Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
521.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicksiznicklinick

quote:

Orijinalden alıntı: nicksiznicklinick

Tüh ya tam rankı 1000+ üzerine çekiyordum maçta ethernet kablosu bağlı değil deyip attı.Sonra arkasından iki üç kere giriş yapıp ethernet kablosu bağlı deyip attı.Kablo mu eskidi acaba?Şu anda bi sıkıntı yok

Edit: -18 düşürmüş yuh anasını

Yine 1000 olacaktim yine ethernet kablosu bagli degil dedi hem de bu sefer arka arkaya 2 kere oldu. Klasman da düştük

Şükret kendine 1200 puandan düştüm ben 108 maç yenildim 69 sunucumla bağlantı kesildi hatası geliyor. Her yenildiğimde 12-14 arası puanım gidiyor düşün 69 maç 12 puandan hesapla kaç puanım gitti 18 puan gitmiş takma :) bu arada puanım 925 oldu şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cratos_ -- 10 Temmuz 2016; 21:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Bu sezon kendi freekick rekorumu az önce kırdım, 38m ölü yaprak vuruşu

2016 hiç oynamadım. 2015'de 52 metreye kadar çat çut ölü yaprak gollerim var. 16'da daha mı zorlaştırmışlar bu işi?

O kadar mesafeden online da insana atmak imkansız, ancak kaleci hatası yapması lazım rakip, video koyabilirsen izleyip konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 11 Temmuz 2016; 2:48:31 >

• quote:

quote:

quote:

2016 hiç oynamadım. 2015'de 52 metreye kadar çat çut ölü yaprak gollerim var. 16'da daha mı zorlaştırmışlar bu işi?

O kadar mesafeden online da insana atmak imkansız, ancak kaleci hatası yapması lazım rakip, video koyabilirsen izleyip konuşalım

Online oynamıyorum ama evde single player veya arkadaşlarıma attığım gollerin bazılarını telefona kaydetmiştim. Buraya yükledim sizin için.

neverktulu Knuckleball Goals PS4 PES 2015 izle

• Arkadaşlar ne hile kullandım ne yasadışı bir şey yaptım . Buna rağmen 1 hafta önce hesabınız askıya alınmıştır şeklinde uyarı geldi. Hala da açılmadı . Ticket de attım fakat takan yok . Ne yapmalıyım ? Eğer oyunu kalıcı olarak silip yeniden alırsam Myclub'a girebilir miyim ? Veya Mycluba sıfırlarsam düzelir mi ? Yoksa daha beklemeli miyim ?
  • kufur falan ettiysen olmus olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Online oynamıyorum ama evde single player veya arkadaşlarıma attığım gollerin bazılarını telefona kaydetmiştim. Buraya yükledim sizin için.

Biri PES15 offline, diğeri PES16 online klasman, mutlaka farklar vardır, ben offline da ne goller gördüm, CPU yapay zeka hata yapmaya müsait oluyor.

• Bağlantı kesmeyi bilen varmı demiyecem belli ki oyunun %90 biliyor biri söylebilir mi . Bir maç yapayım diye açtım cihazı 2 saat oldu bir maç tamamlayamadık 6 maçıda önde iken start basıyor ne yapılarsa artık anında öngörülmeyen yapıyorlar nereden buluyorlar beni anlamıyorum. Oyunda ne kadar çinlisi korelesi hilecisi varsa beni buluyor. Yenilene kadar oynuyorum böyle bir oyun mantığı olur mu .yapacağın serverada oyunada konami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cratos_ -- 11 Temmuz 2016; 16:42:50 >
  • Hocam oynama, niye kendine bu eziyetin yapılmasına izin veriyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Hocam oynama, niye kendine bu eziyetin yapılmasına izin veriyorsun?

Başka oyun yok hocam canım sıkılıyor. Stres atalım diye açıyorum daha çok sinir oluyorum zaten günde bir iki maç atıyorum onu bile yapamıyoruz

• Anlıyorum ama elimizdeki oyun bu ortalık hileci ile dolu ve buna hiçbir şey yapmayan lanet bir şirket var. Durum buysa yalandan yere canınızı sıkmayın,eğer oyun oynarken eğlenmeyi unutuyorsak ve oyun yüzünden stresimiz artıyorsa hemen o oyundan uzak durmak lazım. En iyisi offline arkadaşlarla oynamak, bu oyunda online hiçbir şeye bulaşılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Anlıyorum ama elimizdeki oyun bu ortalık hileci ile dolu ve buna hiçbir şey yapmayan lanet bir şirket var. Durum buysa yalandan yere canınızı sıkmayın,eğer oyun oynarken eğlenmeyi unutuyorsak ve oyun yüzünden stresimiz artıyorsa hemen o oyundan uzak durmak lazım. En iyisi offline arkadaşlarla oynamak, bu oyunda online hiçbir şeye bulaşılmaz.

Haklısın

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Kendi sahamdan atmışlığım var benim Neuer ile.(Online mod)

• Senelerin PES'çisi olarak geçen hafta FIFA'ya başladım.Denemenizi öneririm arkadaşlar.Yenildiğimde,adam oyunu bilmiyor diyemiyorum PES'teki gibi.Bilmiyorsa zaten Ronaldo'su olsun Bale'si olsun hiçbir şey yapamıyor.Önemli olan sizin oynayışınız.Ayrıca 150'ye yakın maç yaptım.Hileye denk gelmedim.Evde video falan izleyen yoksa online modda offline gibi oynayabiliyorsunuz.Tuş gecikmesi vs. söz konusu değil.

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Benim pes 15 de myclubde santra noktasından cok gol atmışlıgım var. Ama 16 da daha bi tane ölü yaprak golum yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biri PES15 offline, diğeri PES16 online klasman, mutlaka farklar vardır, ben offline da ne goller gördüm, CPU yapay zeka hata yapmaya müsait oluyor.

O fark formlarından dolayı kaynaklanıyor.Offlineda kırmızı formda olduğu için oyuncular daha iyi şutlar vs kullanılıyor.Haklısın.

Bu arada ethernet kablosu bağlı değil.Bu şekilde sürekli düşüyorum serverdan NBA oynuyorken bu başıma gelmiyor?

• Benim anlamadığım nokta bu herifler benim bağlantımı Nasıl koparıyor artık milletten korktuğuma gol yiyorum son dk ya kadar koparmasın diye birisi bahsetmişti ip den sana saldırı yapıyor vs diye ne diyeyim ezik milletin ili gücü yok

• konam79 adlı kullanıcı var ve takımı FC Nallıhanspor. Bir de türk olacak haysiyetsiz adam.3-0 öndeyken bağlantıyı 90.dk da kopardı.Bu işin tam profesyoneli olmuş bir karaktersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyazigs1905

Senelerin PES'çisi olarak geçen hafta FIFA'ya başladım.Denemenizi öneririm arkadaşlar.Yenildiğimde,adam oyunu bilmiyor diyemiyorum PES'teki gibi.Bilmiyorsa zaten Ronaldo'su olsun Bale'si olsun hiçbir şey yapamıyor.Önemli olan sizin oynayışınız.Ayrıca 150'ye yakın maç yaptım.Hileye denk gelmedim.Evde video falan izleyen yoksa online modda offline gibi oynayabiliyorsunuz.Tuş gecikmesi vs. söz konusu değil.

ben hep kötülerdim fifayı ama bir kez denedim. defans yapmayı becerebilseydim pese dönüp bakmazdım. her dediğinize katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso0606

Benim anlamadığım nokta bu herifler benim bağlantımı Nasıl koparıyor artık milletten korktuğuma gol yiyorum son dk ya kadar koparmasın diye birisi bahsetmişti ip den sana saldırı yapıyor vs diye ne diyeyim ezik milletin ili gücü yok

sunucu ile baglantınız kesildi diyorsa bu modemle alakalı bir durum
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de çok zorlanıyorum defans yapmakta ama alışmaya çalışıyorum.Bazı oyuncular var,adamlar top geçirmiyor.Onlar yapabiliyorsa biz neden yapamayalım?

• 
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.