Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13551356135713581359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu kafayla hep zararda olucak kendi kitlesini sallamassa kemik kitlede gider görürüm o zaman bunları nette olan beleş oyunlar gibi olur anca oyun içi parayla çevirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozonukmehmet

Beyler besiktasin yeni sezon formalari lazim myclub icin...

Türkce spiker.com forumda mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.oyunmio.com // Editör olmak isteyenler mail atabilir info@oyunmio.com

• quote:

Orijinalden alıntı: galasoldiers

Ps4 te o kadar guzel oyunlar varki myclub ile zaman harcayarak kendinize yazik ediyorsunuz.
    17 de ne myclub ne ön siparis kesinlikle yapmayacagim şimdi hilecileri, oyunu katledenleri koruyup kollayan konami dusunsun.

ben para vermedim nede olsa bedava veriyorlar. zaten kadromu da kurdum. aylar öncesinden 200 lira para vermeye gerek yok şu firmaya. verdiğin paranın karşılığı leş serverlar hileciler. ps4 ün pcden farkı vardı pes sağolsun o farkı kapattı hilecileri kollayarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Ps4 te o kadar guzel oyunlar varki myclub ile zaman harcayarak kendinize yazik ediyorsunuz.
    17 de ne myclub ne ön siparis kesinlikle yapmayacagim şimdi hilecileri, oyunu katledenleri koruyup kollayan konami dusunsun.

ben para vermedim nede olsa bedava veriyorlar. zaten kadromu da kurdum. aylar öncesinden 200 lira para vermeye gerek yok şu firmaya. verdiğin paranın karşılığı leş serverlar hileciler. ps4 ün pcden farkı vardı pes sağolsun o farkı kapattı hilecileri kollayarak.

2 yildir hile yuzunden banlanan tek hesap yok hocam. Konaminin durust oyuncularina verdigi degeri buradan ölçün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galasoldiers kullanıcısına yanıt
    ben kaç tane oyuncu report ettim mail attım adamlar hala oynuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

ben kaç tane oyuncu report ettim mail attım adamlar hala oynuyor :D

Myclub 1. Si hilecinin önde gideniydi hala aynimi kişimi bilmiyorum ama insan bi merak eder yaptigi oyunun sozde en iyisini bi inceler. Konaminin mantigi nasil olsa pes i bi kitle tutmus hersene aliyor e masrafim da cikiyor, hatta coinslerden cebime para da kaliyor ne ugrasacam hileyle hurdayla 10 dönüm bostan yan gel yat osman

• İtalya R2 golü attı yine

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

2 yildir hile yuzunden banlanan tek hesap yok hocam. Konaminin durust oyuncularina verdigi degeri buradan ölçün.

Geçen sene online klasman 1.si nezaket derecesi B idi. 80 maç 0 yenilgi 80 galibiyet. dediğiniz gibi dürüst oyunculara verdiği değer bu hocam.

• galasoldiers kullanıcısına yanıt
    ben bu sene 2 kez oynadım 1.ciyle ilkinde gol attım kazancakken hükümsüz saydırdı 2.de level 4 takımımda adamları sakatladı hakem tabi yok oyunda figür gibi geziyor öle yendi bi farkla böle adamlar anca myclubda gerçi normal klasman da aynı ne hakem var ne adam gibi maç oynanıyor gelen adamlada bakıyorsun baglantı uyuşmuyor gecikmeydi lagdan geçilmiyor turnuvalar desen tam fiyasko oyunda herşey kötü güncellemeyle halletmediler bile seneye görürüm bunları
  • geçen nette yayın izliyorum twitchte elemanın bi tanesi pc versiyonundaymış milleti oyundan düşüre düşüre klasman 2 oldum dedi pc versiyonu tam rezalet istiyen istedigini yapıyor konsol bi nebze daha iyi pcye göre:D
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    Geçen maçta da yazdık hocam... İtalyanlar online da takılıyo :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turnuvanın en kötü takımı türkiye. o eski türk futbolu yok artık. neden mi çünkü şuanki futbolcular iyi futbolcular diil. sadece bizim türk medyası tarafından şişirilmiş balon oyuncular. maalesef türk medyası, gazeteler ve spor yorumuclarımız çok kalitesiz. ve son senelerde türk oyuncuları çok şişirdiler. bu kadar şişirnce beklenti de yüksek oluyor tabi. hedef kupa oluyor. örnek: gökhan gönül, caner erkin... kaç senedir hep "avrupanın en iyi sağ beki gökhan gönül.. avrupanın en iyi sol beki caner erkin" laflarını duyarım. "volkan demirel avrupanın en iyi 3 kalecisinden biri" laflarını duyarım. git bir ingilize sor bakalım hayatında duymuşmu gökhan gönül'ü, caner erkin'i. ya da git bir italyana, fransıza, almana sor. kendimiz yazıyoruz kendimiz oynuyorz. hayal satıyoruz. şişirilmiş balon oyuncular, aldıkları fiyatlar da aynı şekilde (tarık çamdal). yok efendim ozan tufan yeni emre belezoğluymuş. oğuzhan özyakup yeni sergen yalçınmış :) kolaymı ulan bir emre belezoğlu bir sergen yalçın olmak. iki sene önce burak yılmaz şampiyonlar liginde gol sayısı ronaldo ile eşitken hürriyette kocaman bir sayfa çıkmıştı. sayfanın sol tarafta burak yılmaz sağ tarafta c.ronaldo. kıyaslama yapılmıştı.

bu iş jenerasyon işi kardeşm. hakan şükürler, hasan şaşlar, rüştü reçberler, ilhan mansızlar.. bunlar iyi bir jenerasyondu dünya 3.sü oldu. ispanya bir jenerasyon yakaladı kaç senedir hep şampiyon (xavi, iniesta,pique..).

bu milli takım, bu jenerasyon kötü. iyi oyuncular diiller. ve bu oyuncuların bu kadar abartılması beni diilde, küçük kardeşlerimizi, gençlerimizi sonunda hüsrana uğratıyor. ona üzülüyorum. berberde insanlar "biz çok iyiyiz kupayı alacaz" gibi şeyler söylüyorlar bunlara üzülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nxplay -- 17 Haziran 2016; 22:38:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

turnuvanın en kötü takımı türkiye. o eski türk futbolu yok artık. neden mi çünkü şuanki futbolcular iyi futbolcular diil. sadece bizim türk medyası tarafından şişirilmiş balon oyuncular. maalesef türk medyası, gazeteler ve spor yorumuclarımız çok kalitesiz. ve son senelerde türk oyuncuları çok şişirdiler. bu kadar şişirnce beklenti de yüksek oluyor tabi. hedef kupa oluyor. örnek: gökhan gönül, caner erkin... kaç senedir hep "avrupanın en iyi sağ beki gökhan gönül.. avrupanın en iyi sol beki caner erkin" laflarını duyarım. "volkan demirel avrupanın en iyi 3 kalecisinden biri" laflarını duyarım. git bir ingilize sor bakalım hayatında duymuşmu gökhan gönül'ü, caner erkin'i. ya da git bir italyana, fransıza, almana sor. kendimiz yazıyoruz kendimiz oynuyorz. hayal satıyoruz. şişirilmiş balon oyuncular, aldıkları fiyatlar da aynı şekilde (tarık çamdal). yok efendim ozan tufan yeni emre belezoğluymuş. oğuzhan özyakup yeni sergen yalçınmış :) kolaymı ulan bir emre belezoğlu bir sergen yalçın olmak. iki sene önce burak yılmaz şampiyonlar liginde gol sayısı ronaldo ile eşitken hürriyette kocaman bir sayfa çıkmıştı. sayfanın sol tarafta burak yılmaz sağ tarafta c.ronaldo. kıyaslama yapılmıştı.

bu iş jenerasyon işi kardeşm. hakan şükürler, hasan şaşlar, rüştü reçberler, ilhan mansızlar.. bunlar iyi bir jenerasyondu dünya 3.sü oldu. ispanya bir jenerasyon yakaladı kaç senedir hep şampiyon (xavi, iniesta,pique..).

bu milli takım, bu jenerasyon kötü. iyi oyuncular diiller. ve bu oyuncuların bu kadar abartılması beni diilde, küçük kardeşlerimizi, gençlerimizi sonunda hüsrana uğratıyor. ona üzülüyorum. berberde insanlar "biz çok iyiyiz kupayı alacaz" gibi şeyler söylüyorlar bunlara üzülüyorum

Tecrübesi yok sorun caner gökhan değil Nuri Şahin yunus volkan sen bu oyuncular oynamali bizim arda ayakta duramıyor oguzhan ozan sahada yoklar resmen sürünuyor ilerde 1 kişi duruyor orta sahada destek yok nasıl gol atacan mehmet topal 2 hata yaptı ikiside gol oldu ilk maçta belli işte neden ısrarla oguzhan ozan mehmet topal arda ile maça çıkıyorsun olmuyor işte 23 oyuncu getirdin boşa mi getirdin yedekte ki oyuncular oynasa hiç değilse rakip takımın kalecisi yere yatardi 5-0 yenil ama adam gibi oyna sert oyna 1 tane oyuncu yok çalım atacak sahada ne oguzhan ozan arda mehmet hicbirsey yapmiyor özellikle oguzhan ozan ve arda bu 3 oynuyamiyor işte duygusal davranmiyacan sonuçta 23 oyuncu getirdin iyi oynamayan ismi ne olursa olsun oynamamalı

• reklam palyaçosu arda turan ıslıklanmayı sonuna kadar hakediyor.

takım tam anlamıyla * gibi oynuyor.

fatih terim aldığın o maaş cebimizden çıktığı için haram olsun, seni yine teknik direktör yapan federasyonun da ta ***.
  • Totem yaptım o kadar yine kurtaramadık takımı, kıl payı son anda gelen mucize frikik golüyle turnuvaya gittik zaten, takım güven vermiyordu bana hiç. Dünya 3.sü olan takım asla yok.

Dandik çekler bile Hırvatistan a 2-2 yaptı bugün

• Ustteki arkadaslar guzel seyler yazmis bende ilave yapayim ..biz iyi bi futbol ulkesi degiliz arkadaslar cidden cok altlardayiz bazen iyi bi jenerasyon yakalayip supriz cikislar yapiyoruz hepsi bu.cok uzulerek falan mac izlemeye falan hic gerek yok .oyuncularimiz sisirilmis ..ve fatih terim denen bi adam var futbolumuzun basinda .bu isler bitti arkadaslar .bizim hic bi tarzimiz yok .cok hizli oynaniyor artik futbol bizim adamlar kagni gibi .bizim adamlar dönene kadar dunya dönüyor .iki tane stoper bulupta koyamadik ya helal olsun .yillarca sol bek oynayip ta gs nin mecburiyetten stoper yaptigi hakan balta ve yere goge sigdiramadigimiz on liberomuz mehmet topal .ici gecmis caner ve genclerbirligi oftas tan gelipte fb deki ilk yillarini mumla aratan gokhan gonul .cok seyler bekledigimiz ama asla buyuk futbolcu olamayacak olan ozan ve gurbetci karisimi kadromuz ..fatih terim dunya liglerini takip et bi 20 yil onceki taktikler bitti artik.su forumdaki cocuklar bile senden daha cok kafa yoruyor bu islere ..fenerbahceliydim artik cok ilgilenmiyorum milli takimda sadece bayrak iste sadece onemli olan o ..hic birinizi sevmiyorum .icimizdeki futbol coskusunu oldurmekten baska bi ise yaramiyorsunuz .ve lanet olasi demiroren git is sektorune yogunlas ve ruh hastasi aziz yildirim haciosmanoglu mahmut uslu ve digerleri ne isi var bu maganda tipli adamlarin futbolun icinde gidin insaat yapin ..spordan gelen hicmi adam olmiycak en tepelerde .bi tane klas adam goremiycezmi hep bu arabesk ruhlu tiplerimi izliycez tvde orda burda .cidden lanet olsun

• ne kadar formsuz oynamamş adam varsa turnuva başından beri oynattı bu takım sanırım 2 forveti bilmiyor adam 2 forvet çık bari kanatlar çöp alper gökhan neden yok abi gitmiş selçuk felan çok mu iyiydi bu sezon gerçi bize müstehak böle takımdan yol olmaz bide eleştirince triplere giriyorlar :D elelamin yıldız topçusu reklamda da top oynar hünerini gösterir bizde petrol ofisine arabasıyla gider:D bizim ülkeden gram klas adam çıkmaz altyapı işlerine kendimde girdigim için biliyorum kimse futbolum gelişsin degil herkez hava para derdinde olunca bu ülke hiç bir sektörde adam gibi gelişemicek bizde böle sürünürüz malesef işin kötü tarafı çekleri şansa yenersek tur bile atlıcaz bölede saçma bi turnuva:D
  • şimdi elenelim bizimkiler bahane hazır zaten gruplara çıkmak başarıydı turnuva takımı olmak amacımız dicekte turnuva motoru olduk resmen bu küçümseme başka hiç bir ülkede yok hırvatları küçümsedik fark yemekten kurtulduk böle egolu bi takımda bizde var anca:D
  • medya hayal satmaya devam ediyor !!

matematiksel olarak şansımız halen devam ediyormuş en iyi 3.'lük şansı. belki çek'lere 4,5 atarmışız.. biz bitti demeden bitmezmiş
  • 
Sayfa: önceki 13551356135713581359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.