Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SS27

ps3 teyse her türlü kapışalım istedigi kadar kayabilir serbest oyunun açıgı normal karşılıyorum ben o olayları uzun topu felan yeterki serverlar güzel olsun zaten kaya kayanı lagsız maçta patates etmek kolay:D

Ben tatlı sert oynarım ama bebelere denk gelince şikayetler başlıyor tabi..

Kendine güvenen varsa PS4 - MyClub'ta çıksın karşıma, dişe diş kora kor kapışalım!
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    ps4 almadım daha alınca kapışırız bana farketmez istedigin gibi oyna bi kural yok benm tek istegim şu lag hile olayı olmasın yeter
  • Pes 2016 , her haliyle burnumuzdan geldiği için dün sahuru beklerken çekmecede duran Pes 2015 'i ,ps4 e taktım ve resmen dünya varmış dedim..Ne pes6 ne de önceki efsane pesler;Pes 2015 bambaşka harika bir futbol oyunuymuş,Konami elindeki bu değerin farkına varamamış!! ..Pes 2016 daki gibi sürekli uzun pas yapmaya çalıştım gitmiyor, saha boyutları daha geniş gibi Pes 2016 daki gibi kaleden kaleye uzun topla gidilen, defansın sürekli kademe hatası yaptığı bir oyun değil..Kısa paslarla ver kaçlar yapmak gerekiyor..Eğer dengeli bir taktiğiniz ve hızlı sağlam stoperleriniz varsa, rakip öyle hemen okus pokus yapıp kalenize gelemiyor, stoperler bek oyuncuları harika iş çıkartıyor..Zaten geçen seneki Pes 2015 oyuncuları bu anlattıklarımı biliyor, fazla bir şey söylemeye gerek yok..Bu harika futbol oyunu,çoluk çocuk takımını sevindirmek için ne hale getirilmiş..Pese ,alternatif olarak önümüzdeki sezon için düşündüğüm Fifa 17'nin ana konusunda da maalesef oyunun aşırı derecede arcade ve çocuksu bir oyun olduğu yorumları yapılıyor..Sanırım, artık yeni yetme oyuncuların beklentilerini karşılamak için eldeki 2 futbol oyunu da ,uzun topa ara pasa, aşırı hıza dayalı cep telefonu oyunu gibi olacak!!!Pes6, pes 2015 ,pes 2011, Fifa 10 World cup, Fifa 11 simülasyon kalitesini bekleyen bizim gibi futbol oyunu tiryakilerinin de yeni çıkacak oyunlardaki saçmalıklara tahammülleri olamayacağı için yıllardır devam ettiğimiz bu alışkanlığımızı bırakmamız gerekecek..

• Merhabalar
    Oyunu PSN Storeda göremiyorum. Free olan my club var ama onda bütün modlar açık değil, online olarak nerden alabilirim acaba yada kalktı mı online satışı ?

Bilgi veren olursa sevinirim.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkride

Merhabalar
    Oyunu PSN Storeda göremiyorum. Free olan my club var ama onda bütün modlar açık değil, online olarak nerden alabilirim acaba yada kalktı mı online satışı ?

Bilgi veren olursa sevinirim.
    Teşekkürler

Yanlış bilmiyorsam .Euro 2016 ismiyle satılıyordu..Sadece eklenti olarak düşünmeyin, oyunun tamamıdır..
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    storeda var dijital ve 20 yıl olarak nettende bakabilirsin store a öle daha iyi oluyor ordan alır indirme için ps den girersin store'a
  • arkadaşlar pes 2017'nin konusu açıldımı forumda? link varmı. artık oraya geçme zamanı geldi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Pes 2016 , her haliyle burnumuzdan geldiği için dün sahuru beklerken çekmecede duran Pes 2015 'i ,ps4 e taktım ve resmen dünya varmış dedim..Ne pes6 ne de önceki efsane pesler;Pes 2015 bambaşka harika bir futbol oyunuymuş,Konami elindeki bu değerin farkına varamamış!! ..Pes 2016 daki gibi sürekli uzun pas yapmaya çalıştım gitmiyor, saha boyutları daha geniş gibi Pes 2016 daki gibi kaleden kaleye uzun topla gidilen, defansın sürekli kademe hatası yaptığı bir oyun değil..Kısa paslarla ver kaçlar yapmak gerekiyor..Eğer dengeli bir taktiğiniz ve hızlı sağlam stoperleriniz varsa, rakip öyle hemen okus pokus yapıp kalenize gelemiyor, stoperler bek oyuncuları harika iş çıkartıyor..Zaten geçen seneki Pes 2015 oyuncuları bu anlattıklarımı biliyor, fazla bir şey söylemeye gerek yok..Bu harika futbol oyunu,çoluk çocuk takımını sevindirmek için ne hale getirilmiş..Pese ,alternatif olarak önümüzdeki sezon için düşündüğüm Fifa 17'nin ana konusunda da maalesef oyunun aşırı derecede arcade ve çocuksu bir oyun olduğu yorumları yapılıyor..Sanırım, artık yeni yetme oyuncuların beklentilerini karşılamak için eldeki 2 futbol oyunu da ,uzun topa ara pasa, aşırı hıza dayalı cep telefonu oyunu gibi olacak!!!Pes6, pes 2015 ,pes 2011, Fifa 10 World cup, Fifa 11 simülasyon kalitesini bekleyen bizim gibi futbol oyunu tiryakilerinin de yeni çıkacak oyunlardaki saçmalıklara tahammülleri olamayacağı için yıllardır devam ettiğimiz bu alışkanlığımızı bırakmamız gerekecek..

PES 2015 online ve offline olarak mükemmel oyundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pes 2015'te online oynayan var mı peki hala? orda lag oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar pes 2017'nin konusu açıldımı forumda? link varmı. artık oraya geçme zamanı geldi galiba

http://forum.donanimhaber.com/m_117153358//tm.htm#117153358
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    Ooo kimler gelmiş. Konuya epeydir girmiyordum bir de baktım ki pessi kardeş gelmiş. Hayırdır nerelerdeydin pes16 çıkışından beri? Doğru ya pes 17 yaklaştı artık senin de zamanın geldi :)

Ee anlat hele neler neler var pes 17de? Yine oyunu çıkmadan övüp çıkınca yerin dibine sokup (pez 15 ve pee 16da böyle yaptın) 1 sene boyunca görünmemeyi düşünüyor musn?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

pes 2015'te online oynayan var mı peki hala? orda lag oluyor mu?

Gece 2 de online klasman maçı denedim..Rakipler hemen geldi..Myclupte ise hiç oynayan yok...Pes 2016, kaç yıllık Pes zevkimizin içine etti,resmen oyunculuk yeteneklerimiz köreldi..Oyun, bizi uzun pas atmaya,rakibe istediğimiz gibi dalmaya ,ara pas tuşunu sürekli kullanmaya yöneltti..Elinde pes 2015 olan varsa mutlaka bu oyuna geri dönsün..Pes oyun yeteneklerimizi, fabrika ayarlarına döndürmenin vaktidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 22 Haziran 2016; 18:34:07 >
  • arkadaşlar steamdan oyunu satın aldım ama siyah ekran hatasından giremiyorum. oyunu çalıştırıyorum ve siyah ekran geliyor ne pes logosu ne ses hiçbir şey yok. Sorunun çözümünü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

pes 2015'te online oynayan var mı peki hala? orda lag oluyor mu?

Gece 2 de online klasman maçı denedim..Rakipler hemen geldi..Myclupte ise hiç oynayan yok...Pes 2016, kaç yıllık Pes zevkimizin içine etti,resmen oyunculuk yeteneklerimiz köreldi..Oyun, bizi uzun pas atmaya,rakibe istediğimiz gibi dalmaya ,ara pas tuşunu sürekli kullanmaya yöneltti..Elinde pes 2015 olan varsa mutlaka bu oyuna geri dönsün..Pes oyun yeteneklerimizi, fabrika ayarlarına döndürmenin vaktidir..

peki maçta lag tuş gecikmesi varmıydı? ona göre ben de oynarım belki.
  • Hayır,herhangi bir gecikme Pes 2016 da olduğu gibi ayaktan topu çıkaramama,her pasın rakibe gitmesi gibi durumlar yoktu .Bu oyunu oynadıkça Pes16 nın, nasıl olup da bu oyunun yeni versiyonu olduğuna şaşıracaksınız ve keşke pes16 hiç çıkmasaymış diyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 22 Haziran 2016; 22:37:54 >
  • Pes te myclup fifada fut bulasilmayacak modlar adami sinir hastasi yapar isin icine gercek para girdimi dayiyolar momentumu bide bu sene hep pes 2016 oynadim en sonunda myclup da takimi sifirladim bi daha oynamam mac kopartanlarda cabasi bana uzak olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-1'den maçı verdim. 8-9 hemde. Oyun sinir sahibi yapıyor.

• Aman hilecileri pes 15 çekmeyin bu kadar överek bunun da içine edecekler yoksa. 16 bıktık 1 sene geriye gittik hilecilerden kaçmak için belli ki 14 geçecez

• Bir sorunum var yardımcı olacak var mı ?

Oyunu yükledim türkçe dil dosyasınıda kullandım sonra v1.04 patch yükledim crack felanda hallettim ardından extrem v1 kurdum sonra v2 kurdum oyuna giriyorum sorun yok fakat Efsane olun modunda 3. transferımı gerçekleştirdim.Top sektirme imza atma sahnesi gelince oyundan atıyor birtürlü çözemedim oyunu kurup baştan denedim hatayı gene verdi.Belgelerimdeki save dosyası BL dosyasını yani Efsane ol kayıtlı oyunumu başka bir arkadaşıma gönderdim o sorunsuz açtı nasıl bir problem olmuş olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peskolik61

Aman hilecileri pes 15 çekmeyin bu kadar överek bunun da içine edecekler yoksa. 16 bıktık 1 sene geriye gittik hilecilerden kaçmak için belli ki 14 geçecez

pes 15 te hileci vardı ama bu kadar çok değildi sebebi parası olan aldığı içindi şimdi desen nerde gereksiz insan var pes 16 myclubta neden çünkü bedava.
  • 
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.