Arkadaşlar oynadığım private serverda; -max lv 100 -Skiller Full snow dahil var -eu yok -mastry 300 Bunlara göre sizce yapılandırmam/Kıyafet seçimim ne olmalı? Şimdiden teşekkürler
Düşüncesi olan yok mu?
Valla bişeler demek isterdim ama konu hakkında hiç bişe bılmıorum sro oynuom ama one =)) ben biraz boşa sro oynayanlardanım
Ben onla///Force(malum eu yani holly yok :D)/Fire/heuksal Full STR Garment arasında düşünüyordum bu ikisinin arasında hangisini tercih ederdiniz?
€u yok ama swsroda mesela zehirler çalışmıyo. Eğer başka bir privatede oynuyorsan fire/force/heuksal [STR] da fena olmaz.
ZSZC Private Server ama ortalıkta pek force yok o yüzden bilmiyorum Zehirler tutuyormu turmuyormu
quote:
Orijinalden alıntı: _AttAcK_An_
ZSZC Private Server ama ortalıkta pek force yok o yüzden bilmiyorum Zehirler tutuyormu turmuyormu
Onu öğrenmek için ECSRO yu araştırman lazım.Çünkü ecsro kapandıktan sonra dbsini o serverın gmine sattılar.O serverdaki Gm nin konuşma tarzı falan hiç hoşuma gitmedi.Bana sorarsan 10-15 tl gibi bi parayla sunworld vip accountu al tekte giriyo baya güzel server.Build hakkında sorarsan private serverlarda Pacheon/Cold/Fire tek geçerim.yada Heuksal/Cold/Fire Str.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme