Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2015 [PS3 ANA KONU] LISTE YAPILIYOR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caner_895

quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Can sıkıcı gerçekten inşallah sorununuz çözülür. Ben US psn'den kardeşikle 45 tl'ye aldım. auto tıklamama rağmen dayanamadım 10 kasım saat 23 gibi baktım download seçeneği gelmişti. tıkladım indirdim. sonra oynamaya çalıştım izin vermedi. 11 kasım saat 8 gibi baktım oyun da açıldı. keşke US'ten alsaydınız diyeceğim ama tercih meselesi türkçe çevirilerini ben şahsen başarılı bulmuyorum konami'nin. ayrıca oyun çok ucuz TR'ye göre. adam başı 80 TL veya kutulu alıp 150 tl niye bayılayım

edit: bu arada ben oyunu 4 mb indirebildim başta takıldı orda. sonra DNS'i manual olarak google dns'e ayarladım. yani,
    8.8.8.8
    8.8.4.4 yaptım ve sorunsuz ve çok çok hızlı indirdi oyunu. Saniyede 1mb atıyordu bir deneyin derim.

ps3 kullanıcı mısın..? ayrıca ps3 dns ayarlarını nasıl ayarlıcaz kısaca anlatırmısın..?

Evet hocam ps3 konuyu ben açtım ilk mesaja bakabilirsen
    ps3'te ağ ayarlarınadan internet ayarlarına girip şu adımları izleyin:

- kolay/özel: özeli seçiyoruz
    - kablolu/kablosuz istediğimizi seçiyoruz
    (kablosuz ise ssid şifre vs giriyoruz aratıp)
    - bundan sonra gelen hiç birşeye dokunmayıp aynen sağa doğru ilerliyoruz
    - ip kısmına gelince auto yerine manual seçiyoruz.
    işte bu aşamada bizden ip, dns, varsayılan ağ geçidi, alt ağ maskesi vs soruyor.

sadece dns kısımlarına sırasıyla
    8.8.8.8
    8.8.4.4 giriyoruz. ip vs oralara dokunmuyoruz.
    buradan sonuna kadar gelen herşeyi değiştirmeden sağa doğru devam ediyoruz. en son bitince test yapacak. bu kadar.

• naturklich kullanıcısına yanıt
    işte olduğum için eve gidince bunu denicem.. ayrıca deneyen arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse iyi olur..
    Ben dns ayarlarıyle ilgili olduğunu düşünmüyorum nedense. inşallah olur. Twitterda arattığımızda da birçok asyalı bu konudan şikayetçi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkero1907

Ben dns ayarlarıyle ilgili olduğunu düşünmüyorum nedense. inşallah olur. Twitterda arattığımızda da birçok asyalı bu konudan şikayetçi...

peki bu konudan şikayetçi olanların.. herhangi bir çözümü filan yokmu.. hepimiz konaminin oyunu düzeltmesini bekliyoruz..
  • beklemedeyiz düzelen birsey yok paramızla rezil ettiler bizi olacak is degil
    berkero1907/berkero1907/trpsn tabi indirebilirsek....
  • 06emre1989/Mr_TePe/Tr psn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı konudan sıkıntı yaşıyorum, daha önce forumda yazmıştım tekrar paylaşıyorum.

Bende ps3 için tr psnden ön siparişle oyunu alanlardanım. 4 kasımda siparişi verdim, 11 kasımda kartımdan para çekildi hiç bir sorun yaşamadan. Heyecanla 12 Kasımın ilk saatlerinden itibaren konsolun başşında ha geldi ha gelecek diye indirmeyi bekliyordum. Malesef ki indirirken hata verdi 80025B07. Üye olmadan sürekli bu forumu takip ediyorum. Evet bir kaç arkadaştan okudum benimle aynı sorunu yaşayanları. Oyunun çıkmasını bekleyelim dedim, dün gecedir sürekli deniyorum hiç bir gelişme yok. Sabah işe geldiğimde bilgisayardan psn sistemine girdim, 3-4 saat kadar bir süre pes 2015 i ps3 için psn store dan kaldırdılar. Benim indirme listemde bekleyen oyun ikonu da kapak resimsiz bir şekilde dönüştü. Üzerine tıkladığımda sorun sizde değil internette şeklinde bir uyarı vermeye başladı. Sony Türkiyeyi aradım 4447669. Durumu karşıma çıkan bayana anlatmaya çalıştım, Birçok kişinin bu sorunu yaşadığından bahsettim. Araştırıp bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Yaklaşık 1 saat önce aradılar ve sorunun kendileriyle ilgili olmadığını bu sebeple benim oyunu çıkaran firmayı aramamı istediler. "Konami"yi arayacakmışım. Dedim ki Türkiye'de bir merkez yada şubeleri varmı bilmiyorum, yabancı dilimde yok nasıl arayayım nasıl iletişime geçeyim. Aynı şeyi tekrar etti. Ve dedi ki bize bu yönde şikayetler gelmedi. Konami ile irtibata geçin. Arkadaşlar arayıp şikayet edin. Ben şikayet sitelerine bile yazdım durumu. Artık sonunu bilmiyorum bekliyoruz bir umut düzelecekmi diye. Ps3 Psn tr ön sipariş verenler, sizin gibi bende forumu takipteyim. İndirilebilen olursa mutlaka belirtsin ve şikayetinizi mutlaka yapın.

• US psn'den alan yok mu ya bak indirme sorunu da yok :)
  • Arkadaşlar ben de tr psnden pre - order aldım .sabah açtım download diye bi seçenek yoktu.otomatik download açıktı .makineyi açık bırakıp çıktım evden birazdan bakıcam inmiş mi . ama sony müş.hizm.nin konamiyi arayın demesi kadar saçma bişey yok.sen dükkanda oyun satıyosun bakıyosun açılmıyo oyunu yapan firmayı arayın diyosun. Senin sitende yazıyo 12sinde indirelebilir diye..telefoncudan İphone alıp bozuk çıkınca appleı arayın demesi gibi bişey ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Can sıkıcı gerçekten inşallah sorununuz çözülür. Ben US psn'den kardeşikle 45 tl'ye aldım. auto tıklamama rağmen dayanamadım 10 kasım saat 23 gibi baktım download seçeneği gelmişti. tıkladım indirdim. sonra oynamaya çalıştım izin vermedi. 11 kasım saat 8 gibi baktım oyun da açıldı. keşke US'ten alsaydınız diyeceğim ama tercih meselesi türkçe çevirilerini ben şahsen başarılı bulmuyorum konami'nin. ayrıca oyun çok ucuz TR'ye göre. adam başı 80 TL veya kutulu alıp 150 tl niye bayılayım

edit: bu arada ben oyunu 4 mb indirebildim başta takıldı orda. sonra DNS'i manual olarak google dns'e ayarladım. yani,
    8.8.8.8
    8.8.4.4 yaptım ve sorunsuz ve çok çok hızlı indirdi oyunu. Saniyede 1mb atıyordu bir deneyin derim.

Söylediğin gibi yaptım dns adreslerini değiştirdim ama yine sonuç aynı degismedi bu hatayı aldım

80025B07 bu nedir ya dünden beri ne yaptiysak olmadı

• BENİM SABAHTAN BERİ OTOMATİK İNDİRME AÇIK DURUYOR NE İNDİRİYO NE BİRŞEY NAPICAZ BİR ÇÖZÜM YOK MU? TR PSN Mr10ur
  • Arkdaşlar şimdi bu tweeti gördüm deneyebilir misiniz
    @Adam_Bhatti: PS4 digital pre-ordering customers can activate the download from their library, not from the PSN store #PES2015

• @officialpes: 1/3: Users having issues with downloading PS3 digital pre-ordering need to contact Sony for further assistance. Visithttp://t.co/wUv8F2fPZw

Adamların resmi sitesi tweetlemiş heryerde sorun var anlaşılan ..

• eeee arkadaşlar ses seda yok mu???
  • sorun devam ediyormu hala kutulu olan yada indirebilen varsa bi maç yapalım.
  • Arkadaslar bu siteye girip derdinizi anlatın psn resmi forum sitesi herkes şikayetini bikdirsin...
    http://community.eu.playstation.com/t5/Teknik-Destek/PS3-PES-2015-on-siparisle-alinan-oyun/m-p/22646099/highlight/true#M2721

• Bu akşam itibari ile kutulu ps3 pes2015 aldım 2 maç yaptım genel olarak oyun beni tatmin etti ancak dönüşlerde hala gecikmeler var oyun geç algılıyor

• Ps3 icin pes yalan oldu herkese geçmiş olsun...

• Caner_895 C kullanıcısına yanıt
    Açıklama mı yapıldı ki neden böyle söyledin? Durun bakalım illaki çözerler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.