Şimdi Ara

Private Server Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorumu aradım ama bulamadım varsa özür diliyorum :

Ben wow burning crusade de private servera girmek istiyorum nasıl gireceğim ve hangi yolları izlemeliyim yardım ederseniz sevinirim

• 949156149848745416 kere işlendi bu konu ya
  • http://sss.mix.gen.tr/index.php?sid=424540&lang=tr&action=show&cat=378044

buradan yararlanabılırsın.

takıldıgın konularda dawww.mix.gen.tr forumlarında destek bulabılme sansın olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chilekesh1

Öncelikle merhaba ,

Sorumu aradım ama bulamadım varsa özür diliyorum :

Ben wow burning crusade de private servera girmek istiyorum nasıl gireceğim ve hangi yolları izlemeliyim yardım ederseniz sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_26774638/tm.htm

Sunucuyu test etmeni isterim, %100 olmasada Orjinal Wow serverina yakın bir tat alacağını düşünüyorum.

• % kac oranında orjınal wow serverına yakın tat alabılıyoruz acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

% kac oranında orjınal wow serverına yakın tat alabılıyoruz acaba ?

Yetişkin biri olarak bana sorarsan ; gir dene ve objektif yorumlarını sende yaz derim...Olumlu olumsuz.Kendimize güveniyoruz çünkü Orjinal wow'u biliyoruz , Allegall'in yapmış olduğu "Blizzard GM[Game Master]" önderlik sayesindede , bu sunucuyu Orjinale en yakın standartta tutmaya çalışıyoruz. Bu demek değildirki ; orjinalin tadını alacaksınız!...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsephiroth

% kac oranında orjınal wow serverına yakın tat alabılıyoruz acaba ?

oyuncusu olarak %2500 oranında orjinal diebilirim sana, tabi bi server yöneticisi olarak girip kendin bakmanda fayda var, bakmışın sarmış :D
    anlıyorum seninde bi serverın var reklamını yapmaya çalışıyosun ama her yazılana bi kulup bularak, laf sokarak olmaz bu bence. rekabetin de bi raconu olmalı.

not: arthasrise açılmadan önce serverınıza girmeye çabalamıştım ama garip üyelik sisteminizden dolayı bi türlü muvaffak olamamıştım :D arthasrise'da da mix ten bir sürü kaçan arkadaşa şahit oldk, bazıları şuan hala guildimizin bünyesinde. bunlarıda yönetici olarak dikkate almanı tavsiye ederim
  • Orjınale en yakın ama ne kadar yakın ?
    Orjınal tadı almaktan anladıgımız nedır ?

mesela adını unuttum sımdı bır baska kapatılan wow sunucusunun yonetıcısı vardı onun bakıs acısına gore orjınale yakın olmak 1k 2k oyuncu sahıbı olmak demektı..

bır kulup ( ne demekse artık ) bulmak gıbı bır derdım yok, kacmak bakıs acısına gore degısen bır eylem aslında, kuraldısı davranıslardan cezayı alıp banı yıyenlerde ben kactım oradan dıyorlar bırakalım kacmıs olsunlar yapacak bır sey yok onlar adına...

Ben basıt bır soru sordum , bırakalım benım yonetıcılık sıfatımı vb. konuyla alakasız konuları bır zahmet...

Yuvarlak tanımlari içi doldurulamayacak vaadler ortaya atmak hayal kırıklıkları yaratıyor sonrada gerıde kapatılmıs sunucular ve onların agresıf hırslı yonetıcılerı kalıyorlar :)
  • Aylık 57 YTL ye dedicated yıllık 10 ytl ye domain alıp"yaşasııııııııııın sunucum var" diye taklalar atıp , bayram harçlıklarımız bitince "ekonomik sıkıntılardan dolayı sunucumuzu kapatmak zorundayız" diye bahaneler ortaya atmayan , dotaturkiye.com ile sükse yapan..ardından da tegaonline gibi türk e-sport toplulugunu oluşturmayı hedefleyen 2.5 yıldır aktif sunucuları olan zeki,çevik ve sürekli taklit edilen platformların yöneticileri olarak mutluyuz...
    max.Ben Cs dönemlerimde (1998-2004)mixde hatırı sayılır bir süre oynadım...Cs de ülkede ciddi başarılara imza atmışda biriyim..Senide az çok tanıyorum , dolayısı ile en azından bizlerle , sürekli agresif tartışmacı (bkz.ceviz kabuğu) diyaloglarından ziyade daha dostane olabilirsin , en azından deneyebilirsin.Bizler ciddi anlamda amaca konsantre olmuş araçları iyi kullanan yöneticileriz.Aklında yaş soru gündemde ise ; En küçük benim(27) Birbirimizi destekleyebiliriz.Gerek reklam , gerek sunucu gerek turnuva vb....
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrom -- 6 Ekim 2008; 11:44:33 >

• Mix'in diğer topluluklar ıle olan ılıskılerını ben yurutmuyorum yorum yapamayacagım o konu ıle alakalı, dosthane tavrımı da her zaman korudugumu dusunuyorum sahsen...
  • bak kardeşim

www.wowscape.net e giriyorsun

sonra sol menüdeki account registration tıklayıp hesap açıyorsun

hesabını açtıktan sonra

wowun bulunduğu klasördeki realmlist.wtf dosyasına birlikte aç- not pad diyorsun. ardındam orda yazanları silip
    set realmlist logon.wowscape.net 
    yazıyorsun.

kaydedip dosyayı kapatıyorsun.

15-20 dk bekle hesabının açılması için. serverın yoğunluğuna göre bazen beklemek hiç gerekmio

ardından wowa gir wowscapede açtığın hesabının ismini şifresini giriyorsun. sonra da wow dünyasına merhaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.