Şimdi Ara

Pro Club:StaRz Of Fifa(TECRUBELİ OYUNCU ARANIYOR)Central Europe 5. si Namalup!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jumpman_Ali

2 kelimesinden biri küfür olan epic mi??osman yasindan kücük davraniyorsun. can clube girdigi gibi cikti fb burak cikmis davut abiyi atmissin . daha gecen bana chatte gel diye yalvarmiyomuydun .maclarda hep kahraman olak istiyorsun egoist.sen benim seviyemde degilsin chatten kücük cocuk gibi bana küfür edip ciktin.bidaha da buraya mesaj atmiyacagim korkma.

yalvarma mı ya bu insanların kavramları ne kadar saçma ne kadar karaktersiz 1 egoist git kendi sayfana tabi varsa arkadaşlarını kaybettin git gevurlarla oyna artık cok arkadaşın varsa nooblarla takıl ali ama adam olmadan buraya meşaj atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Ooo hayirli olsun.
    Kacinci kulup bu ?

Ayıptır Solemesi Cok Tecrubeliyim Club Konusunda Turkrsiders-Veteran Turks-Nightwatcher-Paticik-Legendary Turks-11 Legend Turks-Veteran TurkRaiders-Tek Pas FC

Atıldığın klupleri mi yazdın osman ? :)

3tanesi kendi clubum zevzekliğin zulumu yok

bak kendine gelince sinirlenip neler diyorsun :)

Sen bizim klup sayfasına yüzlerce mesaj atıyorsun

ben sizin cluble ilgili konuları ele alıyorum dalga geçiceksem bile sen direk beni hedef aldın hayırdır zaten artık 1 bağımız kalmadı ben herşeyi insaların yuzune solerim o yuzden sıkıntı yok bu club için 2 gomlek kucuksun 1. 20 yasını geç 2. CIVIKSIN NOKTA

• Akıl yaşta değil baştadır Atasözünün en büyük kanıtı sensin osman o yüzden tartışmaya bile girme bu forumda Fifa oyuncularının %80 ine küfür etmişsindir senin ne olduğunu herkes biliyor

Sende bizim klubu eleştiremezsin

1) beyin yaşın küçük
    2) istenmediğin yere gelme :)

Nese bu son mesajım ama bnm ne cıvıklığımı gördün ?
  • quote:

Akıl yaşta değil baştadır Atasözünün en büyük kanıtı sensin osman o yüzden tartışmaya bile girme bu forumda Fifa oyuncularının %80 ine küfür etmişsindir senin ne olduğunu herkes biliyor

Sende bizim klubu eleştiremezsin

1) beyin yaşın küçük
    2) istenmediğin yere gelme :)

Nese bu son mesajım ama bnm ne cıvıklığımı gördün ?

ya buyuklerinden oğrendiğin atasozu bana satma be hakendene ederim kufur kime ettim kufur yaz bakalım nedenleri solim ben cabuk sinirlenirim sana mi sorcam kimseye hesap vermemek için kendi cluıbumu kurudm gene

•  Pro Club:StaRz Of Fifa(TECRUBELİ OYUNCU ARANIYOR)Central Europe 5. si Namalup!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerGundogdu

Pro Club:StaRz Of Fifa(TECRUBELİ OYUNCU ARANIYOR)Central Europe 5. si Namalup!!!!

sen misin bu caner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Yazmak istemiyordum ama yazayım bu şahsiyet beni klübe davet etti bir maçta 2 kez üst iste yanlış pas attım lağında etkisi vardi chatden saçma sapan küfür etmeye başladı cevap yazmadım çıktım klüpten. Küfürlere cevap yazmadığım için küfürleri yediğimi sanma. "Her lafa bir cevabimiz vardır ama önce lafa bakarım laf mı diye sonra adama bakarım adam mı diye" Hz Mevlana. Sana iyi klüpler.

çenen kadar oynadığın oyun ii olsa.....
  • Nese Denemek İsteyen Arkadaşları bekliyoruz
    Tecrube Kazanılabilir Bu Konuda Elimzden Geldiğince Yardımcı Oluruz
    Merak Etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suspect.TWT

.

FİKRİNİ DEĞİŞTİREN KİM HOCAM COK MERAK EDİYORUM DENEMENİ İSTERİM DENEMEDEN ORTAMI GORMEDEN BİLEMESSİN BEN Bİ DENE DERİM BANA GUVEN
    KİMİN NE SOLEDİĞİ ONEMLİ DEĞİL ONEMLİ OLAN SENİN DÜŞÜNCELERİN
  • Benim klüp vardı kapattım klübü(2800 klüp puanı vardı) "tecrübeliyim" istersen 1-2 maç deneriz olmazsa uymazsam oynamam .. favori mevkilerim ANY-CAM-ST istediğin mevkide oynayabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Mourinhoo -- 25 Şubat 2011; 16:41:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Mourinhoo

Benim klüp vardı kapattım klübü(2800 klüp puanı vardı) "tecrübeliyim" istersen 1-2 maç deneriz olmazsa uymazsam oynamam .. favori mevkilerim ANY-CAM-ST istediğin mevkide oynayabilirim..

ekle psn imi akşam oynarız deneriz
  • quote:

quote:

Benim klüp vardı kapattım klübü(2800 klüp puanı vardı) "tecrübeliyim" istersen 1-2 maç deneriz olmazsa uymazsam oynamam .. favori mevkilerim ANY-CAM-ST istediğin mevkide oynayabilirim..

psn Jose_Mourinhoooo
    tmm eklerim akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Mourinhoo -- 4 Mart 2011; 11:50:03 >
  • quote:

quote:

quote:

psn Jose_Mourinhoooo
    tmm eklerim akşam

ok tecrubeli oyuncu olduğunu düşünerek alıcam inşallah yanılmam onemli olan tek top verkaç ile oynmak gorevleri yaptığını düşünüyorum

• 17.30-19.30 arası oynuyorum..

saatler uygunsa katılabilirim..

pro oyuncumun değerleri iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

17.30-19.30 arası oynuyorum..

saatler uygunsa katılabilirim..

pro oyuncumun değerleri iyi

tmm psn imi ekle zaten hergun oynuyorsan herşey konusunda yardımcı olurum yeterki dediklerimizi yapsın
  • her konuda yardımcı olurum 11kişiyi litarütürümden kaldırdım ii oynıyan arkadaşlarım ile max 6 kişilik klubumuzde arada oynuyoruz
  • Osman kulüp turnuvası var katılıyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN32BURSA

Osman kulüp turnuvası var katılıyormusun?

olur kaça kaç olcak fazla adamla olunca cok takılıo ve karısıo az kişi ile yapılacak maçlar daha zevkli olur katılmak isteriz
  • Sayı sınırı yok,forumda sayfa actım,kurallar kaideler yazıyor.bu aksam katılabilcekseniz.başvuru yap.netleşsin.kuraları cekicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN32BURSA

Sayı sınırı yok,forumda sayfa actım,kurallar kaideler yazıyor.bu aksam katılabilcekseniz.başvuru yap.netleşsin.kuraları cekicez

şuan işteyim gidince bakarım ona gore en geç akşam 6 7 gibi sana ulaşırım o zaman yazarım sayı sınırı olması gerek eskiden raiders vs veteran turks maçlarında 11vs11 full lagdi yani 0 zevk ona gore duşunun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.