Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13681369137013711372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Orijinalden alıntı: niyazigs1905

Arkadaşlar uzun yıllar PES oynadıktan sonra FIFA'yı denedim ve bu sabah ilk online maçlarımı yaptım.Ne bir tuş gecikmesi,ne bir hile ne de sadece L1+üçgen yapıp gol atan playerlere,15 maç yapmama rağmen rastlamadım.Arkadaşlar kendime şunu sordum:Neden bunca sene bu kadar eziyet çektin?PES'te en ufak bir bağlantı problemi olduğunda maçın tamamı zehir oluyor ama FIFA'da takılmalar anlık o da rakibin neti kötüyse.Maçın tamamına değil de sadece internetin yavaşladığı anda takılması mükemmel bir olay.Ayrıca PES'te skilleri yaparken kamyon kullanıyorsunuz sanki o kadar ağır ama FIFA'da tam manasıyla bayıldım skillere.İnanılmaz efektifler ve çok fazla skill var.Demem o ki PES'ten zaten çok soğumuştum.Şu anda PES17 değil de FIFA17 alacakmışım gibi geliyor.

Fifa gameplay e nasıl katlandınız peki?

Top fiziği ve oyuncular rüzgar çıksa uçup gitcek gibi hafif, buz pistinde balon oyunu oynayan 22 çöp adam

Oynadığım oyunun karşılığını alabiliyorsam katlanırım arkadaşım.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar uzun yıllar PES oynadıktan sonra FIFA'yı denedim ve bu sabah ilk online maçlarımı yaptım.Ne bir tuş gecikmesi,ne bir hile ne de sadece L1+üçgen yapıp gol atan playerlere,15 maç yapmama rağmen rastlamadım.Arkadaşlar kendime şunu sordum:Neden bunca sene bu kadar eziyet çektin?PES'te en ufak bir bağlantı problemi olduğunda maçın tamamı zehir oluyor ama FIFA'da takılmalar anlık o da rakibin neti kötüyse.Maçın tamamına değil de sadece internetin yavaşladığı anda takılması mükemmel bir olay.Ayrıca PES'te skilleri yaparken kamyon kullanıyorsunuz sanki o kadar ağır ama FIFA'da tam manasıyla bayıldım skillere.İnanılmaz efektifler ve çok fazla skill var.Demem o ki PES'ten zaten çok soğumuştum.Şu anda PES17 değil de FIFA17 alacakmışım gibi geliyor.

Top fiziği ve oyuncular rüzgar çıksa uçup gitcek gibi hafif, buz pistinde balon oyunu oynayan 22 çöp adam

En önemli şey olan oynanış fiziginde, top ve oyuncu fiziğinde sıkıntı var.
    Bu şartlarda nasıl karşılık alınabiliyor?

Lisanslara ambargo koymasa tutuncak dalı yok, o şekilde PES i markajlıyor. Pes reklam yapmak zorunda kalıyor hep, Myclub modunu psn de free yaptı ve server sorunu oluştu haliyle, adi, çakal bir firma EA gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Herkese iyi bayramlar millet!

Bugün pes 2017 web sitesi güncellenecek

ve yeni bilgiler gelecekmiş, hadi hayırlısı
  • Konu ölmüş, oynayan yok mu?

Taze atılmış akrobatik gol koyalım bari

• artık bir kaç günde bir maç yapıyorum

sanırım sıktı artık

canlı güncellemeler gittiğinden beri heyecanı pek kalmadı

top çevirmeninde espirisi kalmadığı halde hala kastırıyor ve düzgün futbolcu vermiyor

ulan yap işte bir güzellik şu kadar maç oynayana veya şu kadar coins almış olana istediği 1 futbolcuyu seçme hakkı de di mi

yok arkadaş vermez hala yüzlerce oyuncu arasından çekiliş yaptırıyor

milli piyango alsam şans daha yüksek

neyse işte artık eğlencelik hale geldi amaç bitti
  • Merhaba,

Oyundaki spikerin dilini resmi olarak var olam diger dillere nasil getirebilirim? Yama ile eklemek istemiyorum ama ancak bu yolla yaliliyorsa steam dan yapabiliyor muyuz acaba? Ayrica steam den onerebileceginiz herhangi bir yama varsa paylasin lutfen :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lisanslara ambargo koymasa tutuncak dalı yok, o şekilde PES i markajlıyor. Pes reklam yapmak zorunda kalıyor hep, Myclub modunu psn de free yaptı ve server sorunu oluştu haliyle, adi, çakal bir firma EA gerçekten.

Arkadaşım dediğimi anlamadın sanırım.Şöyle açıklayayım:PES'te rakibe karşı tek kale oynarsın atamazsın,rakip bir L1+üçgen yapar maçı kaybedersin.Hadi onu geçtim,zaten tuş gecikmesi var.Buna bir de lag eklenince(Pingim sabit olmasına rağmen son zamanlarda her maçta bağlantı işaretini görüyordum.) oyunum alt üst oluyor.Oyunu bilmeyen adamlar geliyor senelerin PES'çisini yeniyor.Bu çok zoruma gidiyor.1 haftalık FIFA deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki FIFA'da böyle bir olay yok!Örnek veriyorum:79 rating takımım ile 85 rating takımı olan adama 5 atabiliyorum.Yani FIFA'da futbolcular değil playerler oynuyor.Bu şekilde hakkını veriyor playerin.Orta konusuna gelince;PES'te en nefret ettiğim şeylerin başında gelir orta.Yukarıda da bahsettiğim gibi.Adamın oyunu bilmesi falan gerekmiyor.3 orta yapsın 1'i gol olur.FIFA'da orta çalışması yapmayan bir adamın orta ile gol atması oldukça zor.Şiddetini ayarlayacaksın,yönünü ayarlayacaksın vs.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

• PS4 PES2016 LİGİMİZE KATILMAK İSTERMİSİNİZ? Ligimiz her sene güncel oyunla devam etmektedir. Yani şaun pes2016 oyuyoruz.
    Pes2017 geldiği zaman aynı kadrolarla pes2017 ile devam ediyoruz.

Selam arkdaşlar şuan 3 takımımız boşta ligimize katılmak isteyen varsa lütfen 0 533 315 46 89 numaralı telden benimle iletişime geçebilirsiniz.

533 315 kırk altı 89 numaralı telden ulaşabilirsiniz.
    whatshap varsa yazabilirsiniz.

Haftada ortalama 20-25 maç yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profgenc -- 6 Temmuz 2016; 21:33:30 >

• Beyler bu ücretsiz versiyonda offline ağır çekim gibi. Myclub ise yağ gibi akıyor. Ama offline nasıl desem arada normalleşiyor ama %90 ağır çekim. Oyun yavaş demiyorum. Ağır çekim.
    Şimdi ben tam sürüm alıcam yarın. Aynı sorun olursa para çöp olur çünkü offline için alıcam. Tam sürümde aynısı olur mu?

Ps3 versiyonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Beyler bu ücretsiz versiyonda offline ağır çekim gibi. Myclub ise yağ gibi akıyor. Ama offline nasıl desem arada normalleşiyor ama %90 ağır çekim. Oyun yavaş demiyorum. Ağır çekim.
    Şimdi ben tam sürüm alıcam yarın. Aynı sorun olursa para çöp olur çünkü offline için alıcam. Tam sürümde aynısı olur mu?

Ps3 versiyonu.

Bence değmez almaya yaklaşık 2.5 aya pes 2017 eylül 15 de cikiyor

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Bence de değmez ama eski nesilde fazla geliştirmiyorlar zaten. 2017 ile 2016 Ps3'de aynı olur. Ama çıkınca 2017 alıcam o çıkana kadar birşeyler lazım.

• Hocam bu oyun resmen çöp,sakin para vereyim deme bence. Boşver idare et,şurda iki ay kalmış

• GS'li biri geldi müsabaka finali. İkinci yarı hep kaydı. Yazdım adam gibi oynasaydın
    tebrik edecektim ama neden birden kaymaya başladın diye. Verdiği cevap; haklısın ama galibiyete giden her yol mübahtır dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Hocam bu oyun resmen çöp,sakin para vereyim deme bence. Boşver idare et,şurda iki ay kalmış

Myclub sıkıyor tam sürüm lazım. Bıktım çirkefce oynayanalardan. Offline daha iyidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım dediğimi anlamadın sanırım.Şöyle açıklayayım:PES'te rakibe karşı tek kale oynarsın atamazsın,rakip bir L1+üçgen yapar maçı kaybedersin.Hadi onu geçtim,zaten tuş gecikmesi var.Buna bir de lag eklenince(Pingim sabit olmasına rağmen son zamanlarda her maçta bağlantı işaretini görüyordum.) oyunum alt üst oluyor.Oyunu bilmeyen adamlar geliyor senelerin PES'çisini yeniyor.Bu çok zoruma gidiyor.1 haftalık FIFA deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki FIFA'da böyle bir olay yok!Örnek veriyorum:79 rating takımım ile 85 rating takımı olan adama 5 atabiliyorum.Yani FIFA'da futbolcular değil playerler oynuyor.Bu şekilde hakkını veriyor playerin.Orta konusuna gelince;PES'te en nefret ettiğim şeylerin başında gelir orta.Yukarıda da bahsettiğim gibi.Adamın oyunu bilmesi falan gerekmiyor.3 orta yapsın 1'i gol olur.FIFA'da orta çalışması yapmayan bir adamın orta ile gol atması oldukça zor.Şiddetini ayarlayacaksın,yönünü ayarlayacaksın vs.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Hocam anlatamazsınız pes bu yüzden ayakta malum partilere tapar gibi desteklemeler bu yüzden. Koç.hisarlı arkadaş demişti pesi oynayan kolay kolay fifaya alışamaz diye evet katılıyorum fifaya alışamıyorum sevmiyorum dersin olur biter ama serinin en rezil olduğu langırt gibi gollerin olduğu oyunun nesi savunulabilir. Orta sahadan adam gole gidiyor bi tane adamda durduramıyor. Adam geliyor yüzde yüz isabetli orta açıyor oda gol. Sonrada top fiziği derler Messi, Ronaldo bu adamlar ayaklarına hakim topu istediği yere atabilen adamlar bunlar bile o kadar isabetli orta açamıyor kalkmışlar top fiziği harika diyorlar. Bunlar yüzünden oyun langırta dönüyor. Adam için önemli olan sadece gol atabilmek. Pes 2015 çıktı havadan arapasları bir tanesi adama ulaşmıyordu rakipte kalıyordu millet ağladı gol atamıyoruz diye noldu hop.güncelleme ara pasları tam adamın ayağına. Fifada defans yapabilmeyi becerebilsem ,fifada oyun mu yok öylr yok böyle diye eleştiren ben pese dönüpte bakmazdım bile

• Var işte beş altı takım, hem şimdi alacaksın hem de iki ay sonra 2017 alacaksın. Değmez demek istiyorum, ama sen bilirsin. Biz bu oyuna para vermeye değmediği için itiraz ettik.

• Bizim ülkenin şampiyonuna da bu yakışırdı zaten.. Demin baggietekstil diye bir arkadaşla karşılaştım, milanoya tr yi temsil etmeye gideceğim tr şampiyonuyum yazmış profiline,baktım bir sürü galibiyeti var oke, neyse bu almış bayern munichi, normalde bayerni benim bildiğim ustalar almazlar hatya ben bayern alan ile oynamıyorum bile, hep aynı paslar goller vs diye, bu tekstil nickli arkadaş beni zor bela 2-1 yendi 3 kez de arkadan kayarak faul yaptı, açıkçası çok kaliteli bir futbol beklerken ve fark yerim derken hem kalitesiz bir futbolla hem de çirkefce arkadan kaymalarla karşılaştım, bu arkadaş bunu okuyarsa bari orada böyle yapmasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Bizim ülkenin şampiyonuna da bu yakışırdı zaten.. Demin baggietekstil diye bir arkadaşla karşılaştım, milanoya tr yi temsil etmeye gideceğim tr şampiyonuyum yazmış profiline,baktım bir sürü galibiyeti var oke, neyse bu almış bayern munichi, normalde bayerni benim bildiğim ustalar almazlar hatya ben bayern alan ile oynamıyorum bile, hep aynı paslar goller vs diye, bu tekstil nickli arkadaş beni zor bela 2-1 yendi 3 kez de arkadan kayarak faul yaptı, açıkçası çok kaliteli bir futbol beklerken ve fark yerim derken hem kalitesiz bir futbolla hem de çirkefce arkadan kaymalarla karşılaştım, bu arkadaş bunu okuyarsa bari orada böyle yapmasın :)

cemo hocam baggietekstil denen şahısla ben de 2 maç yaptım. kesinlikle sürekli kayarak çamur bi şekilde oynuyor. burda daha önce de bunu yazdım. malum şahıs inkar etti. ama senin de söylemenle onaylandı sanırım.

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Doğru 5-6 takım var ama oynanmıyor. Ağır çekim gibi. Belki full sürümde düzelir diye düşündüm. Neyse haklısın almıyorum.
    Başka oyunlara bakarım. Myclub ile idare edeyim biraz. Teşekkür ederim.

• Tüh ya tam rankı 1000+ üzerine çekiyordum maçta ethernet kablosu bağlı değil deyip attı.Sonra arkasından iki üç kere giriş yapıp ethernet kablosu bağlı deyip attı.Kablo mu eskidi acaba?Şu anda bi sıkıntı yok

Edit: -18 düşürmüş yuh anasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksiznicklinick -- 7 Temmuz 2016; 19:49:22 >
  • 
Sayfa: önceki 13681369137013711372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.