Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
521.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13631364136513661367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SS27

momentumu yiyince kesnlikle takım degiş

benim 2 takımım var bir şey değişmiyor. manager değişikliği falan diyorsanız burda o kadar psikopat kimse yoktur herhalde 2 tane managerle takım kursun :)
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    ben öle ypyrm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fibonacci_KC

Dün itibariyle sonunda myclub 1.klasmana alnımın akıyla şerefimle çıktım, myclub klasman olayını kapattım artık turnuvalara girerim dedim. Hemen bir myclub turnuvası açtım, açmaz olaydım.
    Lagsız bir maç bile oynayamadım bu nasıl bir şerefsiz topluluğudur arkadaş, konami ne kadar daha bu şerefizlere destek vermeye devam edecek?

Zaten turnuva maçları öyle özellikle son 16 kalınca oyun felaket ağırlaşiyor kasmalar oluyor turnuva imkansız rahat oynamak ben bıraktım online hiçbirini oynamiyorum artık
    Pes 2017 bekliyorum
    Pes 2016 çok berbat online var girip sinirlenmek istemiyorum bence boşuna uğraşmayin başka oyunlar oynayın pes 2016 bu sene bitti artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 1000 puan üstü adanalı bi arkadaşla online klasmanda 2-2 kaldım degişik bir taktikle oynyrdu 3 3 5 gibi :D bence klasman daha iyi beyler online oynamak istiyorsanız myclub rezalet online ı turnuvaları felan arada turnuva giriyorum oda o kadar düşürmeye ugraştıgım adamları kullanim diye bu sene bizi kandırdı sözde bi ton ödül vericekti geçen seneden şu kadar ratingli oyuncusu var diye herkeze 3 tane verdiler kandırdılar komple bizi bide f2p verdiler oda cabası umarım seneye beleş vermezler
  • Arkadaşlar pes 2016 analig oynuyorum 2018 yılındayım suan milli takımda son 5 6 maçtır kadroda olan oyuncularla başlıyorum ama oyuncular sahada yok önceden oynattıgım oyuncular burak yılmaz hakan ç. vs maç kadromda 11 kişihazır sakat yada cezalı değil ama sahada 8 kişi falan oluyor başlama düdüğünden itibaren. başına gelen varmı bilen varmı ?
  • alkahenry A kullanıcısına yanıt
    Hahaha cok garip bi durum 3 harfliler goturmustur

• quote:

dün 1000 puan üstü adanalı bi arkadaşla online klasmanda 2-2 kaldım degişik bir taktikle oynyrdu 3 3 5 gibi :D bence klasman daha iyi beyler online oynamak istiyorsanız myclub rezalet online ı turnuvaları felan arada turnuva giriyorum oda o kadar düşürmeye ugraştıgım adamları kullanim diye bu sene bizi kandırdı sözde bi ton ödül vericekti geçen seneden şu kadar ratingli oyuncusu var diye herkeze 3 tane verdiler kandırdılar komple bizi bide f2p verdiler oda cabası umarım seneye beleş vermezler

Myclub eziyetmiş suan sırf online musabaka oynuyorum 4 5 gün oldu daha ne bir hileciye nede öle şerefsiz oynayana rastlamadım. Bu zamana kadar sırf myclub oynadım 980 puanım var ama töbe bir daha bulaşmam.

• oyunda yaşadığım saçmalıklardan bazılarının videosu böyle saçma sapan oyun mu yapılır.

ramos kafayı nereye vuruyor. ronaldo topu alışı falan hep hikaye gol attırmak istedikten sonra ne çare.

3 saniyede pozisyon alamayan kaleciye ne demeli.

Attığım gol Ronaldo müneccim mübarek topun nereye atılacağını bildiğinden geri gidiyor sonra ileri gidip golünü atıyor

ve son video Pes istemedikten sonra o maçı kazanamazsınız diye boşuna demiyorum. atamayana atarlar değil pes attırır

• yorgunadam Y kullanıcısına yanıt
    valla normal klasman maçları en temizi hileci çok nadir onun harici zevkli oluyor yok myclub taki gibi her maç sıkıntı gecikmeli ha online klasmanlardada laglı çok maç oynadım ama bu sene mycluba nazaradan tabiki daha iyi:D
    hocam ilk videoda sanırım geriye pas verdin orda hata yapmışsın direk kare basıp uzaklaştır ramos zaten pimi çeklmş el bombası diger o kendi kalene attıgın video tam komedi:D:D hangi kaleci o direk silseydin onu
  • quote:

hocam ilk videoda sanırım geriye pas verdin orda hata yapmışsın direk kare basıp uzaklaştır ramos zaten pimi çeklmş el bombası diger o kendi kalene attıgın video tam komedi:D:D hangi kaleci o direk silseydin onu

Valla takım oynatmayınca kareye basınca rakibe orta gibi ayağına atıyo ne yapsam yemiyo. Kaleci moya zaten kazma ama navas diğer takımda geriye oblak ve moya kalıyor seç beğen oynat hocam :)

hocam bende kaleci sıkıntısı yokta hatta hatırlarsan neueri defte oynattm :d navası kullan kötünün iyisi olarak
  • quote:

hocam bende kaleci sıkıntısı yokta hatta hatırlarsan neueri defte oynattm :d navası kullan kötünün iyisi olarak

neuer i çok istedim gelsin diye ama yok vicdansızı son topa saklamışlar gelmedi bende de para yoktu yetişmedi. bunlarla uğraşıyoruz işte hani de gea falan da gelse iş görür.
    de gea tam rare oyuncu bana oyunun başlarında düşmüştü bana en son topta ramos düşmüştü neuer önce gelmşti hocam gne konami verir bi etkinlik son şans diye herkezin oldugu yüksek yüzdeli siyah geçen sene yapmıştı yazın
  • 2 saat önce bir maç yapayım dedim . Rakip maç öncesi hazırlık aşamasında sürenin bitimine kadar bekledi . Tam santra yapıldı. O araya kadar ne yaptı ise sunucumla bağlantıyı kesti mağlup sayıldı. 12 puan gitti. Yine hakkımızı yediler . Allah bildiği gibi yapsın bu ve bunun gibi geçinen oksijen alan canlıların . İnsan demek istemiyorum böylelerine. 5 LVL takımı olan var ise dostluk maçı atabiliriz oyunun tadını anca böyle çıkabiliyoruz. Umarım 17 de online altyapısında gelişim gösterirler da kurtuluruz böyle canlılardan. Aynı sorun devam ederse şahsen myclub devam etmem. O kadar zaman ve takım kuracaz diye emek boşa gidiyor

• ya ben böyle oyunun aq geldi normal klasmanda 400 puanlı adam takım salaklaştı bişi yapamadım 3*2 aldı gecikmenin allahını yaşadım tükürim bu oyuna ya hakkaten ne zaman seri yapsam bi bokluk çıkıyor aq oyununda
  • online ı da aynı bok online ı komple çökük tuş gecikmeleri saçmalamalar az önce yaşadım kafayı yedim
  • Uzun zamandır oynamıyordum bugün bikaç maç yaptım oyun daha oturaklı geldi. Muhtemelen form grafikleri güncellenmediği içindir. Yoksa kırmızı oyuncular doğaüstü güçlere kavuşuyordu:) sene başından beri söylediğimiz sözleşme GPlerine de el atmışlar. Bide Reus çıktı güzel oldu.
    Kota çoktan 3mb'ye düştü 2mb'i ile indirme yaptığım halde tuş gecikmesi olmadı. İsteseler oyunu rahatlıkla adam ederler ama heriflerin tek derdi coins satmak.
    Rakipler yine bol bol kayarak uzun top oynasa da oyun daha oynanabilir haldeydi. Heralde uzun zamandır oynamadığımdan Konami bana kıyak geçti:)
  • Bende de tam tersiydi. Hergun oynarim. Interneti kapatip acarim ayni sonuc. 627 puanda kaldim.

• Oynamadan yenilmek koyuyor banada 7 maç yapıyorum 14 puan alıyor bir adam sunucumu kesiyor 14 puan gidiyor 97 maç güha yenilmişim istatikliklerde 59 sunucumu kesme sonucunda oldu. En iyisi 400-700 arası puanın olması yüksek olunca senin gibi puanda adamlar geliyor %75 hileci . Pes 17 de hileciler ve şu puan sistemini düzeltmeleri şart

• 
Sayfa: önceki 13631364136513661367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.