Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13511352135313541355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yardımcı olduysam ne güzel, inşallah Server sorunu yaşamayıp oyundan keyif alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

2 yıldır kullanıyorum harika bi hoca bana göre alışmak lazım şans ver bence

hangi taktikle oynuyorsunuz ?
    benim şöyle bir sahaya dizilişim var ama hücumda çoğalmada zorlanıyorum
     PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu)

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildermess -- 11 Haziran 2016; 15:07:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Yardımcı olduysam ne güzel, inşallah Server sorunu yaşamayıp oyundan keyif alırsınız.

3-4 mac yaptim herhangi bir sorunla karsilasmadim henuz..sansliyim sanirim :)

• hocam temizleyip majun felan süreblmşsenz yaparsınız lens temizligini fakat parça ölmüşse gidip sony e verip yaptırabilirsiniz yok ben hiç uraşmim iyice masraf artmasın diyorsan ver sony servise hocam
  • wildermess W kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi bu taktikin özü pas üzerine ve tiki taka ya dayalı o 3 ofansif orta saha hızlı olması daha iyi ben öyle ypyrm çünkü taktige alıştıgında demek istedigimi tam anlarsın uzun top kolay kolay yemezsiniz bu taktikle alışınca söylim alışmak istiyorsan normal klasman da almanya ile oyna aynı taktik ya da dizilişi kopyala normal takımlarla klasmanlarda dene pişman olmassın bu taktikle ama dedigim gibi başlarda biraz sıkıntı yapabilir alışması felan ama alışınca fena gider bu hoca söylim
    Ben adi sani bilinmeyen fake bir hocayla oynuyorum taktik 4-3-3 ama onde baski oynatmasina ragmeb defans cizgisi 4.derecede ve bu gayet iyi oluyor bence oyundaki bug teknik direktor bu tarz hem onde baski olacak hemde defans cizgisi geride olacak boylelikle hem arkaya top kacmiyor hemde topu ilerde kaptirirsan orta sahalarla dalip hemen alabiliyorsun birde birazdik defans becerisi olan(nispeten pozisyonuna gore) bir oos koydun mu tamamdir ozellikle top kapmasi yuksekse iyi oluyor.acikcasi surekli buraya bakiyorum ama bende hicbir sorun yok baslarda bende momentum yiyordum bazen ama su an harika cok nadir oluyor puanim 890 olmasi lazim galibiyet %71 momentum yediginizi anladiginiz anda oyunu kapatin 1 gun sonra bir daha deneyin ben oyle yapiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

arkadaşlar bu online'da bir tek ben mi sorun yaşıyorum ?
    az önce maç yaptım tuş gecikmesi var !
    lag var ! ben oynayamıyorum rakip takır takır oynuyor !
    görüntü bir hızlanıp bir yavaşlıyor !!!

ben çözemedim bu işi valla

son durum nedir. bende aynı sıkıntıları yaşıyorum şuan 700 küsür derecem vardı. 500 küsürlere düştüm

anlamadım gitti walla bu işi
    sabah 2 maç yaptım yenildim.3-4 aydır aynı hocayla oynuyorum ama bi yerde bir sıkıntı var
    gelen geçen yeniyor abi ve maçlarım en az 5 golle yenilerek bitiyor
    son 5 maçımda 23 gol yemişim
    ne değişti de ben bu kadar gol yemeye yenilmeye başladım anlamıyorum

Tt mu kullanıyorsunuz. Bende sizin gibiydim her maç 5-8 arası yiyip duruyordun. Netim bugün biraz düzeldi ama hala kesik kesik oynuyorum maçları 3 maçımı kazandım.

• Şu iki ürün arasında ne fark var anlamadım, birisi açıklarsa hemen sevinirim...

urun.n11.com
    Pes 2016 + Euro 2016 Tek Disc 2 Oyun Euro 2016 Ps4 Oyunu - n11.com
    http://urun.n11.com/sony-playstation-4/pes-2016-euro-2016-tek-disc-2-oyun-euro-2016-ps4-oyunu-P109162349

urun.n11.com
    Sony Playstation 4 Oyunları 2020 & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/sony-playstation-4/ps4-pes-2016-turkce-day-one-edition-neymar-pal-2bolge-P98067456

Hangisini tavsiye edersiniz..?

• BD911 kullanıcısına yanıt
    Birisi sadece pes 2016 digeride ikisi birden yeni guncellemeyle sadece pes 2016 larada euro 2016 geldi ben yerinde olsam para vermem bu boş oyuna indir myclup modu kullan bedavaya 2017 cikicak 4-5 ay sonra

• Ne saçma bi sistemdir bu. Son 40 maçımda 1 kez kendime gol atarak hükmen yenildim. 3 tane rakip bağlantı kopardı hükmen kazandım.1 tane dengesiz maçı hükümsüz saydırdı. Son yaptığım maçta adam kendi kalesine gol attı hükmen yendim ama ne hikmetse nezaket derecem C oldu. 20 tane maç kaybettim üst üste gel gör koparmadım maçı yinede derecemi düşürüyosun hangi akla hizmet ya

• fantastik74 kullanıcısına yanıt
    pes serilerinde en kötü b oldu nezaket derecem o da internet felan arada kopuyor diyeydi :D c nasıl oldu normal klasman oyna orda yükselir daha rahat nezaket derecen ben öyle yapıyorum
  • quote:

pes serilerinde en kötü b oldu nezaket derecem o da internet felan arada kopuyor diyeydi :D c nasıl oldu normal klasman oyna orda yükselir daha rahat nezaket derecen ben öyle yapıyorum

Bilsem hadi maç koparsam tamam C oldum der susarım ama yok sanırım yenildiğim bağlantım kötü geçen maçlarda engellediler beni.

• Pes 2016'da kadroları nerden güncelliyoruz?

• Dün 8-9 maç yaptım. 1 tane bile gecikmesiz maç yapamadım. Full arap ispanyol ve italyanlar geldi. Nefret ettiriyor oyun oynadıkça.

Az önce bir hırvat denk geldi. baya lag vardı ama 8-3 öndeydim. dakka 65'te elektrikler gitti. nasıl sövdüm anlatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 12 Haziran 2016; 12:23:48 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

son durum nedir. bende aynı sıkıntıları yaşıyorum şuan 700 küsür derecem vardı. 500 küsürlere düştüm

sabah 2 maç yaptım yenildim.3-4 aydır aynı hocayla oynuyorum ama bi yerde bir sıkıntı var

Tt mu kullanıyorsunuz. Bende sizin gibiydim her maç 5-8 arası yiyip duruyordun. Netim bugün biraz düzeldi ama hala kesik kesik oynuyorum maçları 3 maçımı kazandım.

evet TT kullanıyorum ama bu işte başka bişey var hocam
    12 maç üst üste yenildim 700 puana kadar düştüm hadi puanı geçtim
    adamın biri beni 9-0 yendi.
    yıllrdır oynarım oyunu kadromu üst mesajlarda paylaştım yenilgilerim elbette oldu ama 9-0 ne demek ya !!!
    3 pas üst üste yapamadım.Ronaldo - messi - aguero pas yapamadı bir pasımda doğru yere gitmedi.
    adamın her topu gol oldu.Neurer izlese maçı ben bu kadar kazma'mıyım der KONAMİ'ye dava açar valla
    perşembe günündeki güncellemeden sonra bişey oldu

• quote:

hocam şimdi bu taktikin özü pas üzerine ve tiki taka ya dayalı o 3 ofansif orta saha hızlı olması daha iyi ben öyle ypyrm çünkü taktige alıştıgında demek istedigimi tam anlarsın uzun top kolay kolay yemezsiniz bu taktikle alışınca söylim alışmak istiyorsan normal klasman da almanya ile oyna aynı taktik ya da dizilişi kopyala normal takımlarla klasmanlarda dene pişman olmassın bu taktikle ama dedigim gibi başlarda biraz sıkıntı yapabilir alışması felan ama alışınca fena gider bu hoca söylim

ben bu taktikle hücumda çoğalamadım ,
    dediğiniz gibi tık tık ile hucüm yapmaya çalıştım hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallerprensi4

Ben adi sani bilinmeyen fake bir hocayla oynuyorum taktik 4-3-3 ama onde baski oynatmasina ragmeb defans cizgisi 4.derecede ve bu gayet iyi oluyor bence oyundaki bug teknik direktor bu tarz hem onde baski olacak hemde defans cizgisi geride olacak boylelikle hem arkaya top kacmiyor hemde topu ilerde kaptirirsan orta sahalarla dalip hemen alabiliyorsun birde birazdik defans becerisi olan(nispeten pozisyonuna gore) bir oos koydun mu tamamdir ozellikle top kapmasi yuksekse iyi oluyor.acikcasi surekli buraya bakiyorum ama bende hicbir sorun yok baslarda bende momentum yiyordum bazen ama su an harika cok nadir oluyor puanim 890 olmasi lazim galibiyet %71 momentum yediginizi anladiginiz anda oyunu kapatin 1 gun sonra bir daha deneyin ben oyle yapiyorum

ben çözemedim walla perşembeden beri olanları

ben hücum konusunda sıkıntı çekmiyorum bu taktikle tarzına uymuyo olabilir ama dedigim gibi online klasmanlarda dene bu taktigi ilk istersen ondan sonra myclubda dene
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    hocam sen bi süre normal klasmanlarda maç at orda yükselir nezaket derecen myclubda zor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet TT kullanıyorum ama bu işte başka bişey var hocam
    12 maç üst üste yenildim 700 puana kadar düştüm hadi puanı geçtim
    adamın biri beni 9-0 yendi.
    yıllrdır oynarım oyunu kadromu üst mesajlarda paylaştım yenilgilerim elbette oldu ama 9-0 ne demek ya !!!
    3 pas üst üste yapamadım.Ronaldo - messi - aguero pas yapamadı bir pasımda doğru yere gitmedi.
    adamın her topu gol oldu.Neurer izlese maçı ben bu kadar kazma'mıyım der KONAMİ'ye dava açar valla
    perşembe günündeki güncellemeden sonra bişey oldu

Ben anlıyorum sizi hocam ilk kez oynasanız bile öyle fark yemezsiniz. Benim şuan düzeldi. Ben çöplerle sim kasmaya başladım 2-3 gün oynadım oyun başedemeyeceğini anladı düzeldi

• 
Sayfa: önceki 13511352135313541355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.