Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2013 - Become A Legend Sohbet Alanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
5
Favori
113.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hala ilk BAL çıktığı oyunu, Pes 2009'u unutamam. Emekli olduğum tek oyundu. Pes 2010'da da emekli olmuştum ama 32 yaşında idim. Pes 2009'da 39 yaşına kadar oynamıştım, 22 sezon. Ama ne Pes 2011, ne de 2012'de 25 yaşını geçemedim. Sıktı bir süre sonra. Bu sene de sınava hazırlandığım için çok oyunlara veremeyeceğim kendimi ama yine de ara sıra girmeye çalışıyorum. Yapay zeka biraz daha iyi olsa, şu mod efsane olacak ama olmuyor. Konami bildiğimiz Konami.
  • arkadaşlar ekstra mevki kazanabiliyor muyuz bu mod da? ben GF mevkisindeyim, ekstradan SF mevkisine nasıl uyumlu olabilirim?

bir de şu oyuncu özellikleri var; bitirici pas, ölü yaprak vuruşu, fötr şapka vs. 4. sezondayım fakat hala bitirici pas ve çift vuruş var... hiç yeni özellik eklenmedi.

bu tür özellikler nasıl gelişiyor acaba?
  • ben biraz oynadım, geçen seneye göre daha iyi olmuş.. geçen sene hangi takıma geçersem o takım kendi içinde saçmalıyordu maç esnasında.. yeni oyunda dikkat ettim kendi aralarında paslaşıp gole gidiyorlar olmadı uzaktan şutlar çekiyorlar.. işte şimdi birşeye benzemiş dedim.. aslansın konami
  • Tek tavsiyem siz siz olun mevkiyi GF seçmeyin.Her maç gol atıyorum gol attırıyorum puan ortalamam 7.9 falan.E menajerin değerlendirmesinde de ilk sıradayım ama antreman maçları hariç ilk 11 çıkamıyorum orada da sol kanat oynatıyor zaten her maç 60. dakika sokuyor oyuna,milli takımda aynı.Atletico Madrid'e gittim orada da aynı 3 maç falan oynayabildim toplam şimdi yeni bir oyuncu oluşturacağım santrafor.
  • Waalwijk ten -Dortmunda transfer oldum yarımsezon oynadım Liverpool a geçtim.
  • En iyisi forvet olmak zaten. Diğer bölgelerde pek istediğiniz şekilde oynayamıyorsunuz. Stoper olarak oynamayı seven pek kişi de olduğunu sanmıyorum ama stoper olarak oynadığınızda da mevkiniz çok değiştirilmiyor.
  • Ben BAL'ı en son 2010'da biraktim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Ben BAL'ı en son 2010'da biraktim.

Sorma. Ben her sene umutla açıyorum bir kariyer ama sonrasında kanser yaratıyor bende o derece kötü. Bu sene geçen senelere göre daha iyi ama yine de şu Pes 2009 dönemini aratıyor.
  • Sonunda Uefa Kupasını aldım. Eredivisie Şampiyonluğu+ Kupası+ Gol krallığı.
    20 yaşındayım. Milan benim için pek iyi olmadı. O yüzden Feyenoord'a geldim 2. kez.
    İyi bir takımız. Şampiyonlar Liginden umutluyum bu sene.. bakalım..
    Türkiye olarak gruptan çıktık, Kupa için çıktık yollara..
    Genel derecem, 82 Genel oyun puanı derecem, 7.8
    Edit: 11 Milyon Euro'ya İnter'e transfer oldum. (Tranfer ücreti 100 Milyon Euro, senelik 11 Milyon Euro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 5 Ekim 2012; 11:33:18 >
  • hangi zorluk derecesinde oynadığımız önemli mi beginner yada professionel.bir de nasıl transfer olunuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 725639

hangi zorluk derecesinde oynadığımız önemli mi beginner yada professionel.bir de nasıl transfer olunuyo.

Görüşmeler bölümünden bir takım seçip kendini o takıma izlettirebilirsin. Beğenirlerse menejerinle bir görüşme yaparlar. Görüşme iyi geçerse takım sana teklif yapar. O şekilde transfer olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twigg

quote:

hangi zorluk derecesinde oynadığımız önemli mi beginner yada professionel.bir de nasıl transfer olunuyo.

Görüşmeler bölümünden bir takım seçip kendini o takıma izlettirebilirsin. Beğenirlerse menejerinle bir görüşme yaparlar. Görüşme iyi geçerse takım sana teklif yapar. O şekilde transfer olabilirsin.

peki oyun zorluk derecesiyle oynama oyuncunun derecesini farklı etkilermi
  • zorluk derecesi anormal bir şekilde fark ediyor mesela şu uefa alanlar ki özellikle feyenoordla ! hepsi amatör de oynayanlar bırak süperstar derecesini top player bile değildir zorluk derecesi!!!

benim sorularım basit geçen sene ilave içerikler vardı mesela kafalar alıyorduk şeker yastık şeklinde toplar filan orada BAL için yorgunluk transfer görüşmelerini kolaylaştıran paketler vardı ne oldu onlara 2013 de var mı?

birde bu lanet oyuna son 4 yılımı verdim çıktığı gün indirip başlıyorum ama bir arkadaş da yazmış 2009 gibi değil hiçbiri neyse sorum şudur ki PES LİGİ dışında bir ligde başlanmıyor mu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcertel

zorluk derecesi anormal bir şekilde fark ediyor mesela şu uefa alanlar ki özellikle feyenoordla ! hepsi amatör de oynayanlar bırak süperstar derecesini top player bile değildir zorluk derecesi!!!

Seviye en üstün bir altı. 15 yıllık oyuncuyum.
    Bilip bilmeden laf söylemeyin. Online Fps oyunlarında derecelerim var.
  • Beyler bi bakin pes 2012 bal hakkinda yardim edebilcek var mi?

• Beyler 2 kere bal açtım ıkısınde pes liginde ve ıkısınde de aynı takımdan basladım sızde varmı ıtalyada ıspanyada hollanda da baslayan.

• Ben portekiz liginde basladim da biri yardim etsin nasi transfer olcam baska takima

• Ulan bir kariyer açtım daha ilk sezondan sinirlerim tepeme çıktı. Pes liginden bir takımla başladım. İlk başta forma şansı bulamayacağım belliydi. Gizli santrafor, sol kanat oynuyorum. Neyse ligin ilk yarısı antreman maçları full 11, lig maçlarında ise 60. dakikadan sonra oynamaya başladım. Menajerin en güven derecesinde santrafor kısmında 1. olmama rağmen forma şansı bulamadım gol atmama rağmen. Bazen dakika 80 de soktuğu filan oldu çıldırdım. 2. sene hiç forma şansı bulamadım maçları döndürdüğüm oldu filan ama yok inat etti menajer. Bende sezon yarısı ayrıldım takımdan We ligine geçtim. Orada banko 11 çıkıyordum ligde gol kralı olarak devam ediyordum takımda ilk 4 teydi. Transfer dönemi Santos'tan teklif geldi. Gidip gitmeme arasında kaldım. Gol krallığına filan gidiyordum ama takımdaki diğer adamlar futboldan bir haberdi ara pas istememe rağmen deli gibi atmaktan acizdiler. Bende Neymar'lı Santos'a gittim. Ganso, Neymar akıyoruz adamlar deli gibi pas trafiği yapıyor. Krampon olayı çok iyi olmuş. Ben hız kramponunu alıyorum zaten forvetim aradan kaçıp teke tek kalıyorum şut kramponuna çok ihtiyacım olmuyor. Yaş 18 oldu genel derece 72. Bakalım Santos'la neler yapacağız. SS ler eklerim sonra.

• Ben we liginde başladım gaziantepspordayım t.d full 90 dk oynatıyor sağolsun ama takım yardımlaşması yok bizde adamlar topu aldıkları gibi sağ kanattan bindiirp orta açıp gol atma peşindeler hiç pas yapmıyorlar o yüzden trabzona yada şampiyon.ligine gidecem tak etti. türkiye milli maçımı ilk sırbistan la yaptık 2-1 biz kazandık krasic doksana gönderdi sonra biz maçı zor çevirdik ama yendik bidahaki maç slovakya ile bakalım ne olcak umutluyum şuan 18 yaşındayım 2013 senesini yaşıyorum haziran transfer dönemini bekliyorum az kaldı iyi bir para veririlerse gidecem yada kiralık olarak gücüm şuan 70 kramponum ise arakası kırmızı önü beyaz olan nike kullanıyorum
    bölgem ise santrafor 12 numara giyiyorum milli maçta 10 numara giyorum

Dipnot : pc ye format attım herşey gitti ama savemi belleğe kopyalamıştım o iyi oldu pes i tekrar yüklersem yazarım tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 9 Ekim 2012; 17:29:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twigg

quote:

peki oyun zorluk derecesiyle oynama oyuncunun derecesini farklı etkilermi

Hayır. Ama şöyle bir şey var. Her maçta, maçta aldığın puana ve oyununa göre oyuncunun özelliklerinde artış olur. İyi bir maç çıkarıp, 8 puan alırsan, oyuncunun özelliklerinin gelişmesi daha hızlı olacaktır. Oyunu Amatör seviyede oynadığında her maçta kahraman olma olasılığın yüksek olduğundan, dediğin olay bir bakıma doğru. Ama direk olarak değil, maç başına etkiliyor desek daha doğru olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.