Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunaydin arkadaslar sunucu bakimdami ? Benmi giremiyorum oyuna sizde durum nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat demirhan

Gunaydin arkadaslar sunucu bakimdami ? Benmi giremiyorum oyuna sizde durum nedir ?

her perşembe günü oyun bakıma giriyor saat 7 de başlıyor sanırım saat 11 e kadar falan sürüyor bakım
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Biliyorumda bitme saati aklimda kalmamis tesekkurler

• quote:

Biliyorumda bitme saati aklimda kalmamis tesekkurler

bu hafta amerika kupası finalistleri ve euro 2016 bir üst tura çıkan takım oyuncuları veriliyomuş.
    Euro 2016 da cok patates oyuncu var sarı top yine çok olucaktır.

• bu haftanın temsilcisinde kaç topçu var?
  • quote:

Euro 2016 da cok patates oyuncu var sarı top yine çok olucaktır.

amerika kupası belki idare edebilir ama euro 2016 açmak için biraz daha beklenebilir.
  • Hileciler gelse ne olur, konami Ağustos itibariyle pes 2015 online hizmeti sonlandıracak, artık kick off takılacak arkadaş arayacağız mecburen. Hakikaten pes 2015 çok dengeli bir oyunmuş. Ben geçen sene Nisan ayında almıştım ama, iş yoğunluğundan toplasan 20 kere oynamadım, hele online hiç denememiştim, pes 2016 sinir hastası ettiğinden beri takımı sıfırladım, oyunu sattım ve elimdeki 2015i oynayayım dedim. Oyun harbi efsane, kaleciler dengeli, hakem sertliği affetmiyor, pasa dayalı,saçmalıkların yaşanmadığı, lag lug olmayan efsane bir oyun. Elinde olan varsa kıymetini bilsin, FIFAyı bilmem ama en iyi pes oyunu kesinlikle 2015.

• quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Hileciler gelse ne olur, konami Ağustos itibariyle pes 2015 online hizmeti sonlandıracak, artık kick off takılacak arkadaş arayacağız mecburen. Hakikaten pes 2015 çok dengeli bir oyunmuş. Ben geçen sene Nisan ayında almıştım ama, iş yoğunluğundan toplasan 20 kere oynamadım, hele online hiç denememiştim, pes 2016 sinir hastası ettiğinden beri takımı sıfırladım, oyunu sattım ve elimdeki 2015i oynayayım dedim. Oyun harbi efsane, kaleciler dengeli, hakem sertliği affetmiyor, pasa dayalı,saçmalıkların yaşanmadığı, lag lug olmayan efsane bir oyun. Elinde olan varsa kıymetini bilsin, FIFAyı bilmem ama en iyi pes oyunu kesinlikle 2015.

Neden online2ı kapatıyor peki, 2 yıl mı süresi var bu oyunların
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorumki, dün girdiğimde mesaj olarak ekrana geldi. Ticari açıdan yapılıyor sanırım, eskisi oynandığı sürece yeni oyun satmaz. Halbuki sıfıra yakın maliyeti var, bıraksalar isteyen oynasın. Tom raider definitive edition çıkalı kaç yıl oldu ama hala serveri kapatmamışlar, girince 2-3 kişi oluyor genelde ama genede açık ve online hizmet devam ediyor. Yapılan şark kurnazlığı işte, ne desek boş.

• Pesin tum oyun sunuculari 2 yilliktir. Mesela 2016 yi 2017 yilinin yazina kadar oynayabilecegiz. 13 oynarken ki sunucularin kapandigi yazisini duyunca şok olmustum. O kadar da emek sarfetmistim. hic bitmeyecek sandim :)

• quote:

Hileciler gelse ne olur, konami Ağustos itibariyle pes 2015 online hizmeti sonlandıracak, artık kick off takılacak arkadaş arayacağız mecburen. Hakikaten pes 2015 çok dengeli bir oyunmuş. Ben geçen sene Nisan ayında almıştım ama, iş yoğunluğundan toplasan 20 kere oynamadım, hele online hiç denememiştim, pes 2016 sinir hastası ettiğinden beri takımı sıfırladım, oyunu sattım ve elimdeki 2015i oynayayım dedim. Oyun harbi efsane, kaleciler dengeli, hakem sertliği affetmiyor, pasa dayalı,saçmalıkların yaşanmadığı, lag lug olmayan efsane bir oyun. Elinde olan varsa kıymetini bilsin, FIFAyı bilmem ama en iyi pes oyunu kesinlikle 2015.

hakemler aynı millet gittikten sonra güncelleme verip hakem mi düzeltmiş konami. geçen sene hakemler neyse bu senede aynı size psikolojik olarak öyle gelmiştir.
    yoksa geçen sene mortal kombat yapıyolardı hakem sürekli avantaja bırakıyordu. ama geçen sene bir bug vardı topu kaleci eline aldıktan sonra kalkarken futbolcuya çarparsa saçma şekilde penaltı veriyordu gerçekten uzaktan alakası olmayan pozisyondu.

• Arkadaslar myclub icin besiktasin yeni sezon formalari varmi bulabilecegim? Turkce spiker haricinde

Hayır hocam iki oyunun hakemleri karşılaştırma yapılmayacak kadar farklı, fifada her harekete faul çalıyorlar, pes 2016da hiç birşeye çalmıyorlar,ama pes 2015 bana oldukça tutarlı geldi.

• quote:

Hayır hocam iki oyunun hakemleri karşılaştırma yapılmayacak kadar farklı, fifada her harekete faul çalıyorlar, pes 2016da hiç birşeye çalmıyorlar,ama pes 2015 bana oldukça tutarlı geldi.

sanırım biz geçen sene başka oyun oynadık pes 2015 konusunu inceleyin herkes aynı şeyden şikayetçi geçen sene hakemler neyse bu sene de aynı malesef hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

sanırım biz geçen sene başka oyun oynadık pes 2015 konusunu inceleyin herkes aynı şeyden şikayetçi geçen sene hakemler neyse bu sene de aynı malesef hocam

En az 5 tane faul var ama hepsini es geçmiş son 2 senedir oyunda hakem filan yok diğer serilerde böyle bir hakem hiç görmedim

• Pes 2015 te adamı sakatlayıncaya kadar tekmelediğimi bilirim. Onda da vardı avantaja bırakma

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

En az 5 tane faul var ama hepsini es geçmiş son 2 senedir oyunda hakem filan yok diğer serilerde böyle bir hakem hiç görmedim

pes 6 hakemleri çok iyiydi. her hakeme göre değişiyordu sertlik , kazuki ito vardı adam en ufak sertlikte kırmızı veriyordu diğerleri sarı kartla falan geçiştirirken. Türk hakem bile vardı yanlış hatırlamıyorsam pes 6 da. teknoloji o kadar gelişirken oyun nasıl geriye gider örneği peste 3 tane hakemle oynayıp duruyoruz.

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu)

Off bu tam faciaymış, ama inanın şurda bir buçuk iki aydır, offline pes 2015 oynuyorum, bazen arkadaşlarla bir günde üç dört saat oynadığımız oldu,şu yapılan faullerin şiddetinin yarısına en az kırmızı kart görürdük. Sizin paylaştığınız video online sanırım, bu adamlar onlineda farklı offlineda farklı oynanış mı yapmışlar bilmiyorum ama gerçekten sizin video ile benim oynadığım oyunun alakası yok. Bu bildiğimiz pes 2016 hakemleri.

• quote:

Off bu tam faciaymış, ama inanın şurda bir buçuk iki aydır, offline pes 2015 oynuyorum, bazen arkadaşlarla bir günde üç dört saat oynadığımız oldu,şu yapılan faullerin şiddetinin yarısına en az kırmızı kart görürdük. Sizin paylaştığınız video online sanırım, bu adamlar onlineda farklı offlineda farklı oynanış mı yapmışlar bilmiyorum ama gerçekten sizin video ile benim oynadığım oyunun alakası yok. Bu bildiğimiz pes 2016 hakemleri.

evet offline ile online çok farklı ama günümüzde offline kitlesi yavaş yavaş yok denecek kadar azaldı. o yüzden daha çok online kısma önem vermesi lazım pes.
  • 
Sayfa: önceki 13601361136213631364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.