eskiden gunz oynuyodum.Simdi tekrar geri dönmek istiyorum adam gibi kalabalik private server varmi (neden private derseniz gunz ijji gibi item farkı yok -.-)
Legend gunz tavsiye ederim
saoL
bu server nasıl beyler kasılması kolaymı drgunz gibi
Ijji´de pek item farkı kalmadı artık Greenbox ve Goldbox var onlardan çıkan kıyafetler premiumlardan bile iyi..
İyide hep level istiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Danilo Thann
İyide hep level istiyor
Biri 40 level diğeri 60.. Adamlar ne yapsın o zaman 0 levelda koysun premiumlardan üstün armor sonra kimse premium almıcak.. Bu server nasıl gelişçek ? Nasıl lagsız olcak ? Onların hepsini yapmak için para lazım ve bu parada premiumlardan geliyor..
Ijjide kaç kanal var ? 10 Adam sayısı daha fazla.. Ayrıca Internationalde bir tek GunZ olarak vardı Ijji´de 5-6 tane Online oyun var ona rağmen lag yok.. Birde international bir süre sonra çöktü lag olmaya başladı ama ijjide böyle birşey olmadı olacağınıda sanmıyorum..
IGunz 0 lag? değildi ama lagı daha azdı diyelim :)
Ben Igunz oynadım ama bence lag olarak Ijji´den bir farkı yoktu daha fazla olduğuda oluyordu ama ben Igunz´un ölmeden önceki son zamanlarında oynadım belki o zaman kötüleşmiştir ama dediğim gibi ijjide 5 online oyun var Ijji´de buna rapmen bu kadar az lag var..
Igunz da ijjiden daha az lag war sanıyorum ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme