Şimdi Ara

Pro Clup 4. Ligdeki Tamımıza Oyuncu Aranıyor Her pozisyonda yer var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar FİFA 2015 pro clubte yeni kurduğum takımıma oyuncu aramaktaydım.

Takımımızı 2 günde division 6'ya çıkardık yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz

Önceliğimiz defans olmak üzere her pozisyona Alımlarımız devam etmektedir

Kurallar çok basit.

pozisyonunun gereğini yerine getiren, takım oyunu oynayan , yerden kısa pas oynamasını bilen , diğer oyunculara hiç bir saygısızlıkta bulunmayan 18 yaş üstü herkese kapımız açıktır.

Kadromuzda isterse 20-30 kişi olsun kural basittir ilk online olan pozisyonunu kapar offline olana kadar kimseye pozisyonunu vermek zorunda değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chucky58 -- 26 Kasım 2014; 19:16:57 >

• güncel
  • Origin var mı dostum, ekleyip konuşalım.
  • mnae58
  • nazik davetiniz için teşekkürler benim takımım var, zaten çok fazla online pro club oynamıyorum artık daha çok ultimate team ve normal online mod takılıyorum. Tekrar teşekkürler
  • Originden ekler misin

ozcanata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar FİFA 2015 pro clubte yeni kurduğum takımıma oyuncu aramaktaydım.

Takımımızı 2 günde division 6'ya çıkardık yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz

Önceliğimiz defans olmak üzere her pozisyona Alımlarımız devam etmektedir

Kurallar çok basit.

pozisyonunun gereğini yerine getiren, takım oyunu oynayan , yerden kısa pas oynamasını bilen , diğer oyunculara hiç bir saygısızlıkta bulunmayan 18 yaş üstü herkese kapımız açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chucky58 -- 22 Kasım 2014; 17:48:25 >
  • Merhaba Origin ID'im Turk3r Pro Club'a başlayalı çok olmadı o yüzden overall'im biraz düşük isterseniz katılabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker_89

Merhaba Origin ID'im Turk3r Pro Club'a başlayalı çok olmadı o yüzden overall'im biraz düşük isterseniz katılabilirim

overalle o kadar önem vermiyoruz . yeterki takım oyununa önem verin. pozisyonununuzun gerektirdiği gibi oynayın.

biz takım arkadaşlarımla beraber bu sayede 3 günde hiç takılmadan 4. lige çıkmayı başardık.
  • Defans ve kaleci olan arkadaşlar önceliğimizdir.
    fakat pozisyonumda çok iyiyim takım kurallarınada uyarım diyen arkadaşlar denenecektir
  • Kadromuzda isterse 20-30 kişi olsun kural basittir ilk online olan pozisyonunu kapar offline olana kadar kimseye pozisyonunu vermek zorunda değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.