Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SS27

durdurma konusunda sıkıntım olmuyor öle adamları yenmek basit oluyor ankaralı geldi bi tane öle puanı yüksek 5 yedi gitti sıkıldım direk kapadım aleti hep aynı tarz

bunu yapan pes. sen her arapasını adamın kucağına attırırsan , pas yaptığında hemen topu rakibe atarsan adamda işin garanti yöntemi olarak havadan oynar. adam havadan arapası atıyor ismi cismi duyulmamış adam her topu göğsüyle önüne alıyor defans mallaşıyor aralarından geçiyor kaleciyle karşı karşıya. adam santradan topu alıyor 2 sağ sol yapıyor direk kaleciyle karşı karşıya eee böyle gol yedikten sonra ben niye kendimi yırtayım pasla falan gol atmaya zaten adam akıllı oynadığında pes sana vermiyor tüm buglarıyla atacaksın golü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

durdurma konusunda sıkıntım olmuyor öle adamları yenmek basit oluyor ankaralı geldi bi tane öle puanı yüksek 5 yedi gitti sıkıldım direk kapadım aleti hep aynı tarz

bunu yapan pes. sen her arapasını adamın kucağına attırırsan , pas yaptığında hemen topu rakibe atarsan adamda işin garanti yöntemi olarak havadan oynar. adam havadan arapası atıyor ismi cismi duyulmamış adam her topu göğsüyle önüne alıyor defans mallaşıyor aralarından geçiyor kaleciyle karşı karşıya. adam santradan topu alıyor 2 sağ sol yapıyor direk kaleciyle karşı karşıya eee böyle gol yedikten sonra ben niye kendimi yırtayım pasla falan gol atmaya zaten adam akıllı oynadığında pes sana vermiyor tüm buglarıyla atacaksın golü.

son cümlenize %100 katılıyorum.Akıllı oynadığında PKONAMİ oynatmıyor seni
    dün akşam ki maçta 4 topum direkten döndü , sağlı sollu ataklarım v.s
    sonuç 3-0 yenildim.şişirme top ve gol
    ben pas yapayım , adam kaçırayım diye uğraşırken adam 3 topta 3-0 yendi

• quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

quote:

quote:

Geçen gün ilk yarıyı 1-0 yenik kapattım istatistikler gözüme çarptı bi an hemen dikkatlice bakayım dedim. benim 5 şuttan 3 tanesi kaleyi bulmuş 0 gol. rakibe bakmaz olaydım. 0(0) gol 1. adamın şutu yok kaleme. golü de açtığı ortayı benim defans adamı kale vuruşu yapılan bölgeden topla kaleye girmesi sonucu attı.

boşuna kimse ben iyi oynuyorum, ben kötü oynuyorum diye sevinip üzülmesin. pes ne isterse o oluyor maçlarda. sanırım sizdiniz üst üste maçlar kaybeden. 3 hafta önce ben yaşamıştım o tecrübeyi sonra düzelmişti bu hafta yine geldi o lanet virüs. level 5 yapıyorum yok, level 3e düşürdüm takımı yok rakipte oyuncu yok değişik ismi cismi duyulmamış oyuncularla adam kök söktürüyo. yeniyolar. benim adamlar pas yapamıyor bu dediğim adamlarda pogba, iniesta , kross , ronaldo, messi, baggio hiç biri mi oynamaz oynamıyo takım. level 2 ye düştüm yok. level 1 denedim yok . takım ruhu desen 99 96 .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

quote:

quote:

Geçen gün ilk yarıyı 1-0 yenik kapattım istatistikler gözüme çarptı bi an hemen dikkatlice bakayım dedim. benim 5 şuttan 3 tanesi kaleyi bulmuş 0 gol. rakibe bakmaz olaydım. 0(0) gol 1. adamın şutu yok kaleme. golü de açtığı ortayı benim defans adamı kale vuruşu yapılan bölgeden topla kaleye girmesi sonucu attı.

boşuna kimse ben iyi oynuyorum, ben kötü oynuyorum diye sevinip üzülmesin. pes ne isterse o oluyor maçlarda. sanırım sizdiniz üst üste maçlar kaybeden. 3 hafta önce ben yaşamıştım o tecrübeyi sonra düzelmişti bu hafta yine geldi o lanet virüs. level 5 yapıyorum yok, level 3e düşürdüm takımı yok rakipte oyuncu yok değişik ismi cismi duyulmamış oyuncularla adam kök söktürüyo. yeniyolar. benim adamlar pas yapamıyor bu dediğim adamlarda pogba, iniesta , kross , ronaldo, messi, baggio hiç biri mi oynamaz oynamıyo takım. level 2 ye düştüm yok. level 1 denedim yok . takım ruhu desen 99 96 .

bendim 20 maç kaybettim.
    aynı adamlar bende de var.ne yaptıysam olmuyor.75'lik defans ronaldoya basıp topu alıyor Ronaldo garibim bakıp kalıyor
    bende neler yaptım neler ama artık madem KONAMİ böyle istiyor oyunu dünya kuralına göre değil KONAMİ'ye göre oynuyorum.
    defanstan topa vurup Ronaldo , robben yada bale'ye atıyorum yakalarsa gol yoksa aynı kısır döngü 90 dakika devam ediyor

• Arkadaşlar internet ayarlarında nat tipi başarısız diyor ilk defa karşılaştım bu hata ile psn giriş yapabiliyorum ama online oynayamıyorum. Telden girince sorun yok ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ölü yaprak vuruşunu hangi oyuncular yapıyor ve nasıl yapılıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem TTNET'ten alınma ise yandın. Denemediğim yöntem kalmadı yeni bir modem alarak çözdüm.

Ilk başta modemden gerekli portları aç. Sony müşteri hizmetlerini aradığımda bana söylediklerini sana yazıyım
    TCP için 80 - 443 - 5223 - 1007 - 10080
    UDP için 3478 - 3479 - 3658 - 10070

Olmaz ise modeme sabit bir dns ayarlayarak ps3 yada ps4 te manuel ağ ayarlaması yapmayı dene o'da olmaz ise yeni bir modem al hiç uğraşma

NAT değerin 2 olmalıdır ayrıca 3 ise sorun var demektir.
  • Hocam ölü yaprak vuruşunu yapan oyuncuların kartlarında yazıyor. Benim aklıma gelenler Kross, Ronaldo, İbrahimoviç, Alaba, Totti, Bale vs. Oyuncuların özelliklerine bakınca çıkıyor.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    valla hocam normal klasmanlar için dedigine katılmıyorum öle bugla felan dedigin olay bu kondisyonlar kırmızı felan olsa oluyordu istisnai zaten peste myclub ve normal klasmanlar çok farklı o aşikar açıkcası ben 1000 puan üzeri adamla oynadım cidden iyi puanlı adam gibi oynayan adam var sistemn hatasını çözersen sıkntı olmaz şööle bi örnek verim myclubta başıma o kadar saçma olay geldi ki kayıt özelligi olsada atsaydım ps3 te abi adam gram bilmiyordu klasman maçındayım myclubta fakat dedigin gibi defans mallaşıyordu myclubta zaten serverlar iyi degil oyun müsade etmiyor pastı driblingti ben de bakıyorum oyun düzelmiyor lag ya da sapıtmalar bende uzun oynyrm adam yamuluyor şimdi bu kondisyon olayı bitince oyun bi nebze düzeldi bu sene en önemli sıkıntı bnm için ne momentum ne saçlama gecikmeler lag hile bunlar oldugu sürece her türlü aksilik olur zaten
  • Eden bulur dün yaptıkların bugün karşına çıkar. Allah bütün hilecilerin ve çocuk beyinli oksijen ısrafları ıslah etsin.

• KING-M029 Yaptığın ayıp kardeşim adam gibi oyna Allahtan kendin gibi oyunu kirleten birine yaptın. Birbirinizi yiyin böyle belki bırakırsınız bu dalavere işleri

• Hayırdır bilader

• Blomblam B kullanıcısına yanıt
    Ağlama bilader yaptıklarının karşılığını alıyorsun adam gibi oynunu oyna

• Ben zaten adam gibi oynuyorum sen kendi işine bak yenemeyince lag yaptı diyicegine serverları araştır biraz, bana burda laf sokucagına özel mesajlardaki engelini kaldır bizim problemimizi biz çözelim?

• beyler kimse yanlış anlamasın ama bizim kullanıcılarımızda tam şerefsiz adamlar zevk alıyor umurunda degil adama eline saglık diyorum adam sövüyor hile ypyr gelde sövme bu lavuga
  • momentumu yiyince kesnlikle takım degiş
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Daha pes mes oynamam cdyide satisa cikartir satarim allah belasini versin bu oyunun 1400 mac yapmisim toplam puanim 800-900 arasi degisiyor 300 puanlik adamlar gelip 7 atiyor her td degisikliginde oluyor bu momentum niyeyse gittim
    Lowu aldim bin pisman oldum gelen giden salliyor neyseki kurtuldum darisi basiniza

• Peslucas35 P kullanıcısına yanıt
    Vay be ne günlerdi. İyi kaymışım ama

• Dün itibariyle sonunda myclub 1.klasmana alnımın akıyla şerefimle çıktım, myclub klasman olayını kapattım artık turnuvalara girerim dedim. Hemen bir myclub turnuvası açtım, açmaz olaydım.
    Lagsız bir maç bile oynayamadım bu nasıl bir şerefsiz topluluğudur arkadaş, konami ne kadar daha bu şerefizlere destek vermeye devam edecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fibonacci_KC -- 27 Haziran 2016; 10:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci_KC

Dün itibariyle sonunda myclub 1.klasmana alnımın akıyla şerefimle çıktım, myclub klasman olayını kapattım artık turnuvalara girerim dedim. Hemen bir myclub turnuvası açtım, açmaz olaydım.
    Lagsız bir maç bile oynayamadım bu nasıl bir şerefsiz topluluğudur arkadaş, konami ne kadar daha bu şerefizlere destek vermeye devam edecek?

:))))))

• 
Sayfa: önceki 13621363136413651366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.