Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dodocuk34

Günde oynaya çalıştığım on maçtan sekizini hileciler hükümsüz yapıyor , diğer maç hileyi beceremeyen acemi hileciler hükmen kaybediyor , bir diğerinde de ya yeniyorum yada yeniliyorum . Çok güzel olmayan bir gol attığınızda start tuşuna basmayın ve bekleyin , göreceksiniz ki rakipte basmayacak çünkü arka planda hile açıyorlar. Hatta bazen maçların hükümsüz bitmesine bile seviniyorum çünkü adam bağlantı kopartıyor ben kopartmış gibi hükmen mağlup oluyorum. Bu sefil oyun agresif , tahammülsüz ve egoist ergenlerin kendilerini tatmin ettikleri bir oyuncak haline gelmiş resmen .

Bu formda aynı sıkıntıdan muzdarip bir çok oyuncu mevcut. Aslında bir imza kampanya gibi bir konu açıp Konamiye tehdit içerikli mail mi atsak. Yaşanan sıkıntılar ile ilgili herkes aynı maili atsa ama hepimizin altında ismi olsa mesela desekki aynı sorunların devam etmesi düzeltmemeniz durumunda pes 2017 ye gelmeyeceğiz gibi v.s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pes 2017 bedava olcakmı
  • 2 yıldır my club hastası olarak oynuyordum tabı ezık ezık ve yenı bısey keşfettım sadece dayanıklılık ve hızı yuksek oyunculardan takım kurdum onune gelenı yenıyorum
    yenıldım tek mac var oda japaon 2 3 sanıye gerıden komut vermeyle oynuyamadım 1.0 yenıldım macları genelde 2 yarı galıp gelıyorum rakıp gucden dusunce benımkıler cok fena oluyorlar messıymıs ıbrahımovıc mı bos ısler onlar

• BlackBaron71 B kullanıcısına yanıt
    Ramos en dayanıklı ve bence en sağlam stoperlerin basında geliyo hocam yedekte görünce ne alaka diye soramadan duramadım ?

• Blomblam B kullanıcısına yanıt
    ramos alınca takım 5 sevıye oluyor

RAMOS
    MÜLLER

bu ıkısı ana kadroda ama sevıye 5 e cıkarrtıgından oynatamıorum

muller ın yerıne grıezman
    ramoz un yerıne varane yı oynatıyorum .)
  • Adidaspro52 psn'li sahis hilecidir dikkat edin. Bu hilecilerin turk olmasi beni daha da cok uzuyor. Insan bi dusunur hile yapiyosun yuzlerce insanin kufurunu yiyosunn o küfürlerde ne sen kaliyosun ne ailen deyiyomu kardesim biraz gururlu olun ar damariniz yokmu sizin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Bu level kasma işi hiç güzel olmadı, strateji oyunu gibi adamlara level atlatıyoruz, olduğundan da abartılı canavarlar çıkıyor, maçlar da çocuk oyununa dönüyor hep.

2017de myclub kaliteli olması için pes11 deki düzen geri gelmeli ve level kasma saçmalığı kalkmalı

level yüksek olsa ne oluyor ki ?
    bendeki hemen hemen tüm oyuncular 45-50 level ama Ronaldo bildiğin kedi
    ayakta duramıyor pas yapamıyor.
    özellikle bu haftaki oyunlarda bir hile var açık açık
    üst üste bu kadar yenilmenin hiç bir açıklaması olamaz
    900'lü punalardan 600'e kadar düştüm.
    bunuda 1 adet my clup şampiyonu ve 8 kere yarı final ve çeyrek final oynamış biri olarak yazıyorum

tam bir rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: dodocuk34

Günde oynaya çalıştığım on maçtan sekizini hileciler hükümsüz yapıyor , diğer maç hileyi beceremeyen acemi hileciler hükmen kaybediyor , bir diğerinde de ya yeniyorum yada yeniliyorum . Çok güzel olmayan bir gol attığınızda start tuşuna basmayın ve bekleyin , göreceksiniz ki rakipte basmayacak çünkü arka planda hile açıyorlar. Hatta bazen maçların hükümsüz bitmesine bile seviniyorum çünkü adam bağlantı kopartıyor ben kopartmış gibi hükmen mağlup oluyorum. Bu sefil oyun agresif , tahammülsüz ve egoist ergenlerin kendilerini tatmin ettikleri bir oyuncak haline gelmiş resmen .

bu herifler yüzünden AAA olan nezaket derecem 3 maçım bağlantıyı karşı taraf koparmasından dolayı A KISMEN YÜKSEK'e düşürüldüm
    bunda benim ne suçum var , cezayı bana kesiyor.

bence bu bedava online bölümünü tekrar paralı yapsınlar.
    herkes girmesin arkadaş , kalite yerlerde

• wildermess W kullanıcısına yanıt
    bu sene böyle karşı tarafın insafiyetine kalmış bir online oyun bölede saçma firma 17 de düzeltselerde benm için bitmiş bir firmadır sonuç olarak ben bütün bir zamanımı verdim pişmanım böle çöp bir oyun olcagını bilseydim 15 gibi dedim güzel olur alakası olmadı 17 de gör 15 e benzer pasa dayalı bir oyun olur artık bi düzende sabit kalsalar üzerine oynasalar düzeltseler online i ama yok illa keyfe göre degişmeler bide kesinlikle haklısın paralı olcak abi oyun parasız oldu noldu kimse kusura bakmasın forumdan parasız oldu boku çıktı oyunun seneyede böle olursa zaten bu oyun bitmiş demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS27 -- 20 Haziran 2016; 12:32:05 >
  • seneyede bu parasız sürüm verirlerse pes bitmiştir kimse kusura bakmasın parasız oldu bi ton hileci saçma salak eleman girdi oyuna içine etti zevkin hem kazıklandık hem zevkimizi yalan ettiler myclub ta 5 gündür açıp turnuva girmiyorum canım istemiyor artık hilecilerden sıktı artık anca online klasman atıyorum orası hiç degilse bi nebze daha iyi
  • Ramazan ramazan bi arap bebenin hilelerine laglarına bağlantı koparmasına maruz kalıyorum ya, diyebikecek hiç bi söz bulamıyorum. Nasıl arapsın, bu nasıl ramazan. Bize mi ramazan, kafamda deli sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

zaten iyice soğmuştum ama bugün iyice pekişti düşüncelerim
    KONAMİ %100 etki ediyor ve adamı gerçekten soğutuyor oyundan
    benim RONALDO level 50'de , rakibin 41'de ama benim Ronaldo ayakta zor duruyor adamın tazı gibi koşup topu alıyor ve golü atıyor
    5'te 0 yaptım yine bu akşam.inanılmaz şeyler oluyor bu oyunda son zamanlarda hiç yenilmediğim kadar mağlubiyet alıyorum şuan 500'lü puanlara kadar düştüm
    950 puandan.
    geçen seneyi mumla arıyorum.

780 puanlardan şuan 540 puana düştüm. Fark attığım adamlara yeniliyorum.
    Oyunu bilmediğimden şüphelenmeye başladım.
    Oyuna müdahale bariz şekilde oluyor. Kolu kırasım geliyor.

• Den57 kullanıcısına yanıt
    Momentum en çok gol atacakken veya gol yiyecekken kendini gösteriyor. Gol yiyecekken kaleci aptal aptal topa çıkıyor hoop boş kaleye. Gol atacakken ise top adamının ayağının önünden geçip gidiyor, pozisyon ölüyor. Ben 3 kez arka arkaya yenilince hep peşimi bıraktı illet şey. Puanım 900-950 arasında değişken

• Aadaşlar mrb. Allah rızası için bi yardım edin :)
    Yaklaşık 2-3 aydır pes16 oynuyorum genelde arkadaşla lobi de maç yapıyoruz.
    Ben Real ile Arkadaş bayern ile oynuyor ilerde robben ve riberry GF oynatıyor. Robben ile topu aldığında üstten arapası veriyor benim defans oyuncusu ne kadar ugraşsada bir türlü o topu alamıyor ve kalecide bütün topları aldığından her maç yeniliyorum. Burada adam pası attığında son oyuncu havadan o topu nasıl her defasında önüne alabiliyor? Muhtemelen L2 ve R2 den destek alıyor ki bizim defans çaresiz kalıyor.
    Diğer taraftan hücüm konusunda şutlar konusunda orta yapma konusunda lütfen yardım edin. Hücumda önceden alıştığımız gibi ara pas yapıp kaleci ile karşı karşıya kalmaya çalışyorum ancak defans acaip baskı yapıyor, daha topu almadan adamlar köpek gibi saldırıyorlar bu nasıl bi defans?
    Kısaca hücum-defans ve taktik konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Sizce taktik nasıl olmalı hücümda ve defansta nasıl oynamalı tuşlar ile tarif edebilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahallenin_delisi -- 20 Haziran 2016; 16:23:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBaron71

ramos alınca takım 5 sevıye oluyor

RAMOS
    MÜLLER

bu ıkısı ana kadroda ama sevıye 5 e cıkarrtıgından oynatamıorum

muller ın yerıne grıezman
    ramoz un yerıne varane yı oynatıyorum .)

Level 5 ile level 4 ne fark ediyor ki benzer düzey mi yapıyon eşleşmede

• mahallenin_delisi kullanıcısına yanıt
    taktikle oynuyormusun? yoksa hoca ne oynatiyorsa onunlami oynuyorsun? real ønde baski defans cizgisi 8de oynuyor. defans yapmak cok zor bøyle bi taktikle. bide oyun tarzin nasil? paslami cikiyorsun,yoksa sisirme kontrami oynuyorsun?

defanstan gelen hava toplarini kareyle karsila. x kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkatooS86 -- 20 Haziran 2016; 19:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbs03

Ramazan ramazan bi arap bebenin hilelerine laglarına bağlantı koparmasına maruz kalıyorum ya, diyebikecek hiç bi söz bulamıyorum. Nasıl arapsın, bu nasıl ramazan. Bize mi ramazan, kafamda deli sorular

diyeceklerim irkciliktan degil. bildigimdendir. yurtdisinda cok arap gørdum arkadasta oldum. inan bana dunyanin en kolpaci insanlaridir, hile hurda, kazik atma cabasi. zaten din bunlara inmeseydi, bunlar bu kafayla ne bi din kabul ederlerdi nede bisey. cunku cok azgin insanlardir

• Hâla bu oyunu oynuyormusunuz yaa!ben rafa kaldırdım çoktan,17 yi bekliyorum

• AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    Ne Arapları dostum bu oyunda en büyük pisliği yapan Türk'ler. Kayarak adam sakatlanan, geride top çeviren, lag başlatan onun bunun ç.......larının alayının anas... S.......

1 saat oyun oynayayım diyorum. 2 tane Galatasaray'lı ard arda küfrün en büyüklerini yedi benden. Bırak öyle 1 oyuncu 2 maçta toplam 7 oyuncum sakat. Onun bunun ço........

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Bikac hafta once satip ucretsiz myclub indirdim daha bir mac yapmadim. Beni online oyundan iyice soguttu Konami. Seneye erken alirsam anca arkadaslarla oynamak icin alirim yoksa yorumlari gormeden yada iyi bir indirim gelmeden almam...

• 
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.