Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2013 - Become A Legend Sohbet Alanı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
5
Favori
113.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nionell

Ben Pes 2013 de BAL oynamadım çünkü bir kere denediğimde sıkıcı gelmişti . Tabi ne de olsa Pes 2012 de o kadar BAL oynayınca sıkmaya başladı

Biraz öyle olabilir ama sıkıcı gelmesı şundanda kaynaklanabilir:
    1-Oyun süresinin fazla olması
    2-Oyunda türkiye vb.Liglerin olmaması
    3-Forma şansı bulamamak

Söyledıgım ilk 2 şey faydalı gelebilir.İyi oyunlar.
  • Bende Pesbox Anatolia 13 var türkiye ligi almanya ligi falanda var şu anda Bayer Leverkusendeyim Göztepeye Transfer Olmayı Düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarVarDe

Bende Pesbox Anatolia 13 var türkiye ligi almanya ligi falanda var şu anda Bayer Leverkusendeyim Göztepeye Transfer Olmayı Düşünüyorum

Bendede aynısı var Pesbox Anatolia13 oyuna ayrı bir zevk katıyor iyi bir yapım tavsiye edelim herkese
  • şuan sampdoriadayım.3 sezonum genel olarak.Sampdoriadaki 2. yılım.Geçen yıl ligde 3. kupada 2.olduk.Kupada gol kralı oldum.Şuanda ortalama her maç asist ya da golle ilerliyorum.Sezon sonu Milan a gitmek istiyorum.hayalim
  • slm bende başladım şu an eskişehirspordayım ama antrenman maçları hariç hiçbir maçta yer alamıyorum antrenman maçında 8 puan aldım ama ertesi hafta yine 18 e giremedim nasıl olcak bu ş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoist_1905

slm bende başladım şu an eskişehirspordayım ama antrenman maçları hariç hiçbir maçta yer alamıyorum antrenman maçında 8 puan aldım ama ertesi hafta yine 18 e giremedim nasıl olcak bu ş

gücün düşüktür senin oynadığın mevkideki adamdan veya kondisyonun düşüktür veya 1 sezon bekle yine almazsa başka takıma transfer ol
  • selam arkadaşlar , pes 2013 de cep olayı var kilitli nasıl açılıyor ? ve nasıl çoğaltıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahicocuk_1983

selam arkadaşlar , pes 2013 de cep olayı var kilitli nasıl açılıyor ? ve nasıl çoğaltıyoruz ?

cep olayı nedir hocam ?
  • mağazadan satın aldığınız +1 , +3 ve +5 kişisel antremanları donanım kısmındaki "cep" lere ekliyorsunuz (krampon eklediğimiz kısımda) böylece özellikleriniz misal şut:77 ise şut:82 oluyor , benim pes 2013 türkçesinde "cep" olarak geçiyor ve şu anda sadece 2 tane cep açık 3. cep kilitli ve nasıl açıldığı konusunda fikri olan varsa yazar ise teşekkürler
  • quote:

mağazadan satın aldığınız +1 , +3 ve +5 kişisel antremanları donanım kısmındaki "cep" lere ekliyorsunuz (krampon eklediğimiz kısımda) böylece özellikleriniz misal şut:77 ise şut:82 oluyor , benim pes 2013 türkçesinde "cep" olarak geçiyor ve şu anda sadece 2 tane cep açık 3. cep kilitli ve nasıl açıldığı konusunda fikri olan varsa yazar ise teşekkürler

sanırım yükseldikçe açılıor
  • quote:

mağazadan satın aldığınız +1 , +3 ve +5 kişisel antremanları donanım kısmındaki "cep" lere ekliyorsunuz (krampon eklediğimiz kısımda) böylece özellikleriniz misal şut:77 ise şut:82 oluyor , benim pes 2013 türkçesinde "cep" olarak geçiyor ve şu anda sadece 2 tane cep açık 3. cep kilitli ve nasıl açıldığı konusunda fikri olan varsa yazar ise teşekkürler

Kardeş benim bildiğim kadarıyla o online'de açılıyor sanırsam.Oyunun eğer orjinal ise online oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merto18

quote:

Yükseldikçe açıldığını sanmıyorum.Öyle olsaydı 2020 deyim ben mutlaka açılırdı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

quote:

Orijinalden alıntı: merto18

quote:

Yükseldikçe açıldığını sanmıyorum.Öyle olsaydı 2020 deyim ben mutlaka açılırdı ...

Hak veriyorum sana.

• Herkese merhaba. Bende 2018 e kadar gittiğim kariyerimi sıkılıp sildim. Şimdi PesEdit 3.2 kurdum artık türkiye ligide var baştan başlayacam arkadaşlarda şu sizinde sorduğunuz kitli olan 3. donanım kiti nasıl açılacak? Yükselmekle alakası yok. Tüketilebilir nesnelerden malzeme dolabı almak gerekiyormuş herhalde ama türkietilebilir neslere giremiyorum ben şu an kariyeri yeni açtım? Varmı bilen?
  • çok saçma olmuş ya oyuncuya 2 adet +5 den daha fazla bişey ekliyemeyeceksek neden o kadar +5 özellik eklemişler , konami olmamış ceplerde 10 üzerinden +5-5-5-5-5-5-5 = -----------5 , ki ben zaten 29 yaşında semihi aldım bu durumda 35inde emekli etsem "eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşek" yanlış anlaşılmasın 6 yılda semih ne kadar gelişebilirki ? bide hileli oyun oynanmaz derler , hikaye , semihim yıldızı açık , a a a a , totalde 109 yaşasın hileler her maç man of the maç gp zaten işe yaramıyor paramda 99999999999 gibi bişey menejerde en yuksek olanı aldım , konamiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Herkese merhaba. Bende 2018 e kadar gittiğim kariyerimi sıkılıp sildim. Şimdi PesEdit 3.2 kurdum artık türkiye ligide var baştan başlayacam arkadaşlarda şu sizinde sorduğunuz kitli olan 3. donanım kiti nasıl açılacak? Yükselmekle alakası yok. Tüketilebilir nesnelerden malzeme dolabı almak gerekiyormuş herhalde ama türkietilebilir neslere giremiyorum ben şu an kariyeri yeni açtım? Varmı bilen?

Arkadaşım oyunun orjinal ise (internetten indirmediysen veya çakmasını almadıysan) online oynanışta açılıyor.Benim oyunum orjinal oldupu için become a legend online oynanabiliyor ve 3.kilit (tüketilebilir nesne) açılabiliyor.İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

6.Sezonumu bitirdim. Sezon başında Juventus'a 81 milyon euro'ya gitmiştim. Yıllık da 9.5 milyon alıyorum. Genel derecem 96'yı buldu. 36 Maça çıkıp 53 gol attım. Şimdi de milli takımdayım dünya kupası için. Dualarınızı eksik etmeyin şu kupayı Türkiye'ye getirelim

geldimi kupa türkiyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandex79

quote:

6.Sezonumu bitirdim. Sezon başında Juventus'a 81 milyon euro'ya gitmiştim. Yıllık da 9.5 milyon alıyorum. Genel derecem 96'yı buldu. 36 Maça çıkıp 53 gol attım. Şimdi de milli takımdayım dünya kupası için. Dualarınızı eksik etmeyin şu kupayı Türkiye'ye getirelim

geldimi kupa türkiyeye

yok ya ne gezer acayip bir kalite farkı var. Kulüp takımlarında gol makinesi olarak çalışıyorum milli takımda yanımdakiler oynayamıyor. Öyle olunca kupa da gelmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yandex79

quote:

geldimi kupa türkiyeye

yok ya ne gezer acayip bir kalite farkı var. Kulüp takımlarında gol makinesi olarak çalışıyorum milli takımda yanımdakiler oynayamıyor. Öyle olunca kupa da gelmedi

bende getiremediğim için canım çok sıkılmıştı

• beyler benimde ufak bir sorum olacak bende yeni basladım oyuncum 18 yasında transfer listesi takımlarına bakıyorum beşiktaş fenerbahce galatasaray bayern münih vs. Yani diğer avrupa takımları kategorisindeki takımlar yok acaba ilerledikce onlarda açılacakmı yoksa aynı listede ki liglerele oynamaya devam mı edeceğiz ? Ben beşiktaş a transfer olmak istiyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.