Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu anladımm da o noktalar ne onu anlamadım
  • salla hocam o noktaları ben de anlamadım. ileriki bölümlerde ortaya çıkar belki.

hypnotize isim için teşekkürler,
    tracy evet,
    w0lky yapma ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 10 Eylül 2006; 17:45:00 >
  • bunlar 7. bolumden sonra yine ara wercekmiş yaa nie weriolar kii
  • yaw bizim maykıl cnbc-e deki yeni başlayan dizidede oynuyo(ghost bilmemne) ... zombi olmuş adam :))))
  • yok herhalde ben farklı bir dilde konuşuyorum ondan kimse cevap vermiyor tekrar yazayım.arkadaşlar bu dizinin 2. 3. bölümlerini nero 7 platinium programıyla mp4 formatında 50 mb boyutunda yapıp paylaşacak bir kardeşimiz yok mu?ya da başka bir programlada olablir kolay diye nero yu yazdım.malum internet kotalı olunca indirmek klasıyor adamı...gerçekten ilgilenenlere teşekkür ederim ve onlara saygılar sunarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korel23

yaw bizim maykıl cnbc-e deki yeni başlayan dizidede oynuyo(ghost bilmemne) ... zombi olmuş adam :))))

tek bölümlük oynuyor ya ben izledim fena değildi dizi ama scofield sız sarmaz geliyor bana

quote:

Orjinalden alıntı: nemesisandforce

yok herhalde ben farklı bir dilde konuşuyorum ondan kimse cevap vermiyor tekrar yazayım.arkadaşlar bu dizinin 2. 3. bölümlerini nero 7 platinium programıyla mp4 formatında 50 mb boyutunda yapıp paylaşacak bir kardeşimiz yok mu?ya da başka bir programlada olablir kolay diye nero yu yazdım.malum internet kotalı olunca indirmek klasıyor adamı...gerçekten ilgilenenlere teşekkür ederim ve onlara saygılar sunarım...

hocam elimde olsa upload ederim ama yok maalesef ama emulede mov. şeklinde vardı bi arat istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC GRADY -- 11 Eylül 2006; 11:26:00 >
  • biz limewire den ındırmeye calısıoruz ama olmuo ınmıolar cok yavas bıde limewire acıkken msn ı fılan acamıoz et yavaslıo nedendır bılen var mı?

burdakı bılgı kırıntıları ıle ıdare edıoz ıste
  • quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

biz limewire den ındırmeye calısıoruz ama olmuo ınmıolar cok yavas bıde limewire acıkken msn ı fılan acamıoz et yavaslıo nedendır bılen var mı?

burdakı bılgı kırıntıları ıle ıdare edıoz ıste

ben 2.seaon 3. bölümü hala indiremedim.bearshare kullanıyorum ve burada 150 küsür kaynak dosya olmasına rağmen indirmiyor. (ayrıca 3.bölümün adı brothers keeper yazıyo doğrumudur acaba)
  • nemesis hocam bendeki neroda o özellik yok,kota da 2 gb, gitar programları da indirmem lazım indiremiyorum.
    arslan 3. bölümün adı "scan"
    popcorn&arslan emule kullanın diyoruz be hocam
    yarın sabah da emuleye düşecek inşallah yeni bölüm.
  • anasını satayım acımadım indirdim.bu ayda fazladan kota parası vericez artık ne yapalım kimseden hayır çıkmadı...ama değer bu diziye arkadaş.zaten bizim burda bir laf var "dalganı kes ye ama kasaba minnet etme" diye kimseden fayda yok indirdim ares ten babalar gibi izledim 2 bölümü şimdide 3. bölüm iniyor.sorunumla gerçekten ilgilenenlere saygılar...
  • bilmem biliyor musunuz ama bu michael denen elemanın yaşı 34 yani 1972 doğumlu.ben şahsen hiç tahmin edemiyordum... ya sizce kaç yaşında gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesisandforce -- 11 Eylül 2006; 14:49:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesisandforce
    elemanın yaşı 34 yani 1962 doğumlu.

24 gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 11 Eylül 2006; 14:06:11 >
  • kardeş işkembeden atmadık herhalde....böyle cevapları bekliyordum ama bu kadar çabuk değil kaynak buhttp://us.imdb.com/name/nm0589505/ bu da yanlış değildir herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesisandforce -- 11 Eylül 2006; 14:52:06 >
  • eeth yha adam 34 yaşında ben de ilk duyduumda şok olmuştum...arkadaşlar bölüm bizim saatle 4te yayınlancakmış yarın ne zaman düşer netee blen war mı
  • 4:30da divxplanette link koyulduğunu hatırlıyorum. pek sürmez zaten, adamlar kaydetikleri gibi emulede paylaşıma açıyorlar. 5 diyim garanti olsun

nemesis, 34 yaşında 62 doğumlu yazmıştın onun için gülücüğünü koymuştum. yanlış anlaşıldıysam affola.

yarın uykulu olmazsam yeni bölümün çevirisini yapmayı planlıyorum.

nika rullaz.
  • kotam bitti yaaw scolfield yuzunden

• walla 5te kalkıp indrcem zaten aksama anca iner
  • Sabah başlarsam öğlen izlerim herhalde.
  • biruzéc +1 valla bende de kalmadı pek bişey.
    csu iner iner ben sana upload yaparım.
    w0lky avatar imza
  • Ben daha 3. bölümü izlemedim yaa Ama ilk 2 harikaydı
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.