Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13531354135513561357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim level 1 takım sim modda coşturuyor ama ben coşturamıyorum lag sağolsun

• Sürekli kaybetme nedenim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanulas67

Sürekli kaybetme nedenim..

Bende de böyle

• snnpnr04 kullanıcısına yanıt
    pes tutturdu gerçekçilik gerçekçilik demiyor ki serverlar kötü umarım batarlar:D
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    İlk defa TTnet müşteri temsilcisi adam gibi çıktı ve "Sorun bizden kaynaklanmıyor" ya da "ping sorununa teknik destek vermiyoruz" demedi. Bu hız değerlerine göre bu pingi almamanız gerekir dedi. Bi güncelleme vs arıza kaydı actı yaptı ama pek ümitli değilim. Hız değerlerim: indirme hızı:23mbps, yükleme hızı:1.9 mbps. İnterneti sadece Playstation için aldım ve oynarken sadece playstation bağlı. Oyun esnasında ölçüm yaptığımda 300 e kadar çıkıyor ping. Oyunda değilken 119-200 arası değişiyor. 2 gündür sürekli kaybediyorum. Oyun esnasındaki yavaşlığı karşımdaki ispanyol, yunan vs oyuncuların lag yaparak oluşturduğunu sanıp sinirleniyordum ama değilmiş. Şu reklama ayıracakları parayı altyapıya harcasalardı böyle bi sorun yaşamazdık..
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    maçı izlerken benim de aklıma r2 ile vurdu gelmişti. Artık nasıl beynimize işlemişse. Bazen oyuncular hatalı pas verince r2+üçgen yapsan tam ayağına giderdi diye içimden geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanulas67

İlk defa TTnet müşteri temsilcisi adam gibi çıktı ve "Sorun bizden kaynaklanmıyor" ya da "ping sorununa teknik destek vermiyoruz" demedi. Bu hız değerlerine göre bu pingi almamanız gerekir dedi. Bi güncelleme vs arıza kaydı actı yaptı ama pek ümitli değilim. Hız değerlerim: indirme hızı:23mbps, yükleme hızı:1.9 mbps. İnterneti sadece Playstation için aldım ve oynarken sadece playstation bağlı. Oyun esnasında ölçüm yaptığımda 300 e kadar çıkıyor ping. Oyunda değilken 119-200 arası değişiyor. 2 gündür sürekli kaybediyorum. Oyun esnasındaki yavaşlığı karşımdaki ispanyol, yunan vs oyuncuların lag yaparak oluşturduğunu sanıp sinirleniyordum ama değilmiş. Şu reklama ayıracakları parayı altyapıya harcasalardı böyle bi sorun yaşamazdık..

geçen haftada bende sıkıntı vardı. oyuncular tepki vermiyor sürekli lag işareti vardı. maçları fark yiyerek kaybediyordum. sonra aradım uyduneti düzelttiler falan. şuan arada yine laglı oyuncuların tepkilerime geç cevap verdiği maçlar oluyor ama netim süper olduğu maçlarda bile şu bir gerçek ben momentum kurbanıyım. 4.klasmana geldim netim düzeldikten sonra ama 4. klasmanda pes beni oynatmamaya karar verdi. 5-2 den 6-5 yenildim. 2-1 yenerken son 5 dk da 3-2 yenildim. 4-2 yenerken 5-4 yenildim. bunlar son 5 maçım. 2 tanesini kazandım.

kalecim topu yakalıyor adamıma eliyle pas atayım dedim. ortaya kadar pasa bastım. 1000 kez deneyin topu en uygun oyuncuya ileriye doğru atar kaleci. benim defans açıldı pasa bastım ama kalecim ne hikmetse topu 1 metre önündeki rakibin ayağına yerden yuvarladı topu. adamda boş kaleye attı. beraberlik sonra tabi yenilgi. topu kapabilcek oyuncunun arkadan gelen forvete top kaptırması birbirlerine girmesi falan hep komedi.

• SS27 kullanıcısına yanıt
    Daha beter olacaklar INSALLAH kardesim cok insanin ahi var biyerlerinde patlayacak bu

• koparanlar maglup sayiliyor sanirim bu iyi olmuş ..

• snnpnr04 kullanıcısına yanıt
    valla god of war geliyor onu gördüm pes umrumda degil ama dedigin gibi inşallah patlarlar zaten bu sene free version vererek bi alarm verdiler bana göre:D
  • Pes 2017 iyi bir oyun yapmazsa çok kayıp verir zaten ispanya ligi de gitti ellerinden artık online ve oyunu çok iyi yapmaktan başka hiçbir çaresi kalmadı isteyince iyi oyun yaptıklarını gördük pes 2015 pesin en iyi oyunuydu bu yapan firma pes 2015 den daha iyi oyun veya 2015 benzer bir oynayıs yapabilirler onun icin pes 2017 çok iyi olacak pes 2014 den sonra nasıl çıkış yapmak zorunda kalıp pes 2015 gibi güzel bir oynayıs sundu şimdide mecburlar zaten lisan gitti oyunda iyi olmazsa alıcı bulamaz

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    zaten barça realin atleticonun statlarını kaybetti bitmiştide şimdi barça real takımı çakma formalımı olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Pes 2017 iyi bir oyun yapmazsa çok kayıp verir zaten ispanya ligi de gitti ellerinden artık online ve oyunu çok iyi yapmaktan başka hiçbir çaresi kalmadı isteyince iyi oyun yaptıklarını gördük pes 2015 pesin en iyi oyunuydu bu yapan firma pes 2015 den daha iyi oyun veya 2015 benzer bir oynayıs yapabilirler onun icin pes 2017 çok iyi olacak pes 2014 den sonra nasıl çıkış yapmak zorunda kalıp pes 2015 gibi güzel bir oynayıs sundu şimdide mecburlar zaten lisan gitti oyunda iyi olmazsa alıcı bulamaz

Pes 2015 15 deyip duruyosunuz Allah aşkına konami geçen senede aynıydı adamlar kağnı gibi hareket etmez koşmazlar topla kaleye girerlerdi. Seneye de batışlarını görürsünüz. Maç yapıyorum rakibe kazandırmak için benim bağlantımı yavaşlatıyo. Ne hakla benim bağlantımı yavaşlatır bu oyun. Bu oyuna para bağlayanlara acıyorum sadece.

• allah belasını versin bu firmanın böle dandik serverlar olurmu ya cezairli adam geldi 3-2 anca aldım lagtan ne çalım ne top sürme yapabiliyoruz arkadaş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

zaten barça realin atleticonun statlarını kaybetti bitmiştide şimdi barça real takımı çakma formalımı olcak

Öyle diyorlar Kesin mis ingiltere ligini lisanslı yapabiliyoruz ispanya ligi için de yapabiliriz tahminen

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Pes 2017 iyi bir oyun yapmazsa çok kayıp verir zaten ispanya ligi de gitti ellerinden artık online ve oyunu çok iyi yapmaktan başka hiçbir çaresi kalmadı isteyince iyi oyun yaptıklarını gördük pes 2015 pesin en iyi oyunuydu bu yapan firma pes 2015 den daha iyi oyun veya 2015 benzer bir oynayıs yapabilirler onun icin pes 2017 çok iyi olacak pes 2014 den sonra nasıl çıkış yapmak zorunda kalıp pes 2015 gibi güzel bir oynayıs sundu şimdide mecburlar zaten lisan gitti oyunda iyi olmazsa alıcı bulamaz

Pes 2015 15 deyip duruyosunuz Allah aşkına konami geçen senede aynıydı adamlar kağnı gibi hareket etmez koşmazlar topla kaleye girerlerdi. Seneye de batışlarını görürsünüz. Maç yapıyorum rakibe kazandırmak için benim bağlantımı yavaşlatıyo. Ne hakla benim bağlantımı yavaşlatır bu oyun. Bu oyuna para bağlayanlara acıyorum sadece.

En azından saçma sapan uzun top olayı yoktu orta kafa golleri bu kadar rahat olmuyordu

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum serverlarıda dandik lisans olayınıda geçtim adam gibi maç yapabilcezmi lagsız o önemli
  • Bu konuya da yazayim PES 2017 ile birlikte edit data paylasimi geri gelecekmis! Daha ilk haftadan usb ile tum ligler lisansli hale getirilebilir

• Yani türkçe spiker yamasını da ekleyebiliriz

• sbs03 S kullanıcısına yanıt
    Option file ile spiker yamasi olur mu sanmiyorum. Ama ona da izin verirlerse guzel olur.

• 
Sayfa: önceki 13531354135513561357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.