Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
521.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13651366136713681369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abi bide pesi savunan var forumda winnig serisinden beri oynarım hala pc cdleri var ama fanboylugu geçelim yok seneye neymiş efendim en iyi kaleciler felan ya hehe bunların iyi bir mali destegi kaynagı vardır yoksa sanmam böle salak bi firmanın bu şekil devam edicegine tuhaf seneye belli olur bunların akıbeti komple bide yapay zekaları felan baya iyi olucak diyor :D sanır ki biz paso offline atıcaz interneti yeni keşfediyoruzda online atmak neyimize demi :D ya salak bunlar ya da kasıtlı böleler online güçlendiricek mali kaynagı yoksa bıraksınlar o zaman bu işi konami diger oyunlarına yönelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

abi bide pesi savunan var forumda winnig serisinden beri oynarım hala pc cdleri var ama fanboylugu geçelim yok seneye neymiş efendim en iyi kaleciler felan ya hehe bunların iyi bir mali destegi kaynagı vardır yoksa sanmam böle salak bi firmanın bu şekil devam edicegine tuhaf seneye belli olur bunların akıbeti komple bide yapay zekaları felan baya iyi olucak diyor :D sanır ki biz paso offline atıcaz interneti yeni keşfediyoruzda online atmak neyimize demi :D ya salak bunlar ya da kasıtlı böleler online güçlendiricek mali kaynagı yoksa bıraksınlar o zaman bu işi konami diger oyunlarına yönelsin

Ben fanboy gibi birşeydim hocam fifa öyle böyle kötü kötü diyordum ama online işin içine girince denedim oynamayı becerebilseydim pesi aramazdım. online oynadığımın farkına vardım. hele o ilk lag işaretini gördüğümde fifada tüylerim diken diken olmuştu. bu maç oynanmaz dedim 10 saniye sonra maç eski acılığına dönünce çok şaşırmıştım.

• fantastik74 kullanıcısına yanıt
    hocam fifa benlik degil açıkcası o yüzden pes oynyrm ama fifanın skill moves larına bitiyorum peste bu sene çok kötü yok aniimasyon yapıcakta hareket olucakta sanırsın yük taşıyor gibi:D fifa da da hileci var coins kasan olsun laglı olsun ama fifanın online ı kaliteli peste öle degil tamamen karambol herşey:D
    10da 1i kadar anca satiyor hocam ama PES'e alistigim icin Fifa hic zevk vermiyor oynanis cok yavan geliyor. Konami su online'i bi duzeltse Fifa falan demem ama bu yil MyClub iyice bezdirdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

Kesinlilkle mali kaynaklari yok.ellerinden gelenin en iyisi bu,daha iyisini imkani yok yapamazlar.

Oyunun yapimcilari,marka mudurleri,sosyal.medya mudurleri hepsi offline ile ilgili.online ile ilgili hic bir gucleri yok.

Asim tanvir diye biri var.sosyal medya mduru gibi birsey.ona sormuslardi online neden bu kadar kotu diye.adamin cevabi "bilgim yok,ben online oynamiyorum,genelde offline oynuyorum." Iste adamlarda mentalite bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• evs4evs kullanıcısına yanıt
    hahah adamlar böle diyorsa biz napalım :D bu sene turnuvalarını bile yarım yamalak verdiler onu geç finali vermediler milleti salak gibi beklettiler resmen görürüm ben bunları batınca zaten uzatmalarını oynuyor bu oyun onlar için önemli olmalı free versiyon vererek belli ettiler düzeltirler umarım yoksada artık bitirsinler o zaman pes serisini bugün 2 maç attım acaip tuş gecikmesine ragmen aldım fakat çok kötü abi serverlar ne dribling ne hareket yapablyrz resmeen kütük gibi oynyrz
  • Arkadaslar online baglanirken surekli fddn577 hatasi aliyorum dns mi degistirmem gerekiyor bazen sorunu asiyorum 4 5 denemeden sonra onda da rakip bulamiyor. Divisiona girmeye çalışıyorum..

• beyler şu şut olayını anlatabilecek olan varmı. bir maçta 15-20 şut çekiyorum 1 tane zar zor atıyorum. ceza sahası yayından vuruyorum ya kalecinin üstüne gidiyor yada dışarı gidiyor, yön tuşlarını mı yanlış yapıyorum anlamadım. eski fifa alışkanlıklarından kalma şekilde köşelere vuruyorum ama bir türlü kaleyi tutmuyor ya dışarı çıkıyor. düzgün bir video da bulamadım. çapraz pozisyondayım düz mü vurmam gerek. örneğin sağ çaprazdan girdiğimde sol üst çapraz yapıyorum dışarı gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Beyler ölü yaprak vuruşunu hangi oyuncular yapıyor ve nasıl yapılıyor?

Ölü yaprakların en iyileri: bale , di maria, David luiz, vidal. ..
    Nasıl yapıldığına gelince ister firikik ten ister normal şut atarken şut tuşuna mesafeyle orantılı olarak basıyorsun oyuncu tam topa vuracağı an mesafeye bağlı olarak bidaha şut tuşuna basıyorsun.
    Genelde ben santrada yapıyorum. Ve müller ile çok gol attım 35 metreden.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikefootball

beyler şu şut olayını anlatabilecek olan varmı. bir maçta 15-20 şut çekiyorum 1 tane zar zor atıyorum. ceza sahası yayından vuruyorum ya kalecinin üstüne gidiyor yada dışarı gidiyor, yön tuşlarını mı yanlış yapıyorum anlamadım. eski fifa alışkanlıklarından kalma şekilde köşelere vuruyorum ama bir türlü kaleyi tutmuyor ya dışarı çıkıyor. düzgün bir video da bulamadım. çapraz pozisyondayım düz mü vurmam gerek. örneğin sağ çaprazdan girdiğimde sol üst çapraz yapıyorum dışarı gidiyor.

Ölü yaprak vuruşu dene top dışarı gitmiyor kesinlikle...

• noname0056 kullanıcısına yanıt
    Net baglantisi ile alakali brn baktim wifi baglantim kesilmis meğer.baglayinca oldu muhtemelen baglantin pek saglikli degil su an

• Rezillik yine avantaja bıraktığı pozisyondan sonra sari kart verince oyun dondu kaldi öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: pesclass

quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Beyler ölü yaprak vuruşunu hangi oyuncular yapıyor ve nasıl yapılıyor?

Ölü yaprakların en iyileri: bale , di maria, David luiz, vidal. ..
    Nasıl yapıldığına gelince ister firikik ten ister normal şut atarken şut tuşuna mesafeyle orantılı olarak basıyorsun oyuncu tam topa vuracağı an mesafeye bağlı olarak bidaha şut tuşuna basıyorsun.
    Genelde ben santrada yapıyorum. Ve müller ile çok gol attım 35 metreden.

Geçen bi rakip geldi orta sahadan topa vurup duruyordu siz değildiniz umarım o. eğer o idiyseniz rezalet bir oyun ortaya çıkıyo oynamayı yeni öğrenmişte top ayağına gelir gelmez şuta basan tipler var onlar gibi oynuyordu ama bilinçli olarak öyle oynadığı kesin. orta sahayı geçiyo şut ,geçiyo şut, geçiyo şut. hayır gol atabilse bişey demicem kaleci hep kurtarıyor sinirlerim bozulmuştu o maç

• Ya bu ağzına ettiğimin oyunundaki momentumun mantıgı nedir, oyuna hangi sebeplemüdahale ediliyor? Bıraksınlar isteyen istediği gibi oynasın kazansın kaybetsin, %30 galibiyet oranına sahip adam almış napoliyi bende var psg adam attı 3 tane, yenilmeyi geçtim benim takım adana demirspor gibi oynuyor. Abv konami(online klansman oynuyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben pc oyuncusuyum.

• Beyler kafayı yiyecem 5 maç yaptım 3 yendim 2 maç önde iken son dakikada adam bağlantıyı yavaşlatıyor maç hükümsüz sayılacagına sunumun bağlantısını kesiyor 24 puan gitti 2 maçta 3 maç kazandım 5 puan alıyorsun. Ne yapmam gerek . Adam az bir lag yapsın direk sunucu ile bağlantıyı kesiyor ttnet kullanmıyorum. İnternet sağlayıcının güvenlik duvarı ile mi alakalıdır. O na göre başka bir firmaya gececem

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Ya bu ağzına ettiğimin oyunundaki momentumun mantıgı nedir, oyuna hangi sebeplemüdahale ediliyor? Bıraksınlar isteyen istediği gibi oynasın kazansın kaybetsin, %30 galibiyet oranına sahip adam almış napoliyi bende var psg adam attı 3 tane, yenilmeyi geçtim benim takım adana demirspor gibi oynuyor. Abv konami(online klansman oynuyorum)

Mantık yok bazen derecesi yüksek olanı kayırıyo bazen düşük olanı fifada belirli zamanlarda giriyo. Bunda ilk düdükle giriyo ilk yarı 5-0 önde olsanda o maçı kaybetceksen 6 yediriyo. Bu kadar milletin bedduası bi gün çıkar konamiden. Ben her gün batması için beddua ediyorum. Zevk için giriyosun oynamayı bilmeyen adama derecesi yüksek diye maç veriyo deli ediyo insanı

• bugün myclub da şu 3 lü agent veren turnuvayı kazandım dün 2 maç yaptım kazandım bugünde ilk maç adam hükümsüz saydırdı başka biri geldi onu tokatladım:D abi şimdi bişi dicem benm defans acaip gol yiyor böle sanırsın otoban öle bi ttuş gecikmesi var ki delicisine sevişir gibi abi rezalet oyun rezalet ronaldo bugün deli etti beni adam sanki 70 lik adam gibi ne top tuttu ne bişi anlamadım gitti ama aldım turnuvayı kötü bi gün ardından hiç degilse oyunda kazandım D:
  • 800 den sonrası full hılecı pcde nerdeyse

300-400 lukler geldı mı korkuyorum yenıyorlar benı
  • Bu oyunda 2 gundur 29 dakikaya yakin arama yapmasina rakip bulamiyorum division yerine baska yere mi girip rakip ariyayim takima gore mi eslestiriyor...

• 
Sayfa: önceki 13651366136713681369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.