Şimdi Ara

Private

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden gunz oynuyodum.Simdi tekrar geri dönmek istiyorum adam gibi kalabalik private server varmi (neden private derseniz gunz ijji gibi item farkı yok -.-)

• Legend gunz tavsiye ederim
  • saoL
  • bu server nasıl beyler kasılması kolaymı drgunz gibi
  • Ijji´de pek item farkı kalmadı artık Greenbox ve Goldbox var onlardan çıkan kıyafetler premiumlardan bile iyi..
  • İyide hep level istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo Thann

İyide hep level istiyor

Biri 40 level diğeri 60.. Adamlar ne yapsın o zaman 0 levelda koysun premiumlardan üstün armor sonra kimse premium almıcak.. Bu server nasıl gelişçek ? Nasıl lagsız olcak ? Onların hepsini yapmak için para lazım ve bu parada premiumlardan geliyor..
  • Igunz oynadınmı?-Hayır.

Eski Igunz 0lag 7/24 serverdı.
    5Kanal vardı 2k doluydu giremiyorduk.
    Premium varmıydı?-Yokdu.

Demekki premiumsuzda oluyormuş =)
  • Ijjide kaç kanal var ? 10 Adam sayısı daha fazla.. Ayrıca Internationalde bir tek GunZ olarak vardı Ijji´de 5-6 tane Online oyun var ona rağmen lag yok.. Birde international bir süre sonra çöktü lag olmaya başladı ama ijjide böyle birşey olmadı olacağınıda sanmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

Igunz oynadınmı?-Hayır.

Eski Igunz 0lag 7/24 serverdı.
    5Kanal vardı 2k doluydu giremiyorduk.
    Premium varmıydı?-Yokdu.

Demekki premiumsuzda oluyormuş =)

IGunz 0 lag? değildi ama lagı daha azdı diyelim :)
  • Ben Igunz oynadım ama bence lag olarak Ijji´den bir farkı yoktu daha fazla olduğuda oluyordu ama ben Igunz´un ölmeden önceki son zamanlarında oynadım belki o zaman kötüleşmiştir ama dediğim gibi ijjide 5 online oyun var Ijji´de buna rapmen bu kadar az lag var..
  • Igunz da ijjiden daha az lag war sanıyorum ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.