Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (842. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elensar77

Hadi hayırlı olsun.
    6. sezon 1. bölüm senaryosu tamamlanmış.

ve şöyle bir şey

• Mahone reyis olmalı yav, scofield harici dizide beyni olan tek insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 13 Mart 2018; 3:26:5 >
  • Yahu bu kadar fanatikleşmeyin beyler o rezalet 5.sezondan sonra neden hala devamını istiyorsunuz dizinin anlam veremiyorum. Ben bile millete tavsiye ederken diyorum hep 5.sezonu rezaletti ama genel olarak çok güzel dizi diye.
  • Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    5. sezon kötüydü belki ama yapacak birşey yok bağımlılık bir çok kişi için bu dizi. Tr'de başka dizi izlemeyeni çok gördüm, dünyada kitlesi de çok büyük. İster istemez heyecanla bekliyor insan.
    Ayrıca evet belki ben fanatik olabilirim, 30 kereden çok tekrar izledim, her kelimesini ezbere bilirim. Kolumda dövmesi dahi var PB'nin. :d
  • 5. sezon bence kötü değildi, aceleye getirilmiş gibiydi. 6. sezona geçiş gibi de değerlendirilebilir. Bence 20 bölümlük sezonlar gelmeli.
  • Yeni sezonda Sucre ve Mahone'un olacağı kesinleşti. Dizinin 'tam anlamıyla' başlangıcına, ilk karelerine dönüleceği söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 24 Mart 2018; 0:32:44 >
  • bu dizi bitmez :D oh süper gelsin, tam kadro olsunn yeni hapishane macerası yapılsın ya :D
  • Vaay Mahone reyiz de dönüyormuş, süper.
  • Mahone reis varsa bizde varız
  • Mahone'ye reyiz diyonuzda hatırladığım kadarıyla bu adam;

Sarah'ı kaçıracakları hapishanede scofield reyizin yaptığı ilk planı bozmuştu. Kameraların ölü bölgede kalan kısımlarını gidip ötmüştü millete, sonra oraları güçlendirmişlerdi, buda reyizi 2. ölüm planına yönlendirmişti.

Yanlış mı hatırlıyorum?
  • Dizi 5.sezon gibi 2019 Nisan-Mayıs aylarında ekrana gelecek herhalde.Ama daha çekimler başlamadığına göre belki daha ileri kayabilir.

Açıkcası ben kesinlikle tam sezon onayı vereceğini düşünmüyorum kanalın.En fazla 13 bölüm olacağını düşünüyorum.İnşallah yanılırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • temhemrime kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dizinin 2019 yazından sonra tüm sezon geleceği söyleniyor. Çekimler de yeni sezon itibari ile başlayacakmış. Tabi bu konular şuan resmi değil.
    Yine de şimdiye kadar dizini yeniden çekileceği konusunu doğru bildi Amerika'da bu işin üstadları. :)
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibi tüm sezon olur da doya doya izleriz.

• Diziye yeni başladım hd ve kaliteli bir altyazı ile nereden izleyebilirim Veya indirebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Sezonluk dizide ilk 4 sezon var. 5.sezonu ben dizimag'den izlemiştim ama şuan orada var mı bilmiyorum.

• 5. Sezonu atabilecek var mı hiçbir yerde bulamadım

• 5. sezonu indirdim. 1 den 9. bölüme kadar fakat Türkçe alt yazılarını atabilecek var mı? nette bulduklarım olmadı. prison.break.s05e01.720p.bluray.x264-demand rargb
  • mehmetfatihakgun kullanıcısına yanıt
    Alt yazıları subscene'de bulabilirsin.
  • Dizinin yapımcılığını şu an adını hatırlayamadım ama lincoln karakterini oynayan abimiz yapıyor galiba . 6.sezon bomba gibi gelecek

• Araya o kadar sene gitmeseydi keşke . Karakterleri yaşlanmış görmek beni ayrı bir üzüyor

• 
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.