Şimdi Ara

priz sarjı usb olarak görüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
26.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanımda çalışan işçinin s3ü prizden baglayınca usb usb kablo ile baglayınca AC olarak sarjı görüyor, ve tam manasıyla batarya dolmuyor, sarj oluyor diyor hala aynı seviyede çizelgede bunu gördüm bu sorunun bizim yapabileceğimiz bir çözümü varmıdır yoksa servisemi göndersin?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Priz Şarjı USB Olarak Görüyor Sorunu Çözümü

Bazı durumlarda, prize taktığınız şarj aletleri cihazınızı USB ile şarj ediyor olarak algılayabilir. Bu durum, cihazınızın şarj olmamasına veya yavaş şarj olmasına neden olabilir. İşte bu sorunu çözmek için yapabileceğiniz bazı adımlar:

1. Farklı Bir Kablo veya Şarj Aleti Deneyin:

Öncelikle, farklı bir şarj kablosu veya şarj aleti kullanmayı deneyin. Bazı kablolar veya şarj aletleri arızalı olabilir ve bu da soruna neden olabilir.

2. Cihazınızı Yeniden Başlatın:

Cihazınızı yeniden başlatmak, cihazınız ile şarj aleti arasındaki bağlantıyı sıfırlayabilir ve sorunu çözebilir.

3. USB Hata Ayıklama Modunu Kapatın:

Bazı durumlarda, USB hata ayıklama modu etkinleştirildiğinde cihazınız şarj olurken USB ile şarj ediyor olarak algılanabilir. Ayarlar menüsünden USB hata ayıklama modunu kapatmayı deneyin.

4. Android Sistemi Ayarlarını Kontrol Edin:

Telefonu şarja takınca "USB bağlandı" hatası alıyorsanız, Android sistem ayarlarından "Bağlantı tercihi" seçeneğini kontrol edin. Burada, "USB ile şarj et" seçeneğinin etkin olduğundan emin olun.

5. Cihazınızın Şarj Portunu Temizleyin:

Cihazınızın şarj portu toz veya kirle tıkanmışsa, bu şarj işlemini engelleyebilir. Şarj portunu dikkatlice bir pamuklu çubuk veya basınçlı hava kullanarak temizlemeyi deneyin.

6. Güç Tasarrufu Modunu Kapatın:

Cihazınız güç tasarrufu modunda ise, bu şarj işlemini yavaşlatabilir veya engelleyebilir. Güç tasarrufu modunu kapatmayı deneyin.

7. Farklı Bir Priz Deneyin:

Sorunun prizden kaynaklanması da mümkündür. Farklı bir prize takmayı deneyin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra cihazınızın artık düzgün şarj olup olmadığını kontrol edin. Sorun devam ediyorsa, cihazınızı bir teknik servise götürmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kablo kaynaklı bi sıkıntı..orjinal kablolu samsung adaptörü ile sarj etsin...usb kablo bi zaman sonra bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

kablo kaynaklı bi sıkıntı..orjinal kablolu samsung adaptörü ile sarj etsin...usb kablo bi zaman sonra bozuluyor

sorun senin anlattığın gibi değil, 2 kablo mevcut biri prizli biri usbli, prizden takınca AC yazması lazım pil bölümüne girince usb yazıyor şarj oluyor yazıyor fakat doldurmuyor, usbden baglayınca AC baglı yazıyor şarj oluyor gösteriyor bildirim çubugundaki MTP PTP seçenekleri yok, nette biraz meraktan baktım çoğu kişi bu konulardan müzdarip bende de s3mini var allaha şükür böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

quote:

Orijinalden alıntı: uzil

kablo kaynaklı bi sıkıntı..orjinal kablolu samsung adaptörü ile sarj etsin...usb kablo bi zaman sonra bozuluyor

sorun senin anlattığın gibi değil, 2 kablo mevcut biri prizli biri usbli, prizden takınca AC yazması lazım pil bölümüne girince usb yazıyor şarj oluyor yazıyor fakat doldurmuyor, usbden baglayınca AC baglı yazıyor şarj oluyor gösteriyor bildirim çubugundaki MTP PTP seçenekleri yok, nette biraz meraktan baktım çoğu kişi bu konulardan müzdarip bende de s3mini var allaha şükür böyle bir sorunla karşılaşmadım.

adaptör akım farkı vardır..
    aynı adaptörden 2 tane vardı...biri 700 akım çekerken orjinal kutudan çıkandan 900 amper çekiyor sabit olarak...eğer taktığınız adaptör 400/500 akım veriyorsa usb olarak görmesi muhtemel...

ben orjinal usb li olanı en az 15-20 defa çıkar tak yapınca anca 1000 amperi yakalıyorum..kabloda çok büyük sıkıntı olunca sabit 900 mah veren kabloyu kullanmaya başladım başlayalı bomboş pilim 2 saat 25 dakikada şarj oluyor artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 18 Haziran 2013; 1:18:43 >

• yarın veya perşembe servise gideceğini söylüyordu sonucu iletirim buraya ileriki günlerde bakalım ne tarz bir süpriz çıkartacaklar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlargest -- 18 Haziran 2013; 1:18:29 >
  • Benim telefonumda da şarja prizden takınca usb bağlandı depolama açılsın mi yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorundan dolayı bugün note 3 cihazla uğraştık. USB bağlandı diyor. Ne yaptıysak olmadı. Sarj ettiremedik. Telefoncu ya götürdük. Şarj girişi bozulmuş dedi. 30 lira bayıldık düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar.benim telefonumda priz sarjini usb olarak goruyor.bu yuzden cok yavas sarj oluyor.sarj soketi degisti fakat sorun duzelmedi.sebebi ne olabilir?

• Yokmu bilen biri

• quote:

Orijinalden alıntı: emrh0653

Merhabalar.benim telefonumda priz sarjini usb olarak goruyor.bu yuzden cok yavas sarj oluyor.sarj soketi degisti fakat sorun duzelmedi.sebebi ne olabilir?

Kablo değiştir

• Kablo yada sarj aletiyle alakasi yok.orjinal sarj aleti ve kablo aldim.en az 30 sarj aleti denemişimdir belkide.ama yok.usb goruyor hep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.