ben bu diziye hasta oldum admın balına bide piskopat hücre arkadaşı çıktı nolcak bakalım. bu dizi kaç sezon billen warmı??
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
cncbc-e deki diziler tatile girince uzak kalmıştım biraz tv den. bu topic sayesinde bakayım dedim .ilk defa izledim bugun hoşuma gitmedi dersem yalan söylemiş olurum.
bu arada @satinezgi alta yazıları nasıl bulucaksın. bende diğer dizileri indirmek istiyorum ama altyazıların hepsi yok malesef
indirip denemedim nasıl ama divx forever' da var ilk sezonun tüm altyazıları..
cnbc gibi başka bi kanal yok..Adamların her werdiği dizi cok kaliteli...Benm favorim sımpsons
ben dızıyı ındırdım ve suanda sezonun son bolumunu ızlıyorum dızı fazla surmeyecek ıkı sezonu gecmez ıkıncı sezon 20 mart ta baslayacak
quote:
Orjinalden alıntı: weys_el
ben dızıyı ındırdım ve suanda sezonun son bolumunu ızlıyorum dızı fazla surmeyecek ıkı sezonu gecmez ıkıncı sezon 20 mart ta baslayacak
dizi 13.bolümden sonra 4-5 aylık uzun bir süre ara vermis..20 mart ta yayınlanacak olan bölüm 1.sezonun 14.bölümü olacak 2.sezon değil..
mükemmel bi dizi ya bende hiç kaçırmadan izliorum!adamlar sağlam dizi yapıolar valla..
muhteşem bir dizi olay budur
cute poison
3 aydır bu diziyi bekliyordum, sonunda geldi :) Bağımlısı oluyor insan
Dizi mukkemmel otesi 14. bolumu az once izledim gercekten cok duygusal bir bolumdu. Bu dizide hersey var muhtesem bi dizi!!
Ya kaç bölüm olacak acaba bu dizi bilen var mı arkadaşlar ?
quote:
Orjinalden alıntı: luv2xlr8
Ya kaç bölüm olacak acaba bu dizi bilen var mı arkadaşlar ?
Amerikada 14. bölümü yayınlandı gecen hafta. Ama toplamda kac olur bilemem zaten bence o kesin belli de degildir ilgiye göre uzatırlar sonra millet bıkınca bitirirler klasik dizi mantıgı.
Bu dizi nasıl bişey ya!Tüm sezonu indiresim geldi.Bahsettiğiniz kadar varmış arkadaşlar.
ne bölümdü yaa... soluksuz izledim..:)
çok güzel bi bölümdü yaa
izlediğim en sürükleyici dizi diyebilirim
cidden cok heycanlı bi dizi yaa..arda bakabildikçe baktım...ben tekrarlarının ne zamna olduunu sorcaktım yaa.