Şimdi Ara

Private Serverler Yasalmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • metin2 yeğenlerim oynuyo la o oyunu 10-15 yaş grubu....

ferdi imzandaki oyun isimleri için reklam parası alıyonmu la
  • 9 yaşındaki kız yeğenim oynuyor :D RF yi gösterdim beğenmedi
  • O değil adamın imzası ingilizce ama chip war savaşı diyor cw ye.Ferdi o played other games rank falan yazmışsın ama war un savaş demek olduğunu da öğrenmen lazım
  • reyize dayatıyolar dediler geldik dağılın uleyn ferdi reyizi rahat bırakın
  • RF Turkiye Private server degil arkadaslar öncelikle onu belirteyim tum çalışanlarımız CCR INC. ile sözleşmelidir yanı CCR personelıdır. Serverı acanda tahmın edecegınız gıbı CCR dır.

Private serverlara gelınce Equlibrium sanırım yasal degil ama onun dısındakı bazı Private serverların ıznı var. bu konuyu bende tam olarak bılmıyorum acıkcası hıc sormak aklıma gelmedı..

Bu arada aklıma gelmısken Codemaster zamanında oyun codemaster'a ait degildi. Oyun CCR Tarafından yapıldı Codemaster ' a yayınlama lisansı verıldı.. Ama daha sonra aralarındakı anlasma bozuldu ve Codemaster ın yayın lısansı kaldırıldı.. Aradan tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 yıl fılan gectı CCR tekrar bır us sunucusu actı ama US sunucusu dıger ulkelerdekı serverlar gıbı basarılı olamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 9 Eylül 2010; 18:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

RF Turkiye Private server degil arkadaslar öncelikle onu belirteyim tum çalışanlarımız CCR INC. ile sözleşmelidir yanı CCR personelıdır. Serverı acanda tahmın edecegınız gıbı CCR dır.

Private serverlara gelınce Equlibrium sanırım yasal degil ama onun dısındakı bazı Private serverların ıznı var. bu konuyu bende tam olarak bılmıyorum acıkcası hıc sormak aklıma gelmedı..

Bu arada aklıma gelmısken Codemaster zamanında oyun codemaster'a ait degildi. Oyun CCR Tarafından yapıldı Codemaster ' a yayınlama lisansı verıldı.. Ama daha sonra aralarındakı anlasma bozuldu ve Codemaster ın yayın lısansı kaldırıldı.. Aradan tam hatırlamıyorum ama sanırım 1 yıl fılan gectı CCR tekrar bır us sunucusu actı ama US sunucusu dıger ulkelerdekı serverlar gıbı basarılı olamadı.

Aslında epey oynayan vardı Us sunucusunda da ama Eu ya geçen çok oldu Fire server'ının çoğu Chaos a geçip Bellde guild kurmuştu.Hatta hala duruyorsa Hooligans guildinin çoğunluğu oradan gelme.

• quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

Ben
    Server: Lumen
    Nick: Tumbo
    lvl: 46
    20/20 elem set
    44 lvl paint intense +5 Launcher
    sağ olsun arkadaşlarım ömer ve savaş ile çok güzel oynadık.
    Ömer
    Nick: nofix
    lvl:51
    perfect elem set
    +5 int hora akeron +4 mercy boot +4 int favor set
    Savaş
    Nick: PinjiGOR
    lvl:47
    45 lvl white launcher
    Perfect elem set.

PinjiGOR ben oynuyordum bildigin gibi Emre aka (Tumbo[TeM])
    ben lvl 47 deyilde 49 olmustum
    45 lvl white +6 Launcher vardi bende bunuda hatirlatim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NLX1

quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

Ben
    Server: Lumen
    Nick: Tumbo
    lvl: 46
    20/20 elem set
    44 lvl paint intense +5 Launcher
    sağ olsun arkadaşlarım ömer ve savaş ile çok güzel oynadık.
    Ömer
    Nick: nofix
    lvl:51
    perfect elem set
    +5 int hora akeron +4 mercy boot +4 int favor set
    Savaş
    Nick: PinjiGOR
    lvl:47
    45 lvl white launcher
    Perfect elem set.

PinjiGOR ben oynuyordum bildigin gibi Emre aka (Tumbo[TeM])
    ben lvl 47 deyilde 49 olmustum
    45 lvl white +6 Launcher vardi bende bunuda hatirlatim dedim

Çok pardon savaş abi benim bellato Tumbo[TeM] di accretia Tumbo du

• Wow, Aion, warhammer, aoc gibi büyük paralı oyunların olduğu bölümlerde bile private server reklamları yasak değil, bu bölümde private server reklamı yasaklanması baya abes kaçar

Ayrıca private server anlamı, genel olarak illegal yollardan açılmış serverlara deniyor.Yani bir tr serveri private server tanımına pek girmiyor, sonuçta oyunu yapan şirketten haklarını satın alıp izin alınarak yapılmış bir server.
    Sizin mantığınıza göre o zaman kore serveri official server, ondan sonra tr gibi açılan avrupa serverida private server
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkaksoy

Wow, Aion, warhammer, aoc gibi büyük paralı oyunların olduğu bölümlerde bile private server reklamları yasak değil, bu bölümde private server reklamı yasaklanması baya abes kaçar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.