Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13541355135613571358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Joystiği bana verselerdi Ronaldo nun o freekick vuruşlarında hertürlü atardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Joystiği bana verselerdi Ronaldo nun o freekick vuruşlarında hertürlü atardım

O değildi adam gol atamiyor en azından kaleyi tutsun oda yok 40 yılda bir firikikden gol atıyor yinede ısrarla her topa o geçiyor firikik yüzden zayih işte niye bu kadar ısrar ediyor anlam veremiyorum Realmadrid bale daha iyi kullanıyor ama topun başına ronaldo geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Joystiği bana verselerdi Ronaldo nun o freekick vuruşlarında hertürlü atardım

O değildi adam gol atamiyor en azından kaleyi tutsun oda yok 40 yılda bir firikikden gol atıyor yinede ısrarla her topa o geçiyor firikik yüzden zayih işte niye bu kadar ısrar ediyor anlam veremiyorum Realmadrid bale daha iyi kullanıyor ama topun başına ronaldo geçiyor

2002-2007 yıllarında futbolda inanılmaz freekick ustaları vardı, tek vuruşta tertemiz köşeye bırakırlardı.

Şuan düzgün freekick kullanan yok, abanıyor kaleye barajda kalıyor, R. Carlos ta abanırdı ama bütün takımlara ceza keserdi

• böle rezalet multiplayer oyun tek pes sanırım turnuvada lagger adamlarla oynuyoruz paso arkadaş lagcıyı yenmesi ayrı dert oynaması ayrı dert arkadaş az önce bi adam geldi dedim maç hükümsüz olcak sanırım pat 1-0 takıla takıla oyun gidiyor 2.yarı bale ile 1-1 yaptım allahtan ben bu adamla berabere kaldım tokatlıyacagım adamla beraber sırf lagtan seneyede böyle olursa bu oyun seneyede çok kan kaybeder 2018 yalan olur bunlara umarımda olur
  • Her sene aynı muhabbetler, yeni yılda şöyle iyi olacak böyle uçacak böyle akacak vs...
    Ve her sene yeni bi umutla aynı tuzağa düşüyoruz,ben düşmezsem sen düşüyosun, bu böyle..

Dün profesyonel bir şerefsizle (psn: honksmonk) oynadım, 1000 puanın üzerinde. İlk yarı 10 kişi kaldım, zorla maçı 3-3 e getirdi, bitti bitecek derken, son dkda oyunu bile durdurmadan lag yapıp maçı hükümsüz saydırdı.

Sonra yok şöyle süper yok böyle, isterse sanal gerçeklik VR ile oynatsın, hiçbir anlamı yok. Ya erken ya geç eninde sonunda yine alacaz işte, lanet olsun hala bu sorunu çözemeyenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andaluz -- 16 Haziran 2016; 10:59:33 >
  • andaluz kullanıcısına yanıt
    millet yok gerçekçilik yok grafik derken kanıyor demiyorlar ki online çöp düzelmedikçe oyun iflah olmucak herkez istedigi gibi maçlara müdahale olabiliyor ne anladım o işten adamın zevkine kalmış maçlar öle işmi olur
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Yine aynıları olmaz insallah, çevremin %70 i fifa oynuyo konamiye acımam bu sefer bıktırdı hepimizi

• Blomblam B kullanıcısına yanıt
    bugün takım deli etti zaten herkes kopuk oynuyordu sanırsın takım ruhu 5 :D rakip çatır çatır istedigini yapıyordu ara verdim mycluba unuttum sanrm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blomblam

Yine aynıları olmaz insallah, çevremin %70 i fifa oynuyo konamiye acımam bu sefer bıktırdı hepimizi

Alışabiliyorsanız bence peste durmanın anlamı yok artık. adamlar her sene oyunu nasıl daha kötü hale getirebiliriz diye uğraşıyorlar kazandıkları paralara kendileri de şaşırıyorlardır gülüyorlardır belkide millete.
  • Güncellemede oyunun mantıgını anlamıslar pes 2017 cıkmasına aylar kala gpler sözlesmeler minimum seviyede suan ulan şaka gibi firma bunlar ya sırf 2017 alalım diye

Aynen sanki çocuk kandırıyorlar :) 4000 olan futbolcumun sözleşmesi 2500 şu an ..
  • 2016 çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

2016 çöp

Evet

• güney koreli rakip buldu konami yuh ya. ping değerini düşünün artık. minimum 250-300'dür. resmen yavaş çekimde oynadım maçı. allah bin kere belanı versin konami.
    MyClub oynayan kalmayinca boyle birsey yaptilar herhalde. Seneye ayni seviyede tutsalar keske ama...

• Beyler besiktasin yeni sezon formalari lazim myclub icin...

• Ps4 te o kadar guzel oyunlar varki myclub ile zaman harcayarak kendinize yazik ediyorsunuz.
    17 de ne myclub ne ön siparis kesinlikle yapmayacagim şimdi hilecileri, oyunu katledenleri koruyup kollayan konami dusunsun.

• daha serverları yogunluk kaldırmıyor free ye veriyorlar ne salak firma:D
  • Arkadaşlar plus üyelik alacağım. 12 ay fiyatına 15 ay kampanyasını kaçırdım. Daha öncede 12 aylık fiyat 90 tl falandı. Böyle kampanyalar sürekli oluyormu bekliyeyim mi yoksa alayım mı tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bide ben ps3 ü yeğenime hediye edeceğim. Hesabım haliyle onda olacak. O da plus üyelğin getirilerinden faydalanırmı. Beraber kullansak sorun olur mu hesabı ?
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Adam oyundan istediği ciroyu yapamadı. Coins satarak kazanma yolununu denedi.
    Seneye de aynı şey olacak. Bu sefer oyun cirosu daha da düşecek...
  • 
Sayfa: önceki 13541355135613571358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.