Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2015(PES 2015)XBOX ONE&360 ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
9.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gencler inzaghiyi aldım takim ruhu 88 on sipariş yapmadım gotze alaba falan geldi online da hic sorun yasamadim ps4 culer deliriyor online oynayamadı adamlar daha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihseval1907

Gencler inzaghiyi aldım takim ruhu 88 on sipariş yapmadım gotze alaba falan geldi online da hic sorun yasamadim ps4 culer deliriyor online oynayamadı adamlar daha :)

online oynamak için kod istiyor mu yoksa fifa gibi gir oyna mı ?
  • Borealwinner B kullanıcısına yanıt
    kod mod istemiyor, gir oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail44

kod mod istemiyor, gir oyna.

eyvallah başkan son 2 senedir paralı yapmışlardı heba olmuştu paramız
  • Ben de gold üyelik yok galiba ama online oynuyor pes 13 te oynatmiyordu bu sene oyunda ucuczdu sastim

• Arkadaşlar kolay gelsin,genelde bir fifa oynayıcısı olarak size bir şey sormak istiyorum..pes 2015 de ki tuş takımını fifa 2015 e göre uyarlamak istiyorum,yani şut,pas,koşu tuşları fifa daki gibi olsun istiyorum,bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
  • biri bana xbox 360ım için satın aldığım pes 2015'in neden demodan daha kötü oynanabilirlik ve daha kötü grafik sunduğunu anlatabilir mi?
    şaşkınlık içerisindeyim 170 lira verdim ve şu grafiklere bak!! demoda bile daha iyiydi!!
    +
    Allah da beni bildiği gibi yapsın.xbox marketplace'de 84 lira oyun. biz gittik çıkmadan 170 lira verdik!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 17 Kasım 2014; 22:01:18 >
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Eğer böyle ise oldukça ilginç.Grafiklerin düşmesi özellikle pek mantıklı değil.Eminmisiniz?

hocam iki gün önce arkadaşın jtag'lı cihazında denedim ve dediklerine katılıyorum oyun demodan kötü x360 için ve grafikler rezil pes 2013 bu oyunundan daha güzel ve net görünüyordu.
  • eminim hocam böyle saçmalık olmaz yeminle. günlerdir demo oynuyorum bugün geldim oyunu satın alıp oynayayım dedim şok oldum. ayrıca demodan daha yavaş gibi geldi bana oynanabilirlik. demo tak tak gidiyordu bu oyle değil, daha da zorlaşmış. konami kendi ayağına sıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesmanyax

Pes 2015 in çıkışıyla bu yıl fifanın ezilişini görüyoruz. Bu yıla damgasını pes 2015 vurmuştur . Bunu en koyu fifacı arkadaşlarım bile kabul ediyorlar. Oyunun 720p olmasına kafayı takmayın. Çözünürlük değil oyun oynayın. Bu keyfi bütün bir yıl kaçırmayın

grafik - oyuncuların fiziği - oyuncuların animasyonları
    pes 15 > fifa 15

oynanabilirlik zevk
    fifa 15 > pes 15

• pesmanyax kullanıcısına yanıt
    evet paralel evrende öyle olmalı. futbol oyunu satın alan sektörün diğer %90'una da anlatabilirsin umarum bunu
  • arkadaşlar demoda türkçe dil vardı ama aldığım oyunda sadece ingilizce ve isveççe var. sizde de öyle mi? bir ayarı var mı?
    Konsolun bölgesini Türkiye yapıp oyunu TR Store dan baştan indirmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail44

Konsolun bölgesini Türkiye yapıp oyunu TR Store dan baştan indirmelisin.

hocam indirmedim satın aldım oyunu kutulu halde. konsolun bölgesi de TR bu arada. başka bir sorun mu var?
    Öncelikle geçmiş olsun ayni hatayı bende yapıyordum n11 sen 157 de aldım aksam eve gittim baktım marketplace de 84 direk iptal çektim hemen başladım indirmeye gotze ve alabayi da verdi 20000 de verdi dayanıklılık arttırıcı falan super oldu birde siyah toplardan neymar çıkmaz mi su an 5 klasmanda yükseldim grafikleri dert edemicem haftalık güncellemeler geliyor falan oyun on numara :)

• Konsolun dili ingilizceyken oyunu actigim için dil ingilizce oldu sanırım. Seçeneklerde türkçe yok. Şimdi konsolun dilini türkçe yaptım oyunu nasıl sıfırlayabilirim tekrar ilk cd takar giBİ olsun istiyorum

• Myclub puanları için verilen kodu kullanabilen var mı xboxında?
    Ben kodu giriyorum konsolda geçersiz kod uyarısı veriyor. Kutulu alan ve kodu kullanabilen var mı?
  • arkadaşlar xbox one da online müsabakalarda(online competition) ortalama kaç kişi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

arkadaşlar xbox one da online müsabakalarda(online competition) ortalama kaç kişi oluyor

Henüz online maç yapma şerefine nail olamadım. Sadece lobby üzerinden 2 kere oynayabildim. Quick match ve online divisions üzerinden rakip bulunamiyor. Konami server kaynakli bir durum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.