölüm 1 i indirdim. divx planetten de bu bölüme ait alt yazıyı indirdim.bu altyazıyı filimde nasıl görücem yardım edecak olan varmı. alt yazı dosyası rarlı bir dosya resminide koyayım.
  • hocam önce son codecleri yükle internetten sonra sadece indirdiğin divx le altyazının aynı dosyada aynı isimde olmasına dikkat et daha sonra oynatıcıdan
    oynat bu kadar basit
  • neeeee.....ocak 2007 mi yazıyor orda????

• prison break sezon 1 20 -21-22 bölümleri nerden çekebilirim.. uyuz oldum emule den yada limewire dan gelmiyo. !!*
  • dün 2 bölümü ardarda izledim çakayım bari bi spoiler

-----------spoiler--------------

Bu lincoln her işin içine ediyor yahu:D Kahramanlık taslıyo bide ya bırak lj'i, scofield ne diyosa onu yap bak şimdi yedin bacağa kurşunu doktor da bulamıcan:D sara da üzülüyo yok michael beni sevmedi diye ya bırak sevmese ne yazar ben seni sevdim:D lincoln'ün tedavisini sara yada diğer zenci doktor yaparsa hiç şaşırmam:D Herkes de Utah'a gidiyor bakalım nolcak

----------spoiler sonu---------
  • harika sevındım

cnbc e ye maıl atmıstım ne zaman yayınlancak dıye cvp atılmamıstı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.