Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
521.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bana hep rakip olarak çinliler geliyor . Görende çinde yaşıyoruz adam da magdur bende full sinyal donma. Oyun içi port ayarları ile alakalı mı bilemedim. EU sunucusuna nasıl girebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ispanyollar ve yunanlilar genellikle lag ve hile yapiyor. Bana sürekli onlar geliyor.. 2-0 dan sonra gol atmiyorum. 85 te bilerek gol yiyorum ve o sekilde maci bitiriyorum baglanti kopmadan..

• beyler myclubda 40 50 ovarellı oyuncuları hangı kombınlerle cırarıyoruz takımı 4 sevıye tutmak lazım 5 sevıyede ezıyorlar benı :)
  • Arkaşlar 2 sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

İlki pes 2016 da adam defanstayken sağ bekle bir uzun pas atıyor attığı top la robben gibi oyuncular kaçıyor ve bir daha yakalayamıyorum müdahale şansım bile olmuyor. Bu uzun topla robbenin buluşmasını nasıl engellerim.

İkinci sorum pasla ilgili seri paslaşmalarda paslar istediğim oyuncuya gitmiyor. Pas yardımı 3. seviyede oynuyorum bununla alakalı olabilir mi.
  • Statist kullanıcısına yanıt
    Markaj ayarlarından rakibinin ileri uçta oynayan SLA.SĞA-GF yada SF pozisyonundaki kaçırdığın adamlarına(ki uzun top oynayan bu tipler hep SLA yada SĞA adama atarlar) markaj yapabilirsin,işe yarar çoğu zaman. Ama en iyisi top rakibe geçtiği zaman kare+x tuşu ile baskı yapmayıp,geri çekilmek ve rakibin önüne geçtikten sonra r2+x+x ile tuşu ile uygun anda yakın markaj müdahale etmek. Pas soruna gelince,pasın istediğin adama gitmesi çoğunlukla tuşa bastığın şiddetle ilgili.Bence pas yardımını 2 yap,pas tuşuna dokunurken ufak ufak dokun.Ne kadar sert basarsan o kadar uzağa atar. Özellikle ileri yarı alanda paslarını R2 tuşuna basarak küçük dokunuşlarla ve elin sürekli r1 de olmadan verirsen pas isabetin epey artacaktır. Bunu alışkanlığı edinmek için antrenman menüsünden faydalan derim.
  • Markaj yapiyor musun? Sag taraftaysa eger sag bek yerine stoper koyabilirsin. Markaj da yaparsan sorun olmaz. Dani alves gibi ileriye cikan bi sagbek ile tutamazsin. Sergio Ramos u sagbek kullaniyorum genelde. Ronaldo ya da robben varsa karsida stoper oynatiyorum..

Pas yardimi 3 te oynuyorsan pasin siddetine gore ayarlamak pas 2 ye gore daha zor bence. Diyelim ki pas atacagin yerde 3 adam varsa ortadakine atmak yerine ya ondekine ya da en arkadakine atarsin. Onceden pas2 de oynuyordum. Offline da arkadaslar yeniyo diye pas 3 te oynamaya çalışıyorum. Aslinda onlineda pas 2 daha rahat oynaniyor. Alismak zor..

• Hocam şöyle yapsam 5 4 1 oynayıp beklerle markaj yapsam çok mu defansif olur. Birde bu R2 tuşunun işlevi tam olarak nedir.
  • Statist kullanıcısına yanıt
    R2 tuşu bu oyunun bugı sayılır bence, şut atarken kontrollü atar, güçten feragat eder ama isabet oranın yüksek olur,plase goller atarsın iyi kullanırsan; pas atarken kontrollü atar ve pası veren adam verir vermez ileri koşar;top rakipteyken kontrollü savunma yapar ve rakibe bodoslama dalmaz. Frikik yada penaltı atarken atacağın noktayı kaydeder. Oynadıkça keşfedersin zaten.

• Arkadaşlar bu hafta neden hiç kampanya vs yok

Yeni seri gelene kadar kampanya özel temsilci vs herşey bitti mi yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 15 Temmuz 2016; 0:23:27 >
  • rakıp bulamıyorum

mac yapmak ıstıyen

steam Metedro
  • 4 aylık bir aradan sonra açtım oyunu oynuyorm brz myclub. özlemişim aslında ama paslanmışım baya. formlar da yeşil olmuş. formlar yeşil olunca en iyi kadrom bu şekilde yaptım. SF'de aslında direk Agüero olurdu ama çok çabuk yoruluyor. oyzden İbra ile başlayıp dk 60da sonra Agüero'yu sokuyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

4 aylık bir aradan sonra açtım oyunu oynuyorm brz myclub. özlemişim aslında ama paslanmışım baya. formlar da yeşil olmuş. formlar yeşil olunca en iyi kadrom bu şekilde yaptım. SF'de aslında direk Agüero olurdu ama çok çabuk yoruluyor. oyzden İbra ile başlayıp dk 60da sonra Agüero'yu sokuyorm

Mascherano bana göre oyunda ki en iyi defansif orta saha iyi toparlıyor o bölgeyi ama toure ve pogba ikisi birden sanki biraz hantal kalmış orta saha hele toure bazen saç baş yolduruyor bana. pogba yanına biraz daha driblingi yüksek atik bir orta saha daha iyi olabilir miydi?
    neticede forvet hattı çok güçlü ve sende iyi bir oyuncusun heralde çok problem olmuyordur.

• Merhaba arkadaslar ps4 de online oynamak icin girdigimde bu hatayi aliyorum bilgisi olan varmi nasil duzeltebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

4 aylık bir aradan sonra açtım oyunu oynuyorm brz myclub. özlemişim aslında ama paslanmışım baya. formlar da yeşil olmuş. formlar yeşil olunca en iyi kadrom bu şekilde yaptım. SF'de aslında direk Agüero olurdu ama çok çabuk yoruluyor. oyzden İbra ile başlayıp dk 60da sonra Agüero'yu sokuyorm

Mascherano bana göre oyunda ki en iyi defansif orta saha iyi toparlıyor o bölgeyi ama toure ve pogba ikisi birden sanki biraz hantal kalmış orta saha hele toure bazen saç baş yolduruyor bana. pogba yanına biraz daha driblingi yüksek atik bir orta saha daha iyi olabilir miydi?
    neticede forvet hattı çok güçlü ve sende iyi bir oyuncusun heralde çok problem olmuyordur.

masherano bence de en iyi dos ama tek kötülüğü boyu kısa olması. kafa toplarında sıkıntı, bir de kayacağın zaman uzun boylu adam olsa kaydığında daha iyi yetişiyo rakibe. kısa olunca bazen yetişemiyo. oyzden bazen matic'lemi oynasam diyorm.

yaya toure'den ben memnunum aslında. fiziği çok iyi bence en iyi orta saha göbek oyunda. defansı da iyi. ofansı da. ama göbekte matuidi, ramires gibi hızlı oyuncularla oynamak daha verimli olurmu onu tam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nxplay -- 18 Temmuz 2016; 12:00:58 >

• mrb arkadaşlar bişey sorucam. bilen cevaplasın lütfen.
    top sizin ayağınızdayken takım arkadaşınızın kafasında imleç belirip boşa hızla kaçıyor ya onun tuş kombinasyonu nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesclass

mrb arkadaşlar bişey sorucam. bilen cevaplasın lütfen.
    top sizin ayağınızdayken takım arkadaşınızın kafasında imleç belirip boşa hızla kaçıyor ya onun tuş kombinasyonu nedir bilen var mı?

R1 tuşuna basık tut sag analog ile ittir
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    R1 değil hocam L1+R analog. Elimiz L1de basılı iken sağ analog ile koşmasını istediğin adamı seçersin. Ayar kombinasyonunda ya kendi koşar, ya tam kontrol edip koşacağı yeri ve hızını sen ayarlayacağın seçenek mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

R1 değil hocam L1+R analog. Elimiz L1de basılı iken sağ analog ile koşmasını istediğin adamı seçersin. Ayar kombinasyonunda ya kendi koşar, ya tam kontrol edip koşacağı yeri ve hızını sen ayarlayacağın seçenek mevcut.

tuşları karıştırmışım yaklaşık 1.5 aydir pes oynamıyorum
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    oynanacak oyun değil, ben de boş kaldıkça sırf forumu takip ediyorum. Oyun umrumda değil yoksa.

• ben de komple bıraktım. başka oyun mu yok.
  • 
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.