Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
521.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13611362136313641365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle haklısınız, online konusunda çok ama çok kötüydüler. Videoyu bir daha izledim de, geçen sene böyle birşey başıma gelseymiş pes 2015i de hemen elden çıkarırdım. Artık nasip 2017ye bakalım neler gelecek üç ay kaldı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla lag olmasın da ben her türlü kayma kart göstermeme sakatlama top çevirmeye razıyım.
  • Yok böyle birşey ya adam gibi oynayın şunu dk 90 3-2 öndeyim bağlantıyı kotulestirirdi maç geçersiz sayıldi mtn45 diye biri ps4 de oynuyorum 998 puanı var %69 galibiyet oranı var bu bebe oynamayı bilmiyor böyle hile yaparak kendi çabaların ile o puanı sen yapmiyorsun ki git ofline analig oyna yenildiğinde tekrar yükler aynı maçı oynarsin tüm Kupaları filan orda alırsın ne oldu şimdi o puanı yapınca sıralamada üstde görükunce görenler ooo ne kadar iyi oyuncusun mu diyecek ee çıktı şimdi o puanı nasıl böyle Sahtekarlık ile yaptığın arkadas 90 dk kayın uzun top oynayın ama bunu yapmayın birde adam Türk 534 galibiyet 75 berabere 162 yenilgi bu kişi büyük ihtimal bu formu takip ediyor hileyi sonradan öğrenmis burasi çok açık burdan hile nin nasıl yapıldığını yazana da selam olsun zaten hileci vardı şimdi dahada çoğaldı sağolun bu bilip söyleyenler bravo diyorum sizlere

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Yok böyle birşey ya adam gibi oynayın şunu dk 90 3-2 öndeyim bağlantıyı kotulestirirdi maç geçersiz sayıldi mtn45 diye biri ps4 de oynuyorum 998 puanı var %69 galibiyet oranı var bu bebe oynamayı bilmiyor böyle hile yaparak kendi çabaların ile o puanı sen yapmiyorsun ki git ofline analig oyna yenildiğinde tekrar yükler aynı maçı oynarsin tüm Kupaları filan orda alırsın ne oldu şimdi o puanı yapınca sıralamada üstde görükunce görenler ooo ne kadar iyi oyuncusun mu diyecek ee çıktı şimdi o puanı nasıl böyle Sahtekarlık ile yaptığın arkadas 90 dk kayın uzun top oynayın ama bunu yapmayın birde adam Türk 534 galibiyet 75 berabere 162 yenilgi bu kişi büyük ihtimal bu formu takip ediyor hileyi sonradan öğrenmis burasi çok açık burdan hile nin nasıl yapıldığını yazana da selam olsun zaten hileci vardı şimdi dahada çoğaldı sağolun bu bilip söyleyenler bravo diyorum sizlere

Ayni sahis bende de 2-3 tane atinca baglantiyi koparmisti. Forumdan yazinca yok ben hile yapmam falan demisti:) daha sonra baska biri daha yazmisti simdi sende demissin. Artik hileciligi tescillendi mesaj atmaya yuzu olmaz heralde...

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

quote:

Yok böyle birşey ya adam gibi oynayın şunu dk 90 3-2 öndeyim bağlantıyı kotulestirirdi maç geçersiz sayıldi mtn45 diye biri ps4 de oynuyorum 998 puanı var %69 galibiyet oranı var bu bebe oynamayı bilmiyor böyle hile yaparak kendi çabaların ile o puanı sen yapmiyorsun ki git ofline analig oyna yenildiğinde tekrar yükler aynı maçı oynarsin tüm Kupaları filan orda alırsın ne oldu şimdi o puanı yapınca sıralamada üstde görükunce görenler ooo ne kadar iyi oyuncusun mu diyecek ee çıktı şimdi o puanı nasıl böyle Sahtekarlık ile yaptığın arkadas 90 dk kayın uzun top oynayın ama bunu yapmayın birde adam Türk 534 galibiyet 75 berabere 162 yenilgi bu kişi büyük ihtimal bu formu takip ediyor hileyi sonradan öğrenmis burasi çok açık burdan hile nin nasıl yapıldığını yazana da selam olsun zaten hileci vardı şimdi dahada çoğaldı sağolun bu bilip söyleyenler bravo diyorum sizlere

Ayni sahis bende de 2-3 tane atinca baglantiyi koparmisti. Forumdan yazinca yok ben hile yapmam falan demisti:) daha sonra baska biri daha yazmisti simdi sende demissin. Artik hileciligi tescillendi mesaj atmaya yuzu olmaz heralde...

Hile yapanlara acıyorum aciz herifler kendilerini böyle tatmin ediyorlar hile yaparak puan yapmak bu senin başarın değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Ooo kimler gelmiş. Konuya epeydir girmiyordum bir de baktım ki pessi kardeş gelmiş. Hayırdır nerelerdeydin pes16 çıkışından beri? Doğru ya pes 17 yaklaştı artık senin de zamanın geldi :)

Ee anlat hele neler neler var pes 17de? Yine oyunu çıkmadan övüp çıkınca yerin dibine sokup (pez 15 ve pee 16da böyle yaptın) 1 sene boyunca görünmemeyi düşünüyor musn?

Selam dostum, espri anlayışına saygım var..

Ama aralarda da yazıyodum kaçırmışsın anlaşılan...

Umarım pes 17 ile iyi bir oyun gelir de hepimiz mutlu oluruz..

Demo çıkınca olumlu/olumsuz eleştirilere başlarım...

Sorun şu ki; Genellikle Demoda oyun tam kıvamında oluyor..

Ancak ticari kaygılarla full sürümü bozuyorlar genelde, umarım bu sene de böyle olmaz!

• Kafayi yemek uzereyim lagcilarin yuzunden 3top icin 3 maci kazanmam gerekiyor 2 sini kazaniyorum 3 de baglantiyi kopartiyor rakip sinirden kola vurdum parmak davul oldu bu oyunu alicak kisiler sinir hastasi olmayi goze alsinlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Hayır hocam iki oyunun hakemleri karşılaştırma yapılmayacak kadar farklı, fifada her harekete faul çalıyorlar, pes 2016da hiç birşeye çalmıyorlar,ama pes 2015 bana oldukça tutarlı geldi.

sanırım biz geçen sene başka oyun oynadık pes 2015 konusunu inceleyin herkes aynı şeyden şikayetçi geçen sene hakemler neyse bu sene de aynı malesef hocam

Bu nasıl bir şeydir alla aşkına yuh diyorum yuh.ayaklar kafalar kırıldı ama hakem hiç oralı olmadı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Hayır hocam iki oyunun hakemleri karşılaştırma yapılmayacak kadar farklı, fifada her harekete faul çalıyorlar, pes 2016da hiç birşeye çalmıyorlar,ama pes 2015 bana oldukça tutarlı geldi.

sanırım biz geçen sene başka oyun oynadık pes 2015 konusunu inceleyin herkes aynı şeyden şikayetçi geçen sene hakemler neyse bu sene de aynı malesef hocam

En az 5 tane faul var ama hepsini es geçmiş son 2 senedir oyunda hakem filan yok diğer serilerde böyle bir hakem hiç görmedim

pes 6 hakemleri çok iyiydi. her hakeme göre değişiyordu sertlik , kazuki ito vardı adam en ufak sertlikte kırmızı veriyordu diğerleri sarı kartla falan geçiştirirken. Türk hakem bile vardı yanlış hatırlamıyorsam pes 6 da. teknoloji o kadar gelişirken oyun nasıl geriye gider örneği peste 3 tane hakemle oynayıp duruyoruz.

Hatırladım o hakemi.cok canımı yaktı o hakem.anında kırmızı kart.her hakem farklıydı ne güzeldi o zamanlar.

• 3 maçlık eleme maçını 8 maçta tamamlamak oyunun ne hale geldiğini gösterir. Yanlış anlamayın hiç yenilmedim 5 maç bağlantıyı kesdiler.Herkezin bildiği ve bizim bilmediğimiz hile ile 8 maçta ödülü alabilirdik buna da şükür. 17 de inşallah hilecilerden kurtuluruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cratos_ -- 24 Haziran 2016; 1:29:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peskolik61

3 maçlık eleme maçını 8 maçta tamamlamak oyunun ne hale geldiğini gösterir. Yanlış anlamayın hiç yenilmedim 5 maç bağlantıyı kesdiler.Herkezin bildiği ve bizim bilmediğimiz hile ile 8 maçta ödülü alabilirdik buna da şükür. 17 de inşallah hilecilerden kurtuluruz .

Konami istese bir sürü yolu var hile yi çözmeyi ama nedense hiçbir çaba yok bari bize bırak hileci ile oynamadan engelliyelim öyle olsa bu sene karşımıza gelen bu kişileri diğer sene oynamadan engelleme olsa baya temizleriz bunu bile yapmıyor

• quote:

quote:

3 maçlık eleme maçını 8 maçta tamamlamak oyunun ne hale geldiğini gösterir. Yanlış anlamayın hiç yenilmedim 5 maç bağlantıyı kesdiler.Herkezin bildiği ve bizim bilmediğimiz hile ile 8 maçta ödülü alabilirdik buna da şükür. 17 de inşallah hilecilerden kurtuluruz .

Konami istese bir sürü yolu var hile yi çözmeyi ama nedense hiçbir çaba yok bari bize bırak hileci ile oynamadan engelliyelim öyle olsa bu sene karşımıza gelen bu kişileri diğer sene oynamadan engelleme olsa baya temizleriz bunu bile yapmıyor

İlk zamanlar 1-2 kişi engelliyorduk bitiyordu . 10-15 maç rahat oynuyordun. Şimdi geleni geceni engelliyorum artık rakip bulmakta zorlanıyorum 5 dk bekliyorum . Artık işi takip eden , forumu takip eden herkes biliyor hacı. Nasıl kesiyorlar maçı aklım almıyor

• quote:

quote:

quote:

İlk zamanlar 1-2 kişi engelliyorduk bitiyordu . 10-15 maç rahat oynuyordun. Şimdi geleni geceni engelliyorum artık rakip bulmakta zorlanıyorum 5 dk bekliyorum . Artık işi takip eden , forumu takip eden herkes biliyor hacı. Nasıl kesiyorlar maçı aklım almıyor

İşte engellediğin kişiler bir daha karşına çıkmıyor bu kişilerle karşılaşmadan engelliyemiyoruz şimdi pes 2016 hileci lerin psn id adresini biliyor pes 2017 yine aynı hesapla oynuyacaklar bizde pes 2017 de karşımıza çıkmadan engelliyecez birde hile nasıl yapıldığını anlattılar burda bir kaç kişi Hiç de iyi etmediler buraya misafir olarak giren takip edenler var o kisilere gün doğdu

• Pes 5 te yerde yatan oyuncu gördüğünde dışarı atınca rakip takım sana topu atıyordu

• Dun top cevirdim kazandigim gb lerle sadece istedigim tek futbolcu vardi takimi 4 seviyede tutabilmem icin defansif orra saha icin medel lazimdi staminesi 90 dan yuksek olsugu icin dua ettim o ciksin diye vallada o cikti ramazan ramazan ev araba dilemek yerine hakkimizi medel den yana kullandik

Mascerano yla ikisi iyi is yapacak simdi level artirmam lazim
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Sf ronaldo
    Gf mullet
    Slk carlos
    Sgk bale
    Dos mascerano
    Dos medel
    Slb f.luis
    Stp pepe
    Stp varane
    Sgb juan fran
    Kale neuer

Hepsinin hizi ve staminesi en yuksek oyuncular seviye 4 takim

Ramos 5 seviye stp
    Alaba 5 seviye solbek
    Dani alves joker sgb
    Ibrahimovuc 5 seviye yedek oyuncu
    Neymar joker gf 4 seviye
    Messi gereksiz oyuncu
    Grizman joker gf 4 seviye
    Pogpa 5 seviye gö oyuncusu
    Modric 5 seviye gö oyuncusu
    Iniesta gereksiz oyincu

Daha bir xok yildiz var aklima gelmiyen kadroda staminesi dusuj diye yazmadim benim icin staminesi 85 in alti cop

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBaron71

Sf ronaldo
    Gf mullet
    Slk carlos
    Sgk bale
    Dos mascerano
    Dos medel
    Slb f.luis
    Stp pepe
    Stp varane
    Sgb juan fran
    Kale neuer

Hepsinin hizi ve staminesi en yuksek oyuncular seviye 4 takim

Ramos 5 seviye stp
    Alaba 5 seviye solbek
    Dani alves joker sgb
    Ibrahimovuc 5 seviye yedek oyuncu
    Neymar joker gf 4 seviye
    Messi gereksiz oyuncu
    Grizman joker gf 4 seviye
    Pogpa 5 seviye gö oyuncusu
    Modric 5 seviye gö oyuncusu
    Iniesta gereksiz oyincu

Daha bir xok yildiz var aklima gelmiyen kadroda staminesi dusuj diye yazmadim benim icin staminesi 85 in alti cop

Takımı level 4 yapınca ne fark ediyor

• bu klasmanlarda bayern alıpta robbene top şişiren türk arkadaşlar futbolu biliyormusunuz ciddi anlamda:D ?
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Al bendede o kadar 1 macimda sadece robbene yenildim gibi birseydi oyle durumlarda artik robbene markaj yaptiririp kanatlari en geriye cekiyorum

• BlackBaron71 B kullanıcısına yanıt
    durdurma konusunda sıkıntım olmuyor öle adamları yenmek basit oluyor ankaralı geldi bi tane öle puanı yüksek 5 yedi gitti sıkıldım direk kapadım aleti hep aynı tarz
  • 
Sayfa: önceki 13611362136313641365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.