Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yollandı,, t-bag e ne oldu yaw saçlar sarı falan tanınmamak için iyice karizmayı bozdu
  • eyv
  • acaba benim indirdiğim site mi verdiğin link...merak ettim
  • ben 2 sezonun ilk 2 bolumunu vcd cı dekı bı abıden rıca ettım cektı bana sonrada 3 ve 4u cekecek saolsun

Bu arada cocuga uzuldum ya FBI ajanı bırakmıyo cocuk babasıyla gitsin meksikaya .Asansor sahnesınden bahsedıyom
  • cidden ya o adamın sacları ne ara sarı oldu=s
  • ustalar 5. bölüm yayınlandımı?veya hangi tarihte yayınlandı ve yayınlanacak saygılar....
  • 5.bölüm henüz yayınlanmadı.Bu Salı sabaha doğru Türkiye saatiyle(Amerika saatiyle Pazartesi akşamı) yayınlanacak.Salı öğleden sonra herkes indirmeye başlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

5.bölüm henüz yayınlanmadı.Bu Salı sabaha doğru Türkiye saatiyle(Amerika saatiyle Pazartesi akşamı) yayınlanacak.Salı öğleden sonra herkes indirmeye başlar.

eyvallah kardeş ilgine...birde bu diziyi hotbirdde yayınlatyan kanal var mı acaba.tabii yeni sezonu...saygılar
  • fox da yayınlanıyor ama hotbirdde bu kanal var mı bilmiyorum olsa bile şifrelidir
  • şifre genelde çözülüyor ama hotbirdde olması ve yaeni sezon olması önemli.çünkü ss2 kart var.ne gereği var limiti aşıp netten indirelim.saygılar
  • Hala indiremedim yahu.
    http://home.netone.com.tr/sonuc.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

Hala indiremedim yahu.
    http://home.netone.com.tr/sonuc.asp

MicroCube sen nerede oturuyorsun ki bu yurt dışı çıkışlarıyla falan uğraşıyorsun
  • Bursa,arkadaşlarca yurtdışıyla bağlantı kuramıyoruz.
  • spolier

Yahu kızın kime doğruyu söylediğini anlayıncaya kadar canım çıktı. Amma üç kaatçı bir kaltakmış.

spolier sonu
  • Şu Haywire'ı 5.ci bölüm trailerlarında resimlerde görmedik yine.Tamam çok önemli bir karakter değil ama insan ne yapıyor diye gösterir be kardeşim.İlginç şeyler dönüyor anlamadım vallaha.
  • ya o dizinin yeni sezonu başladı mıııııııııı2. sezonu??? abooooooo kaçırdım heralde bennnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Şu Haywire'ı 5.ci bölüm trailerlarında resimlerde görmedik yine.Tamam çok önemli bir karakter değil ama insan ne yapıyor diye gösterir be kardeşim.İlginç şeyler dönüyor anlamadım vallaha.

abi senin avatarını ben de kullanabilir miyim noluurrr çok güelmiş zaten msnde de kullanıyom ne alakası warsa şimdi neyse ben de kullanim komutanım yarbayım
  • Oh beya son 2-3 saatte bağlantı biraz düzeldi indirebildim 4. bölümü
  • Kullanabilirsin dostum.Ama belki şunlara da bakmak istersin,noyutlarını düşürüp.
    Prison Break (2005-2009 / 2017)

Alıntıdır.

Bu arada 7. bölümün kadrosunda Tweener yok.Yolcu galiba.Pek de sevmem kendisini konuşurken ağzı yüzü yamuluyor,her tarafı oyunuyor dansöz gibi.

Haywire 6.bölümde görünecekmiş.Hepimiz Haywire'ız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 16 Eylül 2006; 23:20:17 >
  • ben 1. bölümü izledim çok iyiydi,diğerlerini izleyemedim bir türlü
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.