Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Bu sene tırtı maalesef ama alternatif olmayınca mecbur yine oynadık.

2015 de 700 küsür puanlı adam gelince kek gözünde bakardık ama 2016 de bırak 700 puanlığı 550 puanlı adamları yenmek bile zordu.çünkü bilek gücü değilde daha çok basit bug lara açıktı 16 dı oyunu.uzun top kenardan ortalar kart vermeyen hakemler,bu sebeb ile kayarak oynayan oyunculara prim tanıdı oyun.2015 de bilek ve zekana bakardı oyun işte orada gerçek oyuncu kim anlaşılırdıı.ben bu sene 800 puanı gmremedim valla.hep 15 deki gibi oynadım ama karşı taraf hep yazdıklarım gibi oynayınca tırt olduk haliyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne defans yapabiliyorum ne bisey.Hergun degisir mi oyun ya? Bazena
    defans yaparken yön tuslariyla yonlendirmeye bile gerek kalmiyor bazen ne yaparsan yap oyuncular sacma sapan yerlere gidiyor. Rakipte ronaldo varsa zaten maci kesin aliyor.

• Football Always kullanıcısına yanıt
    2011 deki düzen nasıldı hocam ? Ben daha 2015 te online oynamaya başladığım için merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci_KC

Adidaspro52 psn'li sahis hilecidir dikkat edin. Bu hilecilerin turk olmasi beni daha da cok uzuyor. Insan bi dusunur hile yapiyosun yuzlerce insanin kufurunu yiyosunn o küfürlerde ne sen kaliyosun ne ailen deyiyomu kardesim biraz gururlu olun ar damariniz yokmu sizin ?

Aynen çok pro bir hileci saniyesinde kopardı maçı ama bunlardan çok var engelleme listemde doldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

zaten iyice soğmuştum ama bugün iyice pekişti düşüncelerim
    KONAMİ %100 etki ediyor ve adamı gerçekten soğutuyor oyundan
    benim RONALDO level 50'de , rakibin 41'de ama benim Ronaldo ayakta zor duruyor adamın tazı gibi koşup topu alıyor ve golü atıyor
    5'te 0 yaptım yine bu akşam.inanılmaz şeyler oluyor bu oyunda son zamanlarda hiç yenilmediğim kadar mağlubiyet alıyorum şuan 500'lü puanlara kadar düştüm
    950 puandan.
    geçen seneyi mumla arıyorum.

780 puanlardan şuan 540 puana düştüm. Fark attığım adamlara yeniliyorum.
    Oyunu bilmediğimden şüphelenmeye başladım.
    Oyuna müdahale bariz şekilde oluyor. Kolu kırasım geliyor.

artık maç yapma sayılarımı iyice azalttım ,
    dün akşam başka ne olabilir diye düşünürken ilk yarıyı 6-1 önde bitirdiğim maçı 8-6 kaybettim.
    2.yarı 1 tek pas bile yapamadım.ileriye topu taşıyamadım.
    sinirlenmemeye çalışıyorum ama elde değil arkadaş.
    maçı bilerek versem bile karşı tarafa 7 gol atamaz ama KONAMİ yüzünden attılar

• 5 gündür oynadigim ve tahmini ortalamasi 3 galibiyet 2 maglubiyet olan t. Direktorum Deschamps yerine uzun suredir kullanmadigim teknik direktorlerimden biriyle denemek icin oynadim ve 6 macin hepsini aldim. Bu kadar rahat oynadigimi hic hatırlamıyorum. Eger takim oynamiyorsa ve momentum manyagi olmussaniz eski teknik direktorlerinizi yenilerin yerine oynatin çok farkli oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Halobaba27

2011 deki düzen nasıldı hocam ? Ben daha 2015 te online oynamaya başladığım için merak ettim.

Oyuncu pazarı vardı, yeteneklerine göre keyifle oyuncu arayıp nokta atışı transferler yapardık. Top çekme yoktu, satın alma ve kiralık alma vardı. Borsa şeklinde bir transfer pazarı vardı, en çok rağbet gören satın alınan oyuncuların değeri sürekli artıyordu.

Oyun içi milyonlarca Gp verince yıldızlar alınıyordu. Tabi sürekli fiyatları artıyordu, yakalamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: SS27

beyler oynayan varmı hala oyunu beni artık sarmıyor açıp oynayasım gelmiyor

MyClub'da Level 2, 3 düzeyinde gayet keyifli maçlar oluyor..

Ben hala zevk alıyorum oyundan,

eksikleri tamamlanırsa pes 2017 hem 15, hem de 16 dan iyi olur bence...
  • Arkadaşlar bu oyunda momentum vb bir şey mi var? Online klasmanlar oynuyorum(myclub klansmanlar değil) Yani öyle çok süper bi oyuncu oldugum iddiasında değilim de ilk 40 maçın felan 34ünü kazandım, bu sezon ise ne olduysa art arda mağlubiyetler almaya başladım, bayern e gol atıyorum gol atmamla beraber adam gelip yine gol atıyor aynı şey 2 maçta da oldu,defansı kontrol etmekte zorlanıyorum, tesadüf mü button delay lag mı yoksa oyuna müdahele mi var anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    iyide bende öle 2 3 level yapıcak takım yok herkes yüksek overalli hemde uraşamam öle level düşük takımla zaten klasman 1 im klasman maçı atmıyorum sadece turnuvalarda takılıyorum agırlık olarak normal klasmanlarda takılıyorum valla anlamadım kendimi bildim bileli pes oynuyorum fakat oyun rezalet dorudur ezik takımla zevk alabilirsin zaten bu sene herkes öle yüksek puan yapıp iyiyim sanıyor şahsen o kadar adam düşürmekle uraşim hiç uraşamam en kötü 4 level oynuyordum oda sıktı en son bir kez denedim 3 level hileci geldi 1 2 maç dedim level 5 oynim daha iyi ölede oldu ama turnuvaları rezalet serverlerı ölü seneyede düzeltmesse görürüm bunları herkes istedigi gibi müdahale edip maça iptal ettiriyor haklısın pes süper... ha bide beleş verdi harika harika :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

iyide bende öle 2 3 level yapıcak takım yok herkes yüksek overalli hemde uraşamam öle level düşük takımla zaten klasman 1 im klasman maçı atmıyorum sadece turnuvalarda takılıyorum agırlık olarak normal klasmanlarda takılıyorum valla anlamadım kendimi bildim bileli pes oynuyorum fakat oyun rezalet dorudur ezik takımla zevk alabilirsin zaten bu sene herkes öle yüksek puan yapıp iyiyim sanıyor şahsen o kadar adam düşürmekle uraşim hiç uraşamam en kötü 4 level oynuyordum oda sıktı en son bir kez denedim 3 level hileci geldi 1 2 maç dedim level 5 oynim daha iyi ölede oldu ama turnuvaları rezalet serverlerı ölü seneyede düzeltmesse görürüm bunları herkes istedigi gibi müdahale edip maça iptal ettiriyor haklısın pes süper... ha bide beleş verdi harika harika :D

Dostum psn ID ni yaz da ekliyim, bikaç maç yapalım

PES 2017 son 2 sene olduğu gibi bu sene de E3 oyun fuarında en iyi spor oyunu ödülünü almış..

FİFA nın yeni oyun motoruyla sıkıntıları var, bence önümüzdeki seneye iş yapabilir ancak, tek dayanakları lisansları...
    ps3teyim ps4 te degilim malesef ps3 teysen özelden yollarım psn ismimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

PES 2017 son 2 sene olduğu gibi bu sene de E3 oyun fuarında en iyi spor oyunu ödülünü almış..

FİFA nın yeni oyun motoruyla sıkıntıları var, bence önümüzdeki seneye iş yapabilir ancak, tek dayanakları lisansları...

Fifa lisanslara ambargo koymasa işleri biter, Konami nin yolunu bu şekilde kesiyor, deli gibi para saçıyor her yıl, yine de gameplay ve top fiziği kötü, oyuncu yüzleri zaten hiç olmadı şuana kadar.

• son 3 macdır one gecıyorum rakıpler hukumusz saydırıyor hepsınınde puanı 900 kusurlerde

ben 700 um rakıbe bakıyorum 900 gorunce bu benı farka bogar dıyıp pese sovuyorum sonra bakıyorum kı rakıp cacık macdan kacıyor
  • pessi ile maç yapacaksan dikkat et. Gol atarsa attıktan sonra kaymaya başlıyor. Atana kadar temiz oynuyor... Sanırım takımı büyük altay... Oyundan bu sebeple keyif alıyor olabilir...
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnzr

pessi ile maç yapacaksan dikkat et. Gol atarsa attıktan sonra kaymaya başlıyor. Atana kadar temiz oynuyor... Sanırım takımı büyük altay... Oyundan bu sebeple keyif alıyor olabilir...
    Saygılar.

Geçenlerde yendiğim, forumdanım ben de diyip sonra oyundan kaçan sendin demek!
    Beni yendin... Ama o kişi ben değilim.muattap olmam bloklarım olur biter... Senin derdin yenmek benim ki oynamak. Zaten bu oyun tarzınla yenilmen zor... Başarılarının ve galibiyetlerinle mutluluğunun devamını dilerim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • knnzr K kullanıcısına yanıt
    ps3 teyse her türlü kapışalım istedigi kadar kayabilir serbest oyunun açıgı normal karşılıyorum ben o olayları uzun topu felan yeterki serverlar güzel olsun zaten kaya kayanı lagsız maçta patates etmek kolay:D
    Aynen daha güzelmiş. Bu top çekme olayından en başından beri nefret ediyorum. Bir SLA yakalamak için tam 4 ay bekledim.
  • 
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.