Şimdi Ara

Private Server İçin Gruplaşıp Yeni Bir Server'a Hücüm Edicez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklımda böyle bir plan var. Yeni açılıcak bir server bulup artık kaç kişiysek direk o servera hücum edelim guildimizi falan kuralım kalemizi alalım

Maksat eğlence arkadaşlar . Varmı böyle birşey düşünen.

Şu Anda Gruptakiler

-Ben (Kesin)
    -merif@st (Kesin)
    -Lurt Uruk Hai (Belirsiz)
    -Pes Etmek YOK! (Belirsiz)
    -Miklo* (Belirsiz)
    -Nz9 (Belirsiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sözleşme Okumayan Adam -- 25 Ocak 2014; 14:34:50 >

• Avrupa olursa düşünebilirim
  • avrupa kesinlikle tercihimiz. ama önder şimdiden söyliyim ben seninle 2 serverda oynadım ikiside kaliteli serverdi. bu gireceğimiz server öyle kaliteli olmayacak büyük ihtimal 1-2 ay içinde kapananlardan olur. maksat zaman geçirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan Adam

avrupa kesinlikle tercihimiz. ama önder şimdiden söyliyim ben seninle 2 serverda oynadım ikiside kaliteli serverdi. bu gireceğimiz server öyle kaliteli olmayacak büyük ihtimal 1-2 ay içinde kapananlardan olur. maksat zaman geçirmek

Olsun şu ara vaktim bol
  • uyumadan önce bir up (zaten en üstte ya neyse)
  • 20 Gun tatilim var benide alintilayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam 5 kısı olduk. Yarın yenı bır server acılıcak oraya gırelımmı mıralay sılkroad 110 cap tam olarak bılgılerı bılgısayara gecınce verırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up Beklemedeyim inşallah bu sefer güzel olur
  • Ben de bekleyeyim
  • quote:

Tamamdır hocam 5 kısı olduk. Yarın yenı bır server acılıcak oraya gırelımmı mıralay sılkroad 110 cap tam olarak bılgılerı bılgısayara gecınce verırım

Hocam 80 cap bi sw açılacak yarın 20 de baya reklam yapılmış deniyelim mi?
  • benim için fark etmez ama eu varmı acaba?
  • Sözleşme Okumayan Adam kullanıcısına yanıt
    80 cap te olcağını pek sanmıyorum eu nun ama senin dediğin sw iyi bence ona başlayalım yarın akşam
  • miralay silkroad diye birşey ama gm ekibi falan büyük yaşlı akıllı insanlar. öyle sıradan 16 yaşında çocuklar değiller.
  • Miralay Online özellikleri yaziyim buraya maksigeymden kopyala yapıştır yaptım

# Başlangıç Bilgileri #
    1M Gold
    100k Skill Point
    20 Adet Drug Typoon
    11 Adet Repair Hammer
    11 Adet Reverse Scrool
    3 Day Grap Pet
    Angel Wind Dress
    Page 3
    Page 2 PET
    # Oyun Hakkındaki Bilgiler #
    Exp Rate : 1Lv-80Lv (x60) PT Rate:x65
    80-90Lv(x50) PT Rate:x55
    90-100Lv(x40) PT Rate:x45
    100-110Lv(x15) PT Rate:x20
    SP Rate : x25
    Drop Rate : x20
    SoX Rate : x5
    Gold Drop Rate : x30
    Job Rate:x150
    Berserk Rate : x2
    Magic Pop Rate : Deaktif
    Level Sınırı : 110
    Skill Sınırı : 110
    Mastery Sınırı : EU 220-CHN 330
    Silah Sınırı : 11 DG
    Zırh & Elbise Sınırı : 11 DG
    Irk : Chinesse ve Europe
    Otomatik Pot : Var

# Oyun Hakkında Ek Bilgiler #

Fortress WAR : Açık/Kapalı (Jangan,Hotan)
    Magic Pop Sistemi : Deaktif
    Akademi Sistemi : Aktif
    Event Arena : Mevcut
    PVP Arena : Mevcut
    Bot : Serbest
    Guild İcon : Aktif
    Coin Sistemi : Aktif
    Titan Unique : Deaktif
    Guild Cezası : Var
    FGW: Aktif

# Server Hakkında Bilgiler #

Server Açılış Tarihi : 26.01.2014
    Anasayfa : --->Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir, ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız...<---
    Facebook Sayfası :--->Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir, ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız...<---
    Server Kapasitesi : 750 (Playere Göre Artırılabilir)
    Anlık Server Durumu : Offline (01.02.2014)
    Silk Satışı : Aktif

# Oyun İndirmek ve Yüklemek #

(01.02.2014) - [FullClient]
    Server : MiralayOnline
    Dosya İsmi : MiralayOnline.rar
    Boyut : 1.7GB
    İndirme Link'i :--->Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir, ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız...<---

Oyuna Kattığımız Özellikler

1: 8 Dg ye Kadar Npclerdeki Tüm İtemler Sos
    2: Client Sınırlaması: Her IP 5 Client
    3: Exhange A'dan Kaldırıldı
    4: Stacklar:500Mp-500Hp-250Vigor-50Elixir-25Tablet-1000Arrow(Bolt)-50Speed
    5: Medusa 110 Lw: Drop:2 Reverse 1 Global 1 Resscroll 10 Hızlı Return 50 ArenaCoin 1 Tane Sun İtem
    6: Tüm Dressler Ekli
    7: 75 ve 90Lw At
    8: MTRoc'daki 4 Peak a Slyp-Salamander-Gnome-Undine Uniqueleri Atacak Drop:1 Gold 1 İron 1 Silver Coin 1 Copper
    9: Roc 105 Lw: Drop:10 Reverse 5 Global 2 Res Scroll 1 Devil Kaldırıcı 1 Pet uzatıcı 100 ArenaCoin 1 Nova İtem
    Haftada 3 Kere Atacak Camp 16 Ya Atacak
    10: Stall Gold:1B
    11: Luck ve Steady Tablet ve Stoneler Dropdan Kaldırıldı. Astra-İmmortal-Luck-Steady Stoneler CTF Düşen Victory Cupla Alınabilecek.
    12: 10Dg İtemler NPC de Ekli
    13: Job Rank-Unique Rank-Uniqe Status-Honor-Player Ranklar Mevcut.
    14: Mbot Pill Bug Düzeltildi.
    15: Event Arenaya White Kinght ve Princess Miyene App Olmaktadır.
    16: Camp 16 Roc Atacak Hafta 3 Kere İçerisinde 10 Reverse 5 Global 2 Res Scroll 1 Devil Kaldırıcı 1 Pet uzatıcı 100 ArenaCoin 1 Tane Nova
    17:Rank 1 cilerine Rütbeler ve Silk Hediyeleri
    18:Job Ratemi x150
    19:Unique Süreleri:Max 120min
    20: Rütbeler

• Türk serverlarından hayır gelmez, zaman geçireceğinizi söylemişsiniz ama en iyisi sabit bir severda zaman geçirmek. Geçirdiğiniz zamanıda boş geçirmeyin Türk serverında oynamayın derim ben.

Edit: Şuan Thera serverında oynamaktayım kesinlikle kaliteli server GM felan ilgili epey playerlarda iyi. Türk çok nadir var 110 cap 70x exp, sp rate.http://thera.se/ Bu da sitesi.

Server hakkında: Tıkla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Melkor -- 25 Ocak 2014; 13:41:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

Türk serverlarından hayır gelmez, zaman geçireceğinizi söylemişsiniz ama en iyisi sabit bir severda zaman geçirmek. Geçirdiğiniz zamanıda boş geçirmeyin Türk serverında oynamayın derim ben.

Edit: Şuan Thera serverında oynamaktayım kesinlikle kaliteli server GM felan ilgili epey playerlarda iyi. Türk çok nadir var 110 cap 70x exp, sp rate.http://thera.se/ Bu da sitesi.

Hocam amaç yeni serverda herkes 0dan başlıyor ya biz orda hızlı davranıp serverda hakimiyet kurmak. Eski köklü serverlara girsek bu şansımız olmayacak. Sadece çar kasar seti dizmeye çalışırız. Ne kale savaşı ne job yapabiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

Türk serverlarından hayır gelmez, zaman geçireceğinizi söylemişsiniz ama en iyisi sabit bir severda zaman geçirmek. Geçirdiğiniz zamanıda boş geçirmeyin Türk serverında oynamayın derim ben.

Hocam amaç yeni serverda herkes 0dan başlıyor ya biz orda hızlı davranıp serverda hakimiyet kurmak. Eski köklü serverlara girsek bu şansımız olmayacak. Sadece çar kasar seti dizmeye çalışırız. Ne kale savaşı ne job yapabiliriz.

Server 7 sinde açıldı diyor o başlıkta ama sonradan kapandı bakım vs. oyun açılalı 4-5 gün oluyor yani ve eskideki bütün karakter sıfırlandı yani şuan oyundaki accountların hepsi 4-5 günlük

• 120 110 cap olursa kesin gelirim. Ama saçma sapan item satışı olan 10 yaşında bebelerde +25 setler weaponların olduğu serverler olursa gelmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

120 110 cap olursa kesin gelirim. Ama saçma sapan item satışı olan 10 yaşında bebelerde +25 setler weaponların olduğu serverler olursa gelmem.

İtem satışı yok GM ler kaliteli adamlar belli. 110 Cap EU/CH server.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.