Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
521.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 16 Ps3 için alsam mı? Offline da oynamak istiyorum. Uefa Euro 2016 versiyonunu alayım mı? Normalinde Uefa Euro 2016 yok mu yoksa DLC ile aynı şekilde geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 3 Temmuz 2016; 3:48:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyazigs1905

Arkadaşlar uzun yıllar PES oynadıktan sonra FIFA'yı denedim ve bu sabah ilk online maçlarımı yaptım.Ne bir tuş gecikmesi,ne bir hile ne de sadece L1+üçgen yapıp gol atan playerlere,15 maç yapmama rağmen rastlamadım.Arkadaşlar kendime şunu sordum:Neden bunca sene bu kadar eziyet çektin?PES'te en ufak bir bağlantı problemi olduğunda maçın tamamı zehir oluyor ama FIFA'da takılmalar anlık o da rakibin neti kötüyse.Maçın tamamına değil de sadece internetin yavaşladığı anda takılması mükemmel bir olay.Ayrıca PES'te skilleri yaparken kamyon kullanıyorsunuz sanki o kadar ağır ama FIFA'da tam manasıyla bayıldım skillere.İnanılmaz efektifler ve çok fazla skill var.Demem o ki PES'ten zaten çok soğumuştum.Şu anda PES17 değil de FIFA17 alacakmışım gibi geliyor.

Fifa gameplay e nasıl katlandınız peki?

Top fiziği ve oyuncular rüzgar çıksa uçup gitcek gibi hafif, buz pistinde balon oyunu oynayan 22 çöp adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben mesela şunu sorucam oyun esnasında psn arkadaşları online offline olunca uyarı çıkıyor. Benim de dikkatim dağılıyor bunu acaba nasıl kapatabiliriz?

• Fifa sanırım oyun motorunu değiştiriyor bu sene, bazı önemli değişiklikler yaparsa ben de fifaya geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Arkadaşlar uzun yıllar PES oynadıktan sonra FIFA'yı denedim ve bu sabah ilk online maçlarımı yaptım.Ne bir tuş gecikmesi,ne bir hile ne de sadece L1+üçgen yapıp gol atan playerlere,15 maç yapmama rağmen rastlamadım.Arkadaşlar kendime şunu sordum:Neden bunca sene bu kadar eziyet çektin?PES'te en ufak bir bağlantı problemi olduğunda maçın tamamı zehir oluyor ama FIFA'da takılmalar anlık o da rakibin neti kötüyse.Maçın tamamına değil de sadece internetin yavaşladığı anda takılması mükemmel bir olay.Ayrıca PES'te skilleri yaparken kamyon kullanıyorsunuz sanki o kadar ağır ama FIFA'da tam manasıyla bayıldım skillere.İnanılmaz efektifler ve çok fazla skill var.Demem o ki PES'ten zaten çok soğumuştum.Şu anda PES17 değil de FIFA17 alacakmışım gibi geliyor.

Top fiziği ve oyuncular rüzgar çıksa uçup gitcek gibi hafif, buz pistinde balon oyunu oynayan 22 çöp adam

Fifada ki top fiziği peste yok ne yazık ki. Peste köşeden 100 orta aç 95 tanesi kale önüne gidiyor.fifada ise net bi rakam yok isabet oranı daha gerçekçi.

• fifa online da her bakımdan peste iyi sırf bu yüzden çok kullanıcı kaybedicek bu gidişle son bir şans veriyorum seneye seneyede düzelmezse fifa geçice bende artık yeter çocuklugumdan beri oynadıgım severek fakat yeter abi skill yapmaya kalksan kamyon kaldırır gibi lag desen tuş gecikmeleri fifada ölemi tamam momentum du felanda bu lag olayı deli etti beni artık seneye güzel bir oyun ve online sunmazsa fifaya geçebilirim
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Fifa onlineda her bakımdan PESten iyi.Sırf bu yüzden çok kullanıcı kaybedecek bu gidişle;son bir şans veriyorum seneye. Seneye de düzelmezse Fifaya geçeceğim ben de, artık yeter. Çocuklugumdan beri oynadım severek, fakat yeter abi;skill yapmaya kalksan kamyon kaldırır gibi, lag desen tuş gecikmeleri(burayı düzeltemedim üstad)Fifa öyle mi? Tamam momentumdu felan ama bu lag olayı deli etti beni. Artık seneye güzel bir oyun ve online sunmazsa fifaya geçebilirim.
    Edit;İmla. Mesajın anlaşılsın diye noktalamaya yardımcı oldum üstad.

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    :D:D:D:D:D hahaha eyw. hocam unutuyorum noktalamaları :) bu arada hocam orda noktalı virgül yerine nokta koyup etseydin daha iyi olurdu ama genede sagol:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS27 -- 3 Temmuz 2016; 22:33:14 >
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Kick off maçlarda hem pes 2016da hem pes 2015de arkadaşlarımla hep bol gollü maçlar oluyor. Ama fifa 16da nerdeyse çoğu maçta maksimum iki üç gol, hele taktiksel defans işi tam çile bence. Fifa kanaatimce simülasyon tarzı bir oyun, pesin ise daha arcade bir yapısı var, eğlence kısmı ön planda. İkisinin hitap ettiği kitle de farklı bence, o yüzden pesin piyasada önümüzdeki yıllarda tutunması artık giderek zorlaşacak. Değişime ayak uyduramayan Nokia ve Black Berrynin başına gelenler konamiyi de bekliyor gibi. Satış rakamları zaten inanılmaz derecede farklı. Fifa önceki seneye göre satışları düşmesine rağmen tüm platformlarda 15 milyondan fazla kopya satmışken(fiyatı da en az iki buçuk katıydı) pes 1.3 milyon kopya satabilmiş. Gönlüm hep pesten yana ama hakikat şu ki bu gidiş iyiye gidiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 3 Temmuz 2016; 22:39:18 >
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Mesajın içeriğinde firmaya kızgınlık ve sitem vardı ya, konuşmanın akıcılığını bozmasın diye nokta kullanmadım. Sanki hiç durmadan birine kızıyor hissi vardı,onu korumak istedim.

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    eyw hocam
  • Kimse yokmu bi mac yapalim ps3 kullanici adim
    Md3423

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    Bildirim ayları var ordan kapatabilirsiniz

• Pese alışan arkadaşların fifaya çok zor alısması.bunu ben geçen sene yaşadım 1 ay online fifa oynadım yine alışamadım.en iyi tarafı lag diye birşey yok.momentumu siz fifada görün nasıl oluyor.oyuncular çok donuk ve yapay duruyor,top fiziğinin yeterli olmaması vs.ama yinede bu sene fifayı alıp deniyecem nasıl olsa pesden erken çıkıyor begenmezsem satar yine pesi alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Fifada ki top fiziği peste yok ne yazık ki. Peste köşeden 100 orta aç 95 tanesi kale önüne gidiyor.fifada ise net bi rakam yok isabet oranı daha gerçekçi.

Ben sağ kanattan 100 orta açsam hepsini de kale önüne atabilirim, birbirine çok benzeyen ortalar açabilirim mesela.

Oyunda otomatik pas yardımı barı full olursa herşey kusursuz isabette olur, ideal olan pas yardımı 1 olmalı.

Fifa ya gelirsek eğer;

İnanın elle tutulur yanı yok bana göre, 20 yıldan fazla zamandır oyuncuyum ve Fifa nın top fiziği, oyuncu fiziği, oynanış yapısı hiçbir şey ifade etmiyor benim için, yoksa alır oynardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 4 Temmuz 2016; 11:58:09 >

• me2000 pc platformu hılecıdır

yuzde 84 basaırı yı gorunce tırsdım ama cılızmıs :=)
  • Ps4 myclub 5 lvl takımı olan var ise nick yazsın arkadaşlar aramızda maç yapalım sinir krizi gecirmeden oynayalım.

• 8 maçta 7 si öngörülmeyen koşul yaptı. Yenilene kadar devam ne güzel hayat be . Artık erkenden oyunu bitiirmeyecem. Dk 75 kadar defans yapacam son 15 dk attım attım böyle bir anlayış olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Peskolik61

8 maçta 7 si öngörülmeyen koşul yaptı. Yenilene kadar devam ne güzel hayat be . Artık erkenden oyunu bitiirmeyecem. Dk 75 kadar defans yapacam son 15 dk attım attım böyle bir anlayış olur mu

9 da 8 oldu bravooo

• quote:

quote:

8 maçta 7 si öngörülmeyen koşul yaptı. Yenilene kadar devam ne güzel hayat be . Artık erkenden oyunu bitiirmeyecem. Dk 75 kadar defans yapacam son 15 dk attım attım böyle bir anlayış olur mu

9 da 8 oldu bravooo

10 da 9 oldu benden bu kadar pes 17 görüşmek üzere herkese iyi oyunlar tabi nasıl olacaksa

• 
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.