Şimdi Ara

**__PRISON BREAK__** (yardım?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prison Break teki Michael Scofield Dövmesi gibi bi dövme yaptırmak istiorum...Şöle bi yerde diilde aynı dizidekine benzer kapsamlı bişi olsun istedim...bide gerçek dövme dışında geçici dövmeler varsa yardımlarınızı bekliorum...şöle 6-7 aylık veya 1 yıllık neler var bi bilmek istedim...Nerelerde yapılır...fiyatları nedir....YARDIMLARINIZI BEKLİORMM!!.......TEŞEKKÜRLER......

• bi yerden mi kaçacaksın ?
  • neden olmasın
  • abi o dövmenin bitmesi 1 ay falan sürer sanırım acısıda çoktur tahminimce iyi düşün derim
    edit: ben bir ay demişim sen 6-7 ay yazmışsın cesaret ister be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lewis Carroll -- 14 Ağustos 2007; 20:33:57 >
  • bildiğim kadarıyla dizi için o makyajın vücuda yapılması 4 silinmesi de 2 ssati alıyordu!bu yüzden bazı sahnelerde tshirtlülerde özellikle yalnızca boynuna yapıyorlar die okumuştum röportajda!!!
    dövmesini düşünemiyorum!!!
  • ewt haklısınz... fkt ben ztn çok uzun süreli bişi istemiorm sadece 6-7 aylık üzerimde kalıcak adam gibi bi dövme istiorm fiyatları fln neler....hiç yok mu ankarada ii bi dövmeci bilen
  • Açıkçası çok büyük para vermen lazım,birde o boyalar kansorejendir,vazgeç bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.