Ben katılabilirim ama yeniyim. virtual pro mun overalli 73 st ve cf ama her mevkide oynayabilirim defansada geçebilirim.
psn: terbiyesizkumpir
quote:
Orijinalden alıntı: Jandor
Ben katılabilirim ama yeniyim. virtual pro mun overalli 73 st ve cf ama her mevkide oynayabilirim defansada geçebilirim.
psn: terbiyesizkumpir
hergun online olabileceksen tamam birader yas? headset var mı bunları solersen sevinirim bu akşam psn imi eklersen sevinirim gorevler konusuna bakarız kolay
yas 23 headset yok ama çok acil ve önemliyse edinebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Jandor
yas 23 headset yok ama çok acil ve önemliyse edinebilirim.
onemli hocam dun online offline olup durdun bağlantı hızın iidir umarım hocam ben çünkü sırf bağlantı yüzünden az kişi oynuyorum oy yuzden senide deneme takımına alıcam esas takıma sokmadan once 88 olmak 1gunluk iş diil ama turk brothers in 1. sayfasında bilgiler mevcut headset i 88 olduktan sonra alsanda olur tecrube kazan once
surekli online oyuncular buldum tamam
namalup gidiyoruz beyler super yeni arkadaşta akıllı oynuyor sevdim arada 1 meşaj atsa iyi olur
KimSe Yok Mu?_
Dostum bişey soracam.. takımına baktımda, 106 maç oynamışsın. arkadaşlarından en yakını 6 maç.. sitedemi sorun var? çözemedim
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo_GS
Dostum bişey soracam.. takımına baktımda, 106 maç oynamışsın. arkadaşlarından en yakını 6 maç.. sitedemi sorun var? çözemedim
sorun yok kardeş benim arkadaşlar maç zamanlarında takıma giriyor cok online olan insanlar olduğu için ben yokken başka klubte oynuyorlar ama genel kadro yukardaki gibi caardımda geliyorlar
her maç kulübe gelip, maç sonu ayrılıp başka kulübemi giriyorlar?
quote:
her maç kulübe gelip, maç sonu ayrılıp başka kulübemi giriyorlar?
aynen hacı denenmek istersen bekleriz gerçekten iyi olan oyuncular boyle turk bile olsa cıkıp girio
Hiç güleceğim yoktu..forumun en iyi takımlarından birinin kurucusuna 'denenmek istersen bekleriz' diyorsun
bana ilginç geldi o yüzden sordum bunu. herkes birden geliyor bu kulüpte maçlarını yapıyor, sonra hoop herkes birden başka kulüplere dağılıyor vs.. ilk kez duydum böyle bişey
quote:
Hiç güleceğim yoktu..forumun en iyi takımlarından birinin kurucusuna 'denenmek istersen bekleriz' diyorsun
bana ilginç geldi o yüzden sordum bunu. herkes birden geliyor bu kulüpte maçlarını yapıyor, sonra hoop herkes birden başka kulüplere dağılıyor vs.. ilk kez duydum böyle bişey
%90 ı clublerin böyle zaten gerçekten iyi olduğunuzu düşünüyorsanız maç yapabiliriz şakasına soledim maç yapmak isterseniz bekleriz
herkes 1000maçın üstünde yapmış olan insanlar o yuzden napcaklarını biliyorlar başka klubte takılmak isteyen olursa cıkıo ille cıkcak diye kaidede yok zaten ama ben sadece akşam oynadığım için okullu olanlar veya gurbetçi kardeşlerim cıkıyolar açıklaması bu
quote:
Orijinalden alıntı: Promurder
quote:
%90 ı clublerin böyle zaten gerçekten iyi olduğunuzu düşünüyorsanız maç yapabiliriz şakasına soledim maç yapmak isterseniz bekleriz
biz lafla değil icraatla gösterdik bunu. maç yapalım tabii ama futbol bu biz yenersek biz daha iyi, siz yenerseniz siz daha iyi olmazsınız. o gün bi takım formsuz olur vs vs.. ben zaten en iyi demedim..en iyilerden biri dedim
isterseniz bi maç yapalım cuma akşamı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Promurder
quote:
biz lafla değil icraatla gösterdik bunu. maç yapalım tabii ama futbol bu biz yenersek biz daha iyi, siz yenerseniz siz daha iyi olmazsınız. o gün bi takım formsuz olur vs vs.. ben zaten en iyi demedim..en iyilerden biri dedim
isterseniz bi maç yapalım cuma akşamı?
katılıyorum yaparız istediğin zaman
valla ben fifa 11 bi ukraynadan aldım 3.bölge ama aldığım oyunun key kodu bi türlü çalışmıyo sıfır ambalajında açtım oyunu bi kaç yerde okuduğum kadarıyla psn ile alakalı bişeymiş ukrayna psn si aldım olmadı amerika aldım olmadı uk zaten var oda olmadı ben anlamıyorum bu kod neden kabul edilmiyo yardımcı olursanız fifa11 club ı pc den oynuorum zaten biliyosun fifa10 da bişey söylememe gerek yok sorunumu çözdüğüm zaman 7/24 oynayabilirim....
evet yaptım ekliyorum seni psn adresim Lespaıdinho