Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (833. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önümüzdeki 2017-2018 sezonunda gelmeyeceği kesin gibi.Gelirse 2018-2019 sezonunda gelir bence.
  • macbook için bitürlü izleyemedim var mı böyle güzel altyazılı site dostlar
  • Buda bitti,üzdü

• Gayet güzel bir finaldi ellerindeki dövmeleri ters çevirip suratına koyduğunda vay canına dedirtti.Whipi harcamaları kötü oldu,t-bag neden hapise girdi gene orayı çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Sezon finalini beğendim. Son sahne

Whip üzdü.

bizim oğlan whip için sen benim garantimsin diyip duruyordu. daha hapisteyken bu sonu planlamış olamaz bunlar biraz abartı geldi açıkçası bana. birde whipteki kanları görene kadar ben hala inanmamıştım yine bir oyunun parçası sanmıştım vuruldu ayağına getirilmek. iyice psikopata bağlattı dizi orada

@melladin
    ajanı öldürdü ya hocam uyuyamı kaldınız o sırada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem ! -- 5 Haziran 2017; 8:29:14 >
  • Ufaktan bir boşluk oluştu, ne kadar çok iyi olmasa da bu sezon, insan alışıyor. :)
  • Yine dünyanın en iyisi olduğunu ıspatladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melladin kullanıcısına yanıt

Ajan karının boynunu kırdı ya b.k yoluna gitti o.
  • link var mı arkadaşlar son bölüm dizinow da kaldırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

quote:

Whip üzdü.

bizim oğlan whip için sen benim garantimsin diyip duruyordu. daha hapisteyken bu sonu planlamış olamaz bunlar biraz abartı geldi açıkçası bana. birde whipteki kanları görene kadar ben hala inanmamıştım yine bir oyunun parçası sanmıştım vuruldu ayağına getirilmek. iyice psikopata bağlattı dizi orada

@melladin

Sabah 7de izledim shaurdan sonra ama maykıl kurtarır cia direktörüyle konuşup diye düşünmüştümGene maykıl sattı t-bagı ya...insan bir el atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

quote:

Whip üzdü.

@melladin

Sabah 7de izledim shaurdan sonra ama maykıl kurtarır cia direktörüyle konuşup diye düşünmüştümGene maykıl sattı t-bagı ya...insan bir el atar

t-bagı zaten hiç sevmedi ki hep bir çıkarı için kullanmıştı. garantim diyip duruyordu işte arkasına almak için oğlunu cebine koymuş onunla dolaşıyordu. ben t-bag gibi bir adamın hemen babalık duygusuna kapılmasına şaşırdım açıkçası
  • izlemek için adres bulan varsa gönderirse sevinirim.
  • 5.bölümde kaldım yok mu arkadaşlar bildiğiniz bi site hepsinde telif yemiş benim baktıklarımın

• Ne oldu ya sezon mu bitti :D 3. bölümde kalmıştım en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: gEnya

5.bölümde kaldım yok mu arkadaşlar bildiğiniz bi site hepsinde telif yemiş benim baktıklarımın

burdan söylemek yasakmı bilmiyorum ama pm atıyorum
  • Beyler son bölüm kacıncı oluyor ?
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    9
  • Bitirdim sezonu sonunda, Prison Break gibi tekrar başlayan birçok dizi var ve bunların çoğu eski tadı vermekten uzaktı. Bu açıdan bakarsak kötü bir sezon değildi, ama yine de bence önceki sezonlardan uzaktı kalite olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 7 Haziran 2017; 16:23:29 >
  • Sezon evet eleştirilmeye çok açıktı her konuda ama kusursuz olan tek birşey vardı oda

MİCHAEL SCOFİELD

Abi adam sanki 4. Sezonu dün bitirmiş gibi o bakışlar o sinsi gülüşler planlar konuşmasındaki vurgu bile muazzam yaa

Efsaneydin hala efsanesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de böyle düşünüyorum. Genel olarak uzun bir sürenin ardından tekrar başlayan diziler sırf para için çıkan yapımlar oluyor. Prison Break ise yine o eski tadını biraz da olsa hissettirdi.
  • 
Sayfa: önceki 831832833834835
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.