arkadaşlar ben hortum-şerit fark etmez hazır olarak led almak istiyorum kasanın yanlarına doşeyeceğim fakat lehim vs yapamam bu yüzden hazır olaram pirizden çalışan led bulunurmu fişini takınca yansın takmayınca yanmasın yani birde fiyatı ne olur acaba
MediaMark gibi mağazalarda OEM kısmında hazır olarak boru seklinde led ler satılıyor fakat onun elektiriğini kasanızdan besliyorsunuz.Bilgisayarı açınca ışıklar yanar kapatınca söner :).Ama o ledlerde şartel gibi bir düzenek varmı bilemiyorum.Varsa işinize yarayacaktır. Yardımcı olabilmişimdir umarım. İyi günler
kardeşim benim amacım lehimle uğraşmamak çok düzgün yapamıyorum direk olarak hazırsa tak kullan gibi bişeyse süper benim amacım istediğim zaman açıp kapamak değil
Tak kullan zaten, o boruyu kutudan çıkartıp kasanın içine zevkine göre döşüyorsun daha sonra elektirğinide kafasındaki soket yardımıyla orda bulduğun bir yuvaya takabilirsin, şey gibi mesala egzoz fanına bir göz at kendi kablosu , powersupply den gelen bir sokete geçmiş ( kelepçelenmiş ) gibidir. boruyu yerleştirdikten sonra 5-10 sn gibi bir süreni alacaktır takması :). Hangi kabloyla bağladığının önemi yok yuvalar uyuşsun yeter