Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2013 - Become A Legend Sohbet Alanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
5
Favori
113.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer oyuncunuzu emekli ederseniz, Mester Lig'de karşınıza çıkıyor.
    7 Mliyon Euro'ya kendi yarattığım oyuncumu almıştım geçen.
    Benim adam 41 yaşına geldi. Devamlı sakatlanıyor. Bakalım 46 yaşına kadar oynatabilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLv

2 önemli sorum olacak.
    Araya adam kaçırma tuşu hangisi ve yetenek kartlarında dış falso olayı var. Dış falsoyu nasıl çekiyoruz arkadaşlar?

Dış falso oyuncunun kaleye bakış şekli ve kalenin ne tarafına vurduguna göre değişir. Eğer ayak dışı ile vuracak pozisyonda duruyorsan vurabilirsin
  • kafa vuruşlarında topu nasıl yere vurucaz bilen yokmu arkadaslar
  • 2. sezona başladım. ilk sezon gol kralı
    Ama teklif gelmedi. Bizde PEC Zwo.. devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak.

1-) Nesneler > Donanım kısmında kilitli bölüm nasıl açılıyor ne yapmalıyım ?
    2-) Nesneler > Nesne Listesi > Tüketilebilir Nesneler bunlar nedir ve nerden alabilirim ?

ve benden size bir öneri Oyuncunuzun mevkini iyi seçin bu sefer değişiklik olsun diye Kanat Forvet yaptım bütün takımlar peşimde bi Real Madrid'e kabul ettiremedim kendimi

şimdi SF özelliği için bekliyoruz oda 1 sezon sürüyor
  • Bende başladıktan 2 sene sonra ıntere gıttım orda 3 sene oynadım butun gol krallıkları elımdeydı sampıyonlar lıgı ıtalya kupası ıtalya lıgı butun kupaları alıyorduk ama ben hep realı ıstedım ara ara reale gonderıyordum teklıf olmuyordu dün tekrar denedım ve 4 hafta sonra ıstedıler baya ıyı bı takımız ılk defa frıkıkten gol attım :)
    Ad:Santi
    Güç:107
    Takım:Real Madrid
  • Arkadaşlar, geçen senelerde BAL'da pazar değerimizi görebiliyorduk, PES 2013'de yok mu acaba, hiç bir yerde bulamadım "pazar değeri"ni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Bu arada,
    Eğer oyuncunuzu emekli ederseniz, Mester Lig'de karşınıza çıkıyor.
    7 Mliyon Euro'ya kendi yarattığım oyuncumu almıştım geçen.
    Benim adam 41 yaşına geldi. Devamlı sakatlanıyor. Bakalım 46 yaşına kadar oynatabilecek miyim?

Geç gelen edit: 44 yaşında emekli ettim.
    109 genel derece..
  • bende gf oLarak oynuyorum bende pes liginden we ligine geçtim fakat bu hoca beni hiç ilk 11 e almıyor acaba gf seçmesemiydik ... hataamız gf seçmem mi acaba senin bir fikrin var mı ?
  • Yıldızlı 70 lik santrafor yaratabilen oldumu? Çok denedim ama bir türlü 65 i geçmiyor.
    En yüksek yıldızlı olarak 70 lik sağ kanat ve 74 lük stoper yaratabildim.
  • bu modda WE ve PES ligindeki dandik isimli takımları lisanslı takımlarla (FB,GS,BJK gibi) değiştirme şansımız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KBatu_06

bende gf oLarak oynuyorum bende pes liginden we ligine geçtim fakat bu hoca beni hiç ilk 11 e almıyor acaba gf seçmesemiydik ... hataamız gf seçmem mi acaba senin bir fikrin var mı ?

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum ya 3.sezonuma başladım ama halen ilk 11 e alınmıyorum bu ne iştir ? Lütfen bir el atın.
  • arsenal takımına transfer oldum, şimdilik herşey yolunda, sol kanat oyuncusu olarak her daim ilk onbirde başlıyorum maça..
    professionel modda 15dk süreli oynuyorum maçları, amacım çok gol atmak değil, her maç zor olsun mücadele olsun diyenlerdenim

ekteki videoda ilk pası veren ben oluyorum, tam bir takım oyunuyla güzel bir gol attık izleyin bakalım beğenecek misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 6 Aralık 2012; 21:16:07 >

• mrabsporda sf, 63 derece ve süperstar zorluk seviyesinde 10 dakika olarak başladım oyuna. yarım sezonda 18 maçta 10 gol 1 asist ile oynadım. devre arasında merseyside red(liverpoll) a transfer oldum. 1,5 sezon oynadım ve 65 maçta 47 gol 8 asist ile oynadım daha sonra juventus a transfer oldum ve orda da 57 maçta 61 gol 11 asist ile oynadım. genel derecem 91 oldu (krampon ve +5 en yüksek hız ve + 5 top kontrolü var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den57

bu modda WE ve PES ligindeki dandik isimli takımları lisanslı takımlarla (FB,GS,BJK gibi) değiştirme şansımız var mı?

bununla ilgili bilgisi olan yok sanırım.

• Öncelikle Anlatım İçin Teşekkür Ediyorum Oyunu 1 Haftayı Geçkin Oyunuyorum.

Düşük Takımlardan başlayıp Daha yeni Real Madrid C.F. Takımana Transfer oldum.

Oyun zevkli ve hırs verici.

Orta Seviyede Oynuyordum Şimdi Prof denicem.. =)

Ama bir sorunum var. Ortalama derecem 106 Olmasına rağmen Yanındaki yıldız işareti Aktif değil bunun için ne yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz..( Sürekli Takım Değiştiriyorum )

Birde Beceri Kartlardan Bahsedilmiş Onlara nereden bakıyoruz ve nasıl aktif ediyoruz ?

Şimdiden Teşekkür Ederim İyi Forumlar

Resim :
     Pro Evolution Soccer 2013 - Become A Legend Sohbet Alanı

Pro Evolution Soccer 2013 - Become A Legend Sohbet Alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vemon1156 -- 14 Aralık 2012; 3:12:11 >

• isim: Karl Heinz Schneider
    ülke: Portekiz
    Mevki: SF
    Başlangıç overral rate: 64 (yıldızlı)
    Boy: 1.94 (şutları çok iyi, oyuncu güçlü ama çok ağır)
    ben de WE liginde başladım oyuna yarım sezondan sonra santostan teklif kopardım ama orada da neymar saç yoldurdu bana. o kadar pasa toplam 1 asist yapabildim ama gol olarak maç başına bir gol atıyorum. sezon sonunda da uzun uğraşlarla Beşiktaşa (premier lige eklemiştim) geçmeyi başardım. portekiz milli takımında da ilk onbire yerleştim. sezon ortası geldiğim beşiktaşı ilk 7 ye sokmayı başardım zor da olsa. dünya kupasında da portekizle 3. olduk Türkiyeyi 4. lüğe ittik. finalde ispanyayı rahat yenen almanya kazandı. gol kralı da oldum. ama yeni sezona başladıktan sonra save i sakladığım flash diskimde oluşan sorun nedeniyle baştan başlamak zorunda kaldım geriye sadece bu görüntüler kaldı. neredeyse orta sahadan doksana attığım gol de cabası :))

http://www.youtube.com/watch?v=B4K4XBBO3fo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnuviel37 -- 20 Aralık 2012; 22:51:17 >

• Arkadaşlar oyundan çıktıktan sonra hangi tuşla ileri sarabiliyoruz ?
  • tüm bu yazılanların üzerine benim anladığım

- oyunun zorluk seviyesini artırdıkça karakter gelişiminiz hızlanıyor
    - oyun başında yarattığınız oyuncunun Overall puanı random birşekilde oluşuyor yani sabit bir rakamdan başlamıyorsunuz. (Ben ilk başladığımda karakterim 55 puana sahipti)
    - takımların kapasiteleri oyununuza olumlu veya olumsuz etki edebiliyor
    - Ofansif Ortasaha,forvet arkası oyuncusu iseniz ilk 11de başlamanız zor , Defans,kanat oyuncusu,Pivot Forvetseniz kolay

Önerebileceğim,

- Kariyere başlarken SuperStar modunu seçin
    - İyi bir overall puana sahip olana kadar karakter yaratmaya devam edin (70 - 75 )
    - Kariyere başladıktan sonra en düşük regular tercihen profesyonel zorlukta devam edin. (Tabii gerçekten bu oyunu ilk defa oynamıyorsanız)

İlk 11 e alınmamakla ilgili olarak, (lig ve kupa maçları için)
    -Aynı kulüpte sezon yarısından itibaren ikinci 45 dakikadan itibaren forma giyemiyorsanız (hala 60 ta 75 te alınıyorsanız) tercihen daha düşük bir takıma geçiş yaptırın (menejere söyleyin min 2. kademe olmalı)
    -İkinci sezondan itibaren ilk 11 de başlamıyorsanız hemen devre arası başka takıma geçin

Benim sorumsa şu,
    Oyunda kazandığımız paralarla ne yapabiliriz? (Daha iyi menejer bulmak dışında) (GP puanından bahsetmiyorum)

iyi forumlar,
    Deniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.