Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (843. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.sezonu yeni izleyebildim. Bence dizinin en büyük sıkıntısı Michael ve Lincoln'ün kötü oyuncular olması. Tamam tipiyle,duruşuyla falan çok seviliyor Wentworth Miller ama kötü oyuncu. Mimikleri,hareketleri falan inanılmaz odun yav. Aynı şey Dominic Purcell'de de var. T-bag,Mahone,Sucre'li sahnelerde aktarılan duyguyu net alabiliyorsunuz ama iki kardeşte aynısı olmuyor. Ona rağmen senelerin hatrına izletiyor kendini tabi.
  • 5.sezon turkce altyazili hangi sitelerde var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ey0p kullanıcısına yanıt
    kardeşim sharemovies diye bir sitede yeni buldum.tÜM SEZONLAR VAR.Sağ altA Kİ SEÇENEKLERDEN TÜRKÇE YAP
  • Aklıma diziyi ilk izlediğim günler geldi.İlk sezon bi başkaydı be.

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    tıpa tıp aynısı olmaz umarım kıvanç bence ideal gibi duruyor oyuncu olarak :D
  • 6.sezonun olması şüpheliymiş.
  • Mükemmel karşılaştırma
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Friends öyle kolay kolay sıkılabileceğiniz bir dizi değil bence hocam. Yanlış hatırlamıyorsam Prison Break'de dil için tavsiye edilen diziler arasındaydı , gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.Sezon hakkında henüz net bir bilgi yok sanırım konusu,ne zaman başlayacağına dair vs.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    PlanetDp'de 5.sezon hariç Türkçe ve İngilizce altyazı seçenekleri mevcuttu hocam oraya baktınız mı?

• Secretary of state i devlet bakanı diye çeviriyorlar. Çevirileri galiba ingilizce alt yazıdan metinsel çeviriyorlar. Bu dediğim tüm diziler için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 4 Ağustos 2018; 21:8:40 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsun ama yanlış anlamışsın aslında ölüm planı hiç bi zaman olmadı micheal ortadan kaybolmak İçin kendini ölü göstertti

• Esoes12 kullanıcısına yanıt
    Sıef son sezonu mantıklı bağlamak için onu öyle göstermediler mi ama? Aslında ölmemisti dedirtmek için.

• Az önce Dominic Purcell Instagram'dan paylaştı. Çekimler başlamış...
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misiniz bana da çok 5.sezondan bir foto gibi geldi.

• İlk sezon efsaneydi. 2. sezon da iyiydi. Ama sonra sırf uzatmak için çekildiğini hissediyorsunuz. Bence tadında bırakılmalıydı. Yani uzattıkça olayları saçma sapan bir şekilde bağlamak zorunda kaldılar. Sırf çekmek için çektiler yani. Bunu hissedince de tadı kalmadı ...

• ———————Are you ready?
    General———semper paratus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5. sezon türkçe altyazıyı bulamıyorum telif yüzünden nerden bulabilirim yardımcı olabilicek varmı?
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Film makinesinde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosen312

Arkadaşlar 5. sezon türkçe altyazıyı bulamıyorum telif yüzünden nerden bulabilirim yardımcı olabilicek varmı?
    Prison Break 5.sezon Burada türkçe altyazılı var dostum
  • 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.