Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de üyeliğim yok ama indirebiliyorum anasayfada altyazı aramaya yaz prison break arattır indir.
  • ya turkıyede verılse bı an önce ya :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

Benim de üyeliğim yok ama indirebiliyorum anasayfada altyazı aramaya yaz prison break arattır indir.

Evet indirebiliyomuşum...

Yazıya tıklayınca şifre soruyosu o yüzden indirilmiyo zannettim...

Neyse ben şu iki bölümü bide alt yazı ile birlikte seyrediyim. Hadi bana iyi seyirler...
  • En iyisi, alacan bi uydu ,yada ne bilim belki digitürktete vardır,ama sanmam, neyse ona uygun uydunu takacan, açacan fox 5i, çatır çatır izliceksin, şeytan diyor ,varsa böyle birşey yap. sonra rapiddi, emüldü,torentti, ugrasma, tek sorun altyazı olur,ama o kadarda ing.miz var, bişeyler hallederiz

hem sadece prison break değil, bütün cnbce dekileri izleyeceksin, arada NBA maclarını izlerisn, amerikada ne var ne yok izlersin valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerempro -- 6 Eylül 2006; 13:00:06 >
  • ya arkadaşlar bu filmi foxtv den başka veren kanal yok mu?yani hotbirdde falan.çünkü malum limitli olunca bölümleri indirmek zor oluyor.ama ss2 ile hem kaliteli kayıt yapılıyor ve bedavaya..saygılar
  • tr.wikipedia.org
    Büyük Kaçış - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Prison_Break

burda daha fazlası varmış.
    en.wikipedia.org
    Prison Break - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Prison_Break

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 6 Eylül 2006; 13:55:43 >
  • süperdi 3. bölüm ya. forumda prison break i güncel olarak takip edenler için bi topic açsak güzel olurdu walla. izliyoruz bişey diyemiyoz
  • de hocam de ben de haftalık spoiler'ı çakayım

-----spoiler'ın efendisi-----

Eveeet prison break müthiş bir heyecanla devam ediyor. Henüz yakalanan olmadı ama direkten dönen pozisyonlar mevcut:D Sucre deli dana gibi vegasa düğünü engellemek için gidiyor, düğünde ya şimdi konuşsun ya da ebediyen sussun denilen bölümde olaya el atacağa benziyor:D

Scofield da yine aklını kullanıyor araba patlamış kendilerini ölmüş göstererek 1-2 gün kazanacak utaha gitmek için. Tabi bu arada bellick 100.000$ para ödülünü duyunca kendini öldürmekten vazgeçip scoyu aramaya koyuldu ve buldu da, uzaktan takip edeceğe benziyor. Scofield sadece utahta duracağı için bellick de orada parayı görüp kardeş payı yapcaklar heralde:D tabi herkes utaha gidiyor, merakla bekliyoruz. Abruzzi, t-bag,davidi göremedik bu bölümde onlar da yoldadır heral:D

Ayrıca nika çok güzel olmuş aşık oldum valla sara kesmiyo beni artık:D ne güzel olmuş saçları offf :D

-----spoiler sonu-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 6 Eylül 2006; 17:56:46 >
  • arkadaslar 26. bölümün promosunu izlemek isteyen vardır heralde
  • cnbc-e de ne zaman başlıyor yeni sezon ?????????????
  • Ocak 2007.

raist, var var

buldumhttp://www.youtube.com/watch?v=ELeKsF2bt2Y
    bir de bu varhttp://www.youtube.com/watch?v=qVZCSny047k

youtube'de prison break s02e04 diye arayınca çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 6 Eylül 2006; 20:23:37 >
  • şimdi izledim 3bölümü güzel ve ilginç bi bolumdu ...
    altyazı içinde mert'e tşk.
  • 2. bölümü indirenler... şu anda bende 2. bölümü indiriyorum epsidone 2 - otis avi yazıyo doğrumu bölüm adı?
  • evet doğru kardeş. iyi seyirler
  • peki 3. bölümün adı nedir bilen varmı?
  • Scan

3. bölüm çok heyecanlı olmuş kalpten gidiyordum

ah bi lost başlasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Eylül 2006; 0:55:27 >
  • beyler 1 bölüm ne kadar boyutu? ve görüntü kaltesi nasıl? formatı ne ? çözünürlüğü ne ?
  • 350mb civarı,güzel,divxtir heral,624x352
  • Anlaşılan o ki ilk sezondan daha heyecanlı ve hareketli olacak.
  • açıkçası ben inanmıyorum ilk sezondan daha heyecanlı olacağına. hapishane ortamı, ordaki ortam,düşünceler olmıcak.
    ilk sezon gibi olmıcak ama işte hastası olduk prison break'in. bırakamam...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.