Şimdi Ara

Private Serverlardan Anlıyan Biri Lütfen Yardım Etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba wow private server ı indirdim 3.3.5 e kadar kendim manuel patch attım daha sonra realisten mi ne ondan server giriş bilgisini yazdım.. wow.exe ile oyuna giriyorum. kullanıcı adı ve sifre giriyorum . sonra dowloand update yapıyor o bitiyor şöyle bir hata veriyor :
     Private Serverlardan Anlıyan Biri Lütfen Yardım Etsin
    daha sonra restart diyorsun billizard yüklemeye başlıyor ve forumlarda okudum billizard yüklemesine izin vermeyin diyorlar . Sebebi nedir nasıl hallederim lütfen yardım edin

• Normalde o update i yapmamalı direk kullncı adı girince oyuna girmeli ama update yapıyor onu nasıl engelliceğim lütfen yardım edinnnn
  • Oynamak istediğin sunucunun sitesinden torrent halinde full versiyonunu indirmen en basit çözümü.
    Tek tek patch yapmak sorun çıkarıyor, realmlist.wtf dosyasını değiştirsen bile update istiyor direk orjinal sunuculara bağlanarak.
  • hangisinde oynuyorsun bilmiyorum ama, ben eternal'da benzer hata alıyordum.

giriş ekranında email yazın diyor ama, mail olarak değil, kayıt yaptığın serverdaki kullanıcı adını yazmalısın. mesela sen xxxxx@xxxx.com yazıyorsan, xxxxx yazıp girmeyi dene.
  • arkadaşın sorunu patch atmakla alakalı.emrecanonline zaten durumu açıklamış, gidip serverın sitesinden direk o sürümü indirecek hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.