Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizinin 7.bölümünden sonra 24 ekim'e kadar ara(1 ay'a tekabül ediyor) verilecekmiş.Ki geçen sene de verilmiş zaten bu ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: csu__

oole ustune brakılmıoo kii word formatında da açamıorm not def olarak kydoluo...ayhh ne sorunluum=)

resime bak.önce rar da işaretlediğim dosyayı çift tıkla.sana soracak bu dosyayı hangi programla açmak istersin diye.sen word frogramını seç.sonra işaretlediğim gibi klasörün içine tutup sürükle.bak resime word dosyası olarak oluşmuş.sonra filme çift tıkla bu kadar.
    />
  • ck tsk ederm açıldı sonunda=)
  • herzamanki gibi güzelim dizinin suyunu çıkardılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

350mb civarı,güzel,divxtir heral,624x352

Çok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: barabum

herzamanki gibi güzelim dizinin suyunu çıkardılar

niye suyu çıktı ki dizinin, yeni bölümlerde fena değil güzel ilerliyor işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

quote:

Orjinalden alıntı: barabum

herzamanki gibi güzelim dizinin suyunu çıkardılar

niye suyu çıktı ki dizinin, yeni bölümlerde fena değil güzel ilerliyor işte

dizinin değil diziyi gösterenler suyunu çıkarttı
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 9 Eylül 2006; 12:06:50 >
  • ya rakadaşlar nero kullanmasını bilen yok mu şu filmi 50 mb yapıp bizi de sevindirecek bir usta....başka programlada olur yeterki boyut kısa olsun.saygılar
  • havadan iple hapishane dış duvarına geçtikleri sahnede kalpten gidiyordum, en müthiş bölümü oydu, o final müthişti
  • subyancının elinin kesilmesi de, al benden o kadar
    herif o kadar kendine güveniyodu ki suratının rengi birden nasıl deişti
  • YA emule'den kaç kb/sn ile indiriyosunuz benimki 5k yı geçmiyor
  • spoiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan amca -- 10 Eylül 2006; 22:33:12 >
  • spoiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csu__ -- 10 Eylül 2006; 22:34:04 >
  • Beyler aradan dalmak gibi olcak ama yeni sezon bölümleri ne zaman başlıomuş bu dizinin. Bide ilk sezon dvdsi türkiyede çıkacakmı acaba bilgisi olan varmı saolun şimdiden....
  • yeni sezon bolumleri amerikada 21 austosta basladı simdi 3. bolume geldiler netten indireblrsnn=) turkiedeyse maalesef ocak 2007de baslıoms cnbce sitesnde oyle acıkladı...dvdlerin de seneye kadar turkiyede cıkacağını sanmıorum ama netten sipariş wereblrsn...
  • tşkler
  • Nihayet sonunda 2.sezon bölümlerine başlayabildim izlemeye. Gerçi daha ilk bölümü izledim ama bu da bir başarı.

Artık ben de bir sıpoylır koyup ilk bölüm hakkındaki görüşlerimi açıklayabilirim.

---Spoiler--- (Oyeah )

Öncelikle o t-bag'in 1.sezonun son bölümünde kolu kesildikten sonra ormanda yuvarlanırmışcasına koşuşturmasına karşılık maşallah 2.sezonda pek bir iyileşmiş veterinere elini kolunu sallıya sallıya gidiyor. Bence 1.sezon'un sonu ile 2.sezonun başı arasındaki olaylar eksik kalmış.Mesela bu bellick denen adam kaç saat eli kolu ağzı bağlı kaldı yattı. Hiç mi acıkmadı o ayı? Adam nerdeyse 24 saat hiçbir şey yemedi. Yemiş de olabilir ama...(öfff saçma bir yorumdu tamam kestim.) Neyse başka şeylere geçelim..Ha yeni ajandan da maşallah akıl küpü. Nerdeyse Micheal'dan zeki diyebilirim. Ama maykılların tuzakları da çok akıllıcaydı. Ayrıca Verronica'nın ölmesi beni çok üzdü. Ama kız da kaşınıyordu tabe. Ayrıca o kapı açtıklarında çok heyecanlandım nedense birden. Yakalancaklar diye çok korktum. Normalde böyle sahnelerin böyle çıkacağını bilirim ama gecenin 4ünde izleyince böyle oluyor .Şimdilik bu kadar..Kalın sağlıcakla

---Spoiler sonu ----

Yalnız emule'yi ilk defa kullandığım için yanlışlıkla fransızca alt yazılısını indirmişim. Sonra Türkçe altyazısını da indirince Biraz üst üste oluyor ama anlaşılıyor. Gerçi o kadar teknik ahım şahım ingilizceyle de konuşmuyorlar yaa..dediklerinin çoğunu anlıyorum.

Ha birşey sorcam siz 350mb'lık 1 bölümü kaç saatte indiriyosunuz?

Yazımı okuyan herkese teşekkürler

Ha bir de

--spoiler---

O mezarlıktan yeni kıyafet aldıklarında aburuzzinin pantolnunun dar geldiğini söyleyince lincoln'ün O zaman bacaklarını kes bu işte bayağı iyisin demesi beni benden aldı gece gece güldürdü.

---spoiler---
  • hocam emuleden çok yavaş iniyor istersen ben sana link veririm rapidde upload edilmiş 3 bölümde var linkte istersen pm atarım ben rapidden bir bölümü 30-40 dakikada indiriyorum tabii sürekli ipyi değiştirerek
  • 'Herşeyin normale dönmesi için bir planımız var' yazıyor.

@MC GRADY msn adresini ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemQ_313 -- 10 Eylül 2006; 15:43:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.