Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl kacmayı becermısler o kadarcık mesafeden hayret valla ama sevındım
    kesın o subyancıda parayı almak ıcın harekete geccek hadı bakalım
    quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

de hocam de ben de haftalık spoiler'ı çakayım

-----spoiler'ın efendisi-----

Eveeet prison break müthiş bir heyecanla devam ediyor. Henüz yakalanan olmadı ama direkten dönen pozisyonlar mevcut:D Sucre deli dana gibi vegasa düğünü engellemek için gidiyor, düğünde ya şimdi konuşsun ya da ebediyen sussun denilen bölümde olaya el atacağa benziyor:D

Scofield da yine aklını kullanıyor araba patlamış kendilerini ölmüş göstererek 1-2 gün kazanacak utaha gitmek için. Tabi bu arada bellick 100.000$ para ödülünü duyunca kendini öldürmekten vazgeçip scoyu aramaya koyuldu ve buldu da, uzaktan takip edeceğe benziyor. Scofield sadece utahta duracağı için bellick de orada parayı görüp kardeş payı yapcaklar heralde:D tabi herkes utaha gidiyor, merakla bekliyoruz. Abruzzi, t-bag,davidi göremedik bu bölümde onlar da yoldadır heral:D

Ayrıca nika çok güzel olmuş aşık oldum valla sara kesmiyo beni artık:D ne güzel olmuş saçları offf :D

-----spoiler sonu-----
  • quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

harika sevındım

cnbc e ye maıl atmıstım ne zaman yayınlancak dıye cvp atılmamıstı

atmazlar tabe nie atsınlarki sana hemdee baya bi dusunmk lazm atmadan önce neyse kiki
  • eskiden hemen cevap verirlerdi,(kanalın ilk açılıp daha pek bilinmediği, cenebece mi one yahu denilen karanlık çağda) ama şimdi niyeyse böyle oldu, ben de postama cevap alamadım.
  • artık kanal bayaa izleniyor ve dolayısıyla mail atan çoktur. Bu nedenle cevaplamaları gecikmiş olabilir. Benim mailim de birkaç gün sonra cevaplandırılmıştı.
  • arkadaşlar yaa bi yardımcı olur musunuz lutfennnn ben netten 6 saat bkliip 2. sezon 1.bolumu indirdim codecleri de yukledim media playerin ama acarken codeclerde hata diyo we sadece ses duyuluo goruntu yok naapabiliriiimm noolur cbuk cewap werin yhaa meraktan olmek uzereym ztenn
  • quote:

arkadaşlar yaa bi yardımcı olur musunuz lutfennnn ben netten 6 saat bkliip 2. sezon 1.bolumu indirdim codecleri de yukledim media playerin ama acarken codeclerde hata diyo we sadece ses duyuluo goruntu yok naapabiliriiimm noolur cbuk cewap werin yhaa meraktan olmek uzereym ztenn

izlemeni sağlayan kodecleri indirememişsindir, tekrar kodec indirmeni öneririm.
  • ya peki izlememi saalıcak codecleri nerden bulabilirim??
  • codecleri doğru yüklemiş olsan da media player sorun yaratabilir media player classic, bs payer veya zoom playeri kullan sorun yaşamazsın valla ben zoom playeri kullanıyorum hem kullanışlı hemde divxlerde sorun yaratmıyor tavsiye ederim
  • Ben de bs player kullanıyorum.
  • cok saoln bi de oole deniim...
  • ya ustalar ilk bölümü veya 3 bölümü neroyla 50 mb yapıp paylaşacak bir babayiğit yok mu?malum adsl kotalı olunca indiremiyoruz.neroyla bilmeyen varsa farklı bir programlada olur yeter ki 50 mb olsun bölüm başına.bazı arkadaşlar kalite düşer diye uyarabilirler biliyorum ama ne yapalım paranın gözü kör olsun saygılar....
  • kardeş ilgine teşekkür ederim....
    quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

tr.wikipedia.org
    Büyük Kaçış - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Prison_Break

burda daha fazlası varmış.
    en.wikipedia.org
    Prison Break - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Prison_Break

• ya ben zplayeri da indrdm olmuo olmuo olmuoooo ya lutfeeeen birri bna adım aadım naapcmı soolieblrmi kafaı ycem artk yhaaa=(((
  • quote:

Orjinalden alıntı: csu__

ya ben zplayeri da indrdm olmuo olmuo olmuoooo ya lutfeeeen birri bna adım aadım naapcmı soolieblrmi kafaı ycem artk yhaaa=(((

klite codec pack i ve bsplayer i yukledigin takdirde herhangi bir problem yaşamadan izleyebilirsin.
  • pki alt yazı için naapablrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: csu__

pki alt yazı için naapablrm

divxplanet sitesinden ilgili bölüme ait altyazıyı indiriyorsun.daha sonra masa üstünde bir klasör açıp indirdiğin filmi ve altyazı dosyasını içine koyuyosun.dikkat etmen gereken rar dosyası olarak indirdiğin alt yazı dosyasını word formatında açman.ve daha önemlisi de filmle altyazı doysasının isimlerini aynı yapman gerekiyor. bunları yaptıktan sonra filmi açınca altyazı kendiiliğinden başlıyor
  • yaw kanal çok ii dizi çok ii ...
  • sen de çok iisin.

arslan amca word falan ne uğraşıyoruz yahu. ben bs player la filmi açtıktan sonra altyazıyı fareyle tuttuğum gibi bırakıyorum filmin üstüne.

Off Nika offf

nemesis hocam nasıl yapıldığını söylersen bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 8 Eylül 2006; 19:10:17 >
  • bu nika dediğiniz hatun holly valancedir zamanında tarkanın şımarığını almış kiss kiss diye sölemiştir gerçekten güzeldir kendileri ah ah yeni bölümleri beklemek ne kadar zormuş yaffff
  • oole ustune brakılmıoo kii word formatında da açamıorm not def olarak kydoluo...ayhh ne sorunluum=)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.