Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2013 - Become A Legend Sohbet Alanı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
5
Favori
113.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merto18

quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

quote:

quote:

Video güzel olmuş 4:00 dan sonra başlayan şarkının adını alabilirmiyim bi türlü bulamadım

R.I.O. feat. Nicco - Party Shaker
    linkide veriyorum buyur :
    :)
    http://www.youtube.com/watch?v=8sPj0Ic8KQ8

Teşekkür ederim makbule geçti

Ben ps3'de oynuyorumda o senin attığın rovosata vs gollerin kısayolları varmı sen pc denmi oynuorsun ?

Rica ederim :) pc den oynuyorum.Konsolda R1+L1 ile kontrol ardından şutla rovesata atabilrisin.

edit:tuşları yanlş vermişim düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebulfeth -- 12 Şubat 2013; 0:36:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Video güzel olmuş 4:00 dan sonra başlayan şarkının adını alabilirmiyim bi türlü bulamadım

R.I.O. feat. Nicco - Party Shaker
    linkide veriyorum buyur :
    :)
    http://www.youtube.com/watch?v=8sPj0Ic8KQ8

Teşekkür ederim makbule geçti

Ben ps3'de oynuyorumda o senin attığın rovosata vs gollerin kısayolları varmı sen pc denmi oynuorsun ?

Rica ederim :) pc den oynuyorum.Konsolda L1+L2 ile kontrol ardından şutla rovesata atabilrisin.

eyv arada buralara mesaj at kimse atmıyor yahu :)

• @ebulfeth : Hocam l2 demişinde l2 ekranı çok büyültiyor kuş bakışı gibi oluyor futbol yaşamında emin misin o olduğuna ?
  • quote:

Hocam çok soru sordum kbakma

Ben maçın adamı oluyorum 1 adet adidas 1 adet nike var onlarda pek güzel değil hep yepes verip duruyor sıkıntı neyde ya
  • Maç yaptıkça sana öçeşit çeşit krampon veriyor zaten.Onlardan senin pozisyonuna göre gerekli özelliklerini arttıran kramponu seçersin.

L1 ve L2 dedim ya o R1+L1 olcak.Dalgınlıktan yanlış yazmışım kusura bakma :)
    Ben tuş kombinasyonundan bahsettim.Top havadan geldiğinde dediğim tuşlarla kontrol edip uygun anda şuta basarsan rovaşeta çekiyor.(Tabi oyuncunun rovaşeta kartı olsa ii olur :))

edit:tuşları yanlış vermişim düzeltildi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebulfeth -- 12 Şubat 2013; 0:37:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhans7

Arkadaslar santrafor olarak oynuyorum genel puanım 73 ama frikikleri bana kullandırtmıyorlar nedeni nedir ? nasıl kullanabilirim

Takımda frikik yeteneğinin en yüksek olanlardan biriysen kullandırırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Cevap için teşekkürler. Video yu izledim harika çekmişsin. Çok beğendim.

Biraz geç oldu ama sağolasın :)
  • Arkadaşlar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

Evde tek oynadığım oyun ps3 pes13. geçenlerde bir arkadaşımın evine gittim. İnternetten yabancılarla 2 maç yaptım. Bu iş benim çok hoşuma gitti. Şimdi 2 tane sorum olacak.

1- Evde internetim olmadığı için çeşitli alternatifler üzerinde duruyorum. Mümkün olan en kısıtlı bütçeyle eve internet almak istiyorum. Bu yüzden hiç deneyen oldu mu? Bir maç yapmak kaç mb ya da gb internet kullanımına sebep oluyor?

2- İnternetten oynayanlar muhakkak başlarına gelmiştir. Zaman zaman pas tuşuna basıyorsun ama yarım saniye geç algılıyor ve topu kaptırıyorsun belki de gol yiyiyorsun, bu durum internet hızıyla mı ilgilidir yoksa hızın kaç olursa olsun bu olay zaten yaşanan bir durum mudur?

Yardımcı olana extra dua edilecektir :)
  • Şu internetten bende oynamak istiyorumda bi çözemedim bi üyelik filan diyor ama.
  • Kimse konuşmuyor Efsane Olun ne oldu herkes bıraktı mı ? :)

Arkadaşlar bir sorum olacak ben bu efsane olunda pes 2011 den beri oyuncumu geliştiremiyorum. Gelişmek için ne yapmamız lazım. Bazı arkadaşların overalleri 107,109 vs bunları nasıl yapıyoruz ?
  • gpler ile arttıra bılırsın gucunu
  • maçtan önce verilen taktiklerin kalkması çok iyi olmuş.entere basa basa yorulmustuk
  • Overallim kötü olunca oynamak sıkıyor nedense hep geçincede hiç kadroya giremiyorum. Pes 09 ve 11 dönemlerini aratıyor Become A Legend
  • metoo overal kötüyse bi tane takıma transfer ol yüksek lerden oynatma seyı orda 1 sezon sonra hep oynatırlar sonrada gol ata ata güçlenırsın
  • Ben de yeni başladım, paylaşımlarda bulunurum :) Amatör'de başladım biraz 1 - 2 sezon oynayıp yeniden başlamayı düşünüyorum bakalım.
  • kimse yokmu beyler
  • Beyler benim bi sorunum var, oyunda 3. sezondayım Fiorentina ya transfer oldum ama maçlara çıkamıyorum. Menajerim bana maçı kenardan izleyeceksin diyo ama maç günü MAÇA GİT seçeneği çıkmıyo sadece tarihi ileri al ve seçili tarihe git seçenekleri çıkıyo. Bunun nedeni nedir yardım ederseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato

Beyler benim bi sorunum var, oyunda 3. sezondayım Fiorentina ya transfer oldum ama maçlara çıkamıyorum. Menajerim bana maçı kenardan izleyeceksin diyo ama maç günü MAÇA GİT seçeneği çıkmıyo sadece tarihi ileri al ve seçili tarihe git seçenekleri çıkıyo. Bunun nedeni nedir yardım ederseniz çok sevinirim.

Seni kadro dışı bırakıyor TD o yüzden
  • Merhaba beyler bende uzun süredir bir pes hayranıyım.Bende pes13'e başladm,become a legend da şuan :

sportotosüperlig-bundeslıga-ptt1.lig yamalarından başka yamam yok bu yamalarıda oyuna bir renk katsın diye yükledım. Sıra geldı profilime:
    Ben kariyerime Pec Zwolle adlı Eredivise(Hollanda) liginde başladım,2.sezonumdayım ve hala aynı takımdayım.
    Owerall:62
    Oynadıgı maç sayısı:34
    Kar.Boyunca goller:43
    Kar.Boyunca asistler:8
    Uluslararası maç:0
    Mevkı:GF-OOS
    Zorlukderecesi:Orta seviye
  • Ben Pes 2013 de BAL oynamadım çünkü bir kere denediğimde sıkıcı gelmişti . Tabi ne de olsa Pes 2012 de o kadar BAL oynayınca sıkmaya başladı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.