Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa limewire da hala yokk bi de adamlar season2 episode 4 j-cat yasmıslar millet de yiip indrio onu...
  • bu arada maykılın saraya bıraktıı o nottaki bosluklar war ya onları birlestrnce tel no cıkıo fln diolarr
  • emulede var baya kaynak. bölümün adı "first down" heralde birisi yakalanacak, ya sucredir ya da t-bag bence.
  • yha bellick bnları bulcak bence utahtaki 5 milyon dları kendi almaya calıscak maykıl yedirmes tabi de=)matkıl da sarayı aricak
  • internet göçük müdür yahu hiçbirşey indiremedim.
  • Ya beyler emule'de türkçe dilinde yanında 'kullanabilirlik' ve 'kaynak' yazar. Bu 2 si ne kadar fazlaysa onlardan indirin. Ayrıca VostFr'ler var. Bunlarda entegre fransızca alt yazı var. İndirmeyin. Ben yaptım siz yapmayın . (ilk bölümü )
  • quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

emulede var baya kaynak. bölümün adı "first down" heralde birisi yakalanacak, ya sucredir ya da t-bag bence.

Hayır o genç oğlandır bence. Çok belli ediyor. Mal gibi sağ sol kıvırtıyor falan.
  • ya ustalar 4. bölümü indirdik ama alt yazısını nereden bulacağız.yardımcı olursanız sevinirim.ilgilenenlere saygılar
  • link wermek yasak mıydıı=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: csu__

link wermek yasak mıydıı=)

ne linki kardeş alt yazı mı?varsa ver kardeş ne sorunu olsun ki.amaç paylaşmak iş görmek değil mi?saygılar
  • daha çıkmadı ama hazırlaması fazla zor değil. Sadece Saliseleri bile gösteren bir video oynatıcısına ve iyi bir ingilizce kulağı lazım.

İstiyorsanız ben hazırlayabilirim. Ama daha 4. bölümü indirmedim ayrıca faux carnival ve mert abi çoktan hazırlamaya başlamışlardır.

www.divxforever.com ben hep buradan indiriyorum.
  • ewet ben de onu dicektim.divxplanet cok surmez yakında hazır olur...
  • O indirdiğiniz *.srt dosyalarını notepad ile açın bakalım neler oluyor.

• ben notepadle isledm 1. bolumu cıktı alt yasılar.sende nooldu ki

• Burda istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
  • Ya 4. bölüme direk link bulamadım.İzleyen var mı millet torrentten indirmiş hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 12 Eylül 2006; 12:42:48 >
  • hıı eet.ya bsey sorcam limewire dan indren war mı 4. bolumu emule dn cok yawas iniyo 1 gun 17 saat dio yaa.lime wire da bulamadım ben 4. bolumu ne diye aratıosnuz
  • ingilizce altyazı bulamadım bulan link versin çevirmeye çalışayım.

better sp2 denen yamayı yapayım dedim ettim emule'ün içine yahu frtk 5.5den 5.0 a attım dosyayı bakayım nolacak.

düzenleme: emule olayı bitti valla baba ya torrenti öğrenmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 12 Eylül 2006; 12:44:42 >
  • Emule'den düzgün ayarları yapınca 1mbit internetle 2 saatte iniyor. Ama ayarları yapmak tam bir rezillik. MOd yükleyeceksin,port açacaksın...Ben bütün günümü harcadım.

Ha elimde rapid share den ilk 4 bölümün linki de var. İsteyen pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemQ_313 -- 12 Eylül 2006; 12:45:54 >
  • ne ayarı yapmam gerekio yha bi anlatabilirmisn
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.