Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2015(PES 2015)XBOX ONE&360 ANA KONU (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
9.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu japoncu serserinin attığı tweetlere baktım da çok komik.

720p zaten yeteri kadar yüksek falan diyo, devamlı xbox'a sallıyor, sadece biz mi 720p yaptık falan değişik bir uslübü var.

Microsoft zaten adam yollamış çözünürlüğü yükseltmek için, dünkü haberlerden sonra iletişime geçmişler.

Ha geçse nolur geçmese nolur, ben Microsoft olsam bu oyuna lisans vermem, kendileri çalsın kendileri oynasın. Adam yollayarak yine iyilik etmişler.
  • Pes 2015in Xbox Oneda Düşük Çözünürlüklü Olması Tepki Çekti

Bhatti, PES serisinin Avrupa Marka Müdürü ve konu hakkında cevaplar verdi. Bhatti, Microsoft ile PES 2015'in daha da iyileştirilmesi konusunda çalıştıklarını bildirirken, 720p çözünürlük değerinin yüksek olduğunu ve harika bir futbol oyunu ortaya çıkarmak istediklerini dile getirdi. Bunları söylerken oyunlarda kaliteyi belirleyen etkenin çözünürlük olmadığını da ekledi.

Microsoft ,Bhatti serserisiyle iletişime gececekmiş oyunun cozunurlugunu yukselticeklermiş.Be adam madem yukseltilebiliyor neden yapmıyorsun.Birde 720p yuksek diyor.Old gende 720p yapıyorsun.Nexgen konsoldada 720p.Nasıl yuksek oluyor.Bencede komple microsoft konsollarından ve pc den oyunu iptal etsinler.Amac zaten microsoft'u boyle reklam yaparak gundemi mesgul ederek prestijini duşürmekti,ben olsam bunlara iyi bir ders veririrm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 30 Eylül 2014; 11:58:11 >

•  PRO EVOLUTION SOCCER 2015(PES 2015)XBOX ONE&360 ANA KONU

Güldürdü beni
  • Arkadaşlar ben Romanya'da yaşıyorum Xbox 360'ta buradan aldım, Pes demo market'te görünmüyor ülkeye bağlı olarak hala ne yapabilirim ?
  • Source kullanıcısına yanıt
    Kahkaha attım bu nedir boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konamiye kızacağınıza gidin microsofta kızın . Ps 4 %50 daha güçlüyken xone ın ps4 ile aynı grafik ve çözünürlüğünde oyun oynatmasını beklemek komik oluyor. Adamlar elinden geleni yapmışlar ve pes2015 harika olmuş. Sırf xbox one oyunu kaldırmıyor diye oyuna çamur atmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

Konamiye kızacağınıza gidin microsofta kızın . Ps 4 %50 daha güçlüyken xone ın ps4 ile aynı grafik ve çözünürlüğünde oyun oynatmasını beklemek komik oluyor. Adamlar elinden geleni yapmışlar ve pes2015 harika olmuş. Sırf xbox one oyunu kaldırmıyor diye oyuna çamur atmayın.

Ciddimisin hocam bu yorumunda? Pes 2015 in xbox one'da 720p olmasının kasıtlı olduğunu göremiyor musun? O zaman sana göre xbox 360 ve one aynı güce sahip iki konsol.

• quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Konamiye kızacağınıza gidin microsofta kızın . Ps 4 %50 daha güçlüyken xone ın ps4 ile aynı grafik ve çözünürlüğünde oyun oynatmasını beklemek komik oluyor. Adamlar elinden geleni yapmışlar ve pes2015 harika olmuş. Sırf xbox one oyunu kaldırmıyor diye oyuna çamur atmayın.

Ciddimisin hocam bu yorumunda? Pes 2015 in xbox one'da 720p olmasının kasıtlı olduğunu göremiyor musun? O zaman sana göre xbox 360 ve one aynı güce sahip iki konsol.

Elbette ciddiyim xbox360 ile xbox one aynı çözünürlüğe sahip olabilir ama aynı grafiklerde gelmeyecekler. Eski nesille yeni nesil arasında ciddi grafiksel fark olacak.
    Ayrıca xbox oneda oyun sabit 60 fpsde çalışacak , xbox360 da fps düşmeleri çok olacaktır.

Burada xbox one alan herkes bu konsolun rakibinden daha güçsüz olduğunu bilerek aldı ,kısaca sonradan söylenmenin bir anlamı yok. Demekki xbox one fox engine ile yapılmış oyunları yüksek çözünürlükte çalıştıramıyormuş.

dimitradon @ nickli arkadşaın koyduğu eski nesil ve yeni nesil grafik farkı.

PRO EVOLUTION SOCCER 2015(PES 2015)XBOX ONE&360 ANA KONU
     PRO EVOLUTION SOCCER 2015(PES 2015)XBOX ONE&360 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aman_tanrım_didim -- 2 Ekim 2014; 18:13:05 >

• PS4 ten cihaz gpu-ram yonunden düşük inkar etmiyoruz, ama, 720p gelmesi mantıksız. Burda Microsofta kızmakta anlamsız.

Çünkü diğer cıkan 1080p oyunlara bakıyosun, FİFA 15 e bakıyosun catır catır muazzam 1080p geliyorken, Fox Engine denilen oyun motorunu, paintvari, atmosferi donuk, çimler halı grafikli oyunu Xbox One 'a uyarlayamıyorsun.

Burda sorun Microsoft ta değil Konamide.Önce adam gibi oyun motoru
    yap sonra Firmaya .. k at.

X360 ta oyun native 720p değil zaten, Sub-720p bu yuzden bulanık. Xbox One'da ise native 720p ve bircok cevre detayı yukseltilmiş(cevre varsa tabikide :)) ).

Burda Hatalı Konami'dir. Oyun zaten 720p gelmicek, 900p yada 1080p gelebilir. Fox Engine optimizasyon özürlü bir motordur.

• quote:

Hocam sen forza h2 nin ryse in hadi hepsini gectim fifa 15 in grafiklerini gordunmu Xone da hatta sana sunu sorucam Xone in varmi senin yani su yorumu yapa bilmen icin gercekten ps fan boyu olmalisin ki ben ps de alicak bir adamim gecen nesildede her iki konsolu alan biriydim yani yapma hocam bir oyun 720p cikamaz heleki bir futbol oyunu ise bu hee senin dedigin gibi olsun fox engine i Xone a uyarliyamadilar diyelimki bole birsey soz konusu olamaz cunku GPU haric tum sistem neredeyse ayni ki GPU bile sadece bir model ustu ps 4 de yani her sekilde konaminin sucu bu anladinmi hocam yok ps4 %50 daha guclu filan deyip kunuya dalmayin ona gore ps3 de Xbox 360 dan gucluydu noldu peki hatirliyormusun acaba..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 2 Ekim 2014; 19:23:54 >

• Niye bukadar takiliyorsunuz bu 720p ıl olayina anlamıyorum bir futbol oyunu 1080p olsa nolur ki? Ne gibi fark yaratacak önemli olan oyun kalitesi pes zaten çok prestij kaybetti hiç takmayin xbox king

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private-Miller -- 2 Ekim 2014; 19:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

bu japoncu serserinin attığı tweetlere baktım da çok komik.

720p zaten yeteri kadar yüksek falan diyo, devamlı xbox'a sallıyor, sadece biz mi 720p yaptık falan değişik bir uslübü var.

Microsoft zaten adam yollamış çözünürlüğü yükseltmek için, dünkü haberlerden sonra iletişime geçmişler.

Ha geçse nolur geçmese nolur, ben Microsoft olsam bu oyuna lisans vermem, kendileri çalsın kendileri oynasın. Adam yollayarak yine iyilik etmişler.

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Pes 2015in Xbox Oneda Düşük Çözünürlüklü Olması Tepki Çekti

Bhatti, PES serisinin Avrupa Marka Müdürü ve konu hakkında cevaplar verdi. Bhatti, Microsoft ile PES 2015'in daha da iyileştirilmesi konusunda çalıştıklarını bildirirken, 720p çözünürlük değerinin yüksek olduğunu ve harika bir futbol oyunu ortaya çıkarmak istediklerini dile getirdi. Bunları söylerken oyunlarda kaliteyi belirleyen etkenin çözünürlük olmadığını da ekledi.

Microsoft ,Bhatti serserisiyle iletişime gececekmiş oyunun cozunurlugunu yukselticeklermiş.Be adam madem yukseltilebiliyor neden yapmıyorsun.Birde 720p yuksek diyor.Old gende 720p yapıyorsun.Nexgen konsoldada 720p.Nasıl yuksek oluyor.Bencede komple microsoft konsollarından ve pc den oyunu iptal etsinler.Amac zaten microsoft'u boyle reklam yaparak gundemi mesgul ederek prestijini duşürmekti,ben olsam bunlara iyi bir ders veririrm.

atladığınız bir nokta var.microsoftun kendisi cihazın yetersizliklerini kapatmak için 1080p yi gereksiz buluyor.adamlara neden kızıyorsunuz

http://shiftdelete.net/microsoft-1080p-iyi-bir-cozunurluk-degil-54162

• PlayStation 4'ün en büyük rakibi olan Xbox One, çoğu oyunda 1080p yerine 900p çözünürlüğü desteklemesiyle oldukça fazla eleştiri alıyor. Çünkü cihazın teknik özellikleri rakibiyle hemen hemen aynı olsa da Kineckt'e ayrılan işlem gücü ve shader sayısı, cihazın performansını ciddi miktarda etkiliyor.

Oyuncular durumdan şikayetçi

Durum böyle olunca oyunların kasmasını istemeyen geliştiriciler, akıcılığı sağlamak için çözünürlüğü 900p'ye çekmek zorunda kalıyor. Tabii yeni nesil konsol alıp, 1080p'ye erişemeyen kullanıcılar da haliyle Microsoft'u bu konuda oldukça fazla eleştiriyor.

'1080p mükemmel değil'

Ancak Xbox bölümünün başındaki isim Phil Spencer'in yeni yaptığı açıklamalar, oyun camiasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Spencer, ''Rakiplerimiz arasındaki yarış son derece önemli. Ancak 1080p çözünürlük efsanevi veya mükemmel bir çözünürlük değil. Çünkü benim için oyunda saniyede gösterilen kare sayısı (FPS), çözünürlükten daha önemlidir. Ayrıca saniyede gösterilen kare sayısı oynanışı daha derinden etkileyen bir unsur.'' diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Spencer'dan farklı bir bakış açısı

''Oyuncular her ne kadar rakamlara çok takılsa da, örneğin önümüzdeki zamanlarda PlayStation 4'e çıkacak The Order: 1886'da film etkisi yaratmak için oyun kasıtlı olarak 30 FPS'ye çekildi. Elbette 1080p/60 FPS değeri Forza gibi oyunlarda önemlidir. Fakat bunu genele yayıp, her oyundan beklemek çok anlamlı olmaz. Ben 1080p/60 FPS yerine, konsolun var olan gücünün ışıklandırma ve daha iyi efektler için kullanılmasından yanayım.'' diyerek ekleme yapan Spencer, özetle her şeyin rakamlardan ibaret olmadığının altını çiziyor.

•  PRO EVOLUTION SOCCER 2015(PES 2015)XBOX ONE&360 ANA KONU

zaten kutusu bile PS4 e özel yapılmış gibi, fazla üzülmeyin

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo 2 kisilik oynanmiyormu? Ben 2.kumandayi tanitamiyorum oyuna.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox 360 ve xbox one oyun modlari(oyun icerigi) ayni mi olacakmis ? Eski nesil yeni nesil arasinda hangi farklar var bu hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslar yorum yazarsa guzel olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 16 Ekim 2014; 1:55:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar ben 2015 i on siparişle almak istiyorum ama Xbox ta arattigimda bulamadım napabilirim

• Arkadaşlar bu oyun çıktı mı? Tam sürümünü oynayan kişilerin yorumlarını görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.