Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla anlatmak isterim ama çok uzun. Ama sana bir site göstereyim herşey yazıyor. İstiyorsan rapid share linkleri de var 4. bölümün bile. Pm den atayım istiyorsan emule ile uğraşmak istemiyorsan.

Bu da o ayarları anlatan site:http://www.emuleturk.com/

Bu forumda da güzel emule modları var. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemQ_313 -- 12 Eylül 2006; 12:50:47 >
  • ya ewet cok iyi olur atabilirsen
  • yha bse diceem ben raapidshareden indremiorummm açıo saçma sapan seelr soluo yok uploaad files yok su kadar puann war blmm nee
  • ben ilk kez torrent yükledim makinama çünkü bu tür programlardan korkarım ve ilk denememde kolayca kurdum 4. bölümü 1 saatte indirdim.linkide bu umarım yardımcı olmuşumdur saygılar...

(*** olan yere hemen paylas ekleyip yazın veya kopyalayın aradaki boşluğu silip tabii tam olarak yazınca okunmuyorda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesisandforce -- 12 Eylül 2006; 13:49:24 >
  • o rapidde cıkıo arasıra bekle bıraz yada pc yı kapa ac her neyse banada yollabılır mısınız lınklerı
    quote:

Orjinalden alıntı: csu__

yha bse diceem ben raapidshareden indremiorummm açıo saçma sapan seelr soluo yok uploaad files yok su kadar puann war blmm nee
  • www.divxplanet.com
    divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
    http://www.divxplanet.com/indir.php?id=RFA0NDcyMQ==
    bu da 4. bölümün ingilizce alt yazısı çevirmen arkadaşlar için saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesisandforce

ben ilk kez torrent yükledim makinama çünkü bu tür programlardan korkarım ve ilk denememde kolayca kurdum 4. bölümü 1 saatte indirdim.linkide bu umarım yardımcı olmuşumdur saygılar...
    http://www.****.com/download/1548094/Prison.Break.S02E04.HDTV.XviD-LOL.torrent.html
    (*** olan yere hemen paylas ekleyip yazın veya kopyalayın aradaki boşluğu silip tabii tam olarak yazınca okunmuyorda)

bu dosyayı hatalı indirio galiba 10 sn de indirdi ama acılmıo=)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nemesisandforce

ben ilk kez torrent yükledim makinama çünkü bu tür programlardan korkarım ve ilk denememde kolayca kurdum 4. bölümü 1 saatte indirdim.linkide bu umarım yardımcı olmuşumdur saygılar...
    http://www.****.com/download/1548094/Prison.Break.S02E04.HDTV.XviD-LOL.torrent.html

bu dosyayı hatalı indirio galiba 10 sn de indirdi ama acılmıo=)

kardeş sen acemisin galiba bu torrent kısayoludur önce o programı kuracaksın ondan sonra bu linki tıklayacaksın.saygılar
  • e bilmediim için soruyorum zaten.saygılar
  • al buda torrent programının linki
    www.intelpeers.com
    Page not found | IntelPeers
    http://www.intelpeers.com/bittorrent_pro_45a.exe
  • saol
  • oo ordan da inmio.arkadaslar bu 4. bolumu 12 saatten daha az bi sure içinde indireblenler warsa lutfen bana nassi yaptıklarını soolieblrlermii high id falan olmasın mumkunse
  • 2 partlık bölümü birleştirmem lazım.Movie maker'la yapılacak iş değil,kullanımı kolay bir program biliyormusunuz.Normalde tek linkten indiriyordum,bekleyemedim.
  • Ya kardeşim sen de hep armut piş ağzıma düş diye bekliyorsun. Ben ilk bölümü 9 saatte indirdim. Sonra bunun hızlı inmesinin bir yolu olmalı diye düşündüm. Araştırdım 2-3 saat herşeyi buldum ve artık 2 saatte emule'den indiriyorum. Biraz araştır yaa. Herşeyi bizden bekleme. Bize çok büyük nimet vermişler biliyor musun? Bilemedin internet değil, türktelekom hiç değil!

FORUMLAR
  • quote:

oo ordan da inmio.arkadaslar bu 4. bolumu 12 saatten daha az bi sure içinde indireblenler warsa lutfen bana nassi yaptıklarını soolieblrlermii high id falan olmasın mumkunse

sana ares tavsiye ederim çok güzeldir.ben 3 bölümü aresden indirdim.son bölümüde torrenten indirdim.saygılar
  • arkadaş telekomun yurtdışı çıkışındamı bendemi bi sorun var anlamadım.. frtk'yi bıraktım deneme moda geçtim 10kb ile indiriyor gerçi frtk hiç indirmiyordu. yalnız deneme, evostara göre baya bi karmaşık bir mod.
  • Ben r8'i kullanıyorum. Hoş
  • walla ben bütün bölümleri torrent den indirdim gayet hızlı bir şekilde indi indirmek isteyenler de torrenti tavsiye ederim bu arada sezon2 bölüm4 ün tr altyazısını bulan varmı ? eng var ama çeviremiyoruz...
  • arkadaslar S02E04 rapid linkleri isteyen varsa pm atsın... elimde 1,2,3 de var. 4'ün altyazısını bende bulamadım SithLord. geçenkinide 1 gün sonra mert kardeşimizin çevirisini bulmuştum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemQ_313

Ya kardeşim sen de hep armut piş ağzıma düş diye bekliyorsun. Ben ilk bölümü 9 saatte indirdim. Sonra bunun hızlı inmesinin bir yolu olmalı diye düşündüm. Araştırdım 2-3 saat herşeyi buldum ve artık 2 saatte emule'den indiriyorum. Biraz araştır yaa. Herşeyi bizden bekleme. Bize çok büyük nimet vermişler biliyor musun? Bilemedin internet değil, türktelekom hiç değil!

FORUMLAR

arkadaşım bu forumun amacı zaten bilmediimiz seyleri oorenip yardımcı olmak diil mi?ben şahsen sabahın 5inde kalktm lime wireden arıorm yok emule yukluorm pcye ordan 3 gun 6 saat dio torent indiriorm o da aynı ben de soruyorum o allahın buyuk nimeti olaan forumdaki arkadaslara ne yapabilirim bi oneriniz war mı diye.bu forumların açılış sebebi bildiimiz seyleri paylaşmak diye biliodum yanlış biliomusum galiba kusura bakma
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.