Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
521.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13691370137113721373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık pes 16 sıktı beni eski heyecanı kalmadı benim için klasman maçı atıyorum normal ordada hileci türedi türk hilecide çok arkadaş myclub da turnuva harici maç atmıyorum myclub ta serverlar çöp puan içinde klasmanda ezik takım kurup kasamam seneyede düzelmezse bu oyun gidici benim için şu vurdugumunun online'ı bi düzeltsinler arkadaş bugün paso lag ibaresi çıktı artık herkes de bi sıkıntı arar olduk allah belanı versin konami
  • nicksiznicklinick N kullanıcısına yanıt
    kaç lvlde takılıyorsun myclubta?
  • Valla doğru karar tebrik ederim ayrıca oynanış hızını artır istersen belki değişir senin açından ağır çekim hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 7 Temmuz 2016; 22:40:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 online modu zaten aptal gibi. Ps3 offline modu da zaman zaman asiri yavas cekim oluyor. Yukarida arkadas demis. Seneye fifanin demosunu indirip oyle karar verecegim. Aptal oyun yuzunden sinir hastasi olduk.6-0 yendigim adamlar bir taktik degisikligi ile 2-3 fark atmaya basladilar. Sacma sapan bi oyun. Bu gidisle pesi artik almayacagim.

• hasanulas67 kullanıcısına yanıt
    Fifa Ps3'de çöp. Fifa 15 ve 16 Ps3'de aynı. Hiçbir geliştirme yok. Fifa 17 de gelişmez. PES ise yavaşlık sorunu çözülemez bence. Konsolun gücü yetmiyor artık. Yeni nesile geçmek gerekiyor bence. Eski nesilde futbol oyunu oynanmaz bu saattem sonra. Ağır çekim gibi olmazsa PES 2017'yi düşünürum.

• 2 macdır ongorulemeyen

ılk 90+2 de gol attım one gectım ongorulemeyen yaptı cıktı
    ıkıncısı 2*0 olunca cıktı boyle oyunun ben taa pc modunda herkez hılecı ulan resmen

SIRF bu yuzdden xbox yada ps alıcam sızce onlarda hılecı sayısı az mı yada ongoruleyemen oluyor mu onlarda dA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBaron71

2 macdır ongorulemeyen

ılk 90+2 de gol attım one gectım ongorulemeyen yaptı cıktı
    ıkıncısı 2*0 olunca cıktı boyle oyunun ben taa pc modunda herkez hılecı ulan resmen

SIRF bu yuzdden xbox yada ps alıcam sızce onlarda hılecı sayısı az mı yada ongoruleyemen oluyor mu onlarda dA?

Sadece pc değil hocam ps4 kullanıcısıyım 106 maç yenildim 68 sunucumu kestiler 200 den fazla ön görülmeyen yaptılar öndeyken

• pes 2016 aslında güzel ama pes 13 öle bir alişmişim ki pes 16 oynama istegi sıfır oluyor
  • Oyunda suan sunucu hatasi aliyorum
    Girebilen varmi ?

Fddn529 hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDemirhan23 -- 8 Temmuz 2016; 16:36:15 >
  • Bu sezon kendi freekick rekorumu az önce kırdım, 38m ölü yaprak vuruşu

• Şampiyonlar Fransa'da kapışmışlar, güzel maçlar çıkmış.

• Arkadaslar dun geceden beri sorun bende ..

Baglanti test sunucusuna baglanilamiyor.sunucu cok yogun veya bakim calismasi icin kapatilmis olabilir .iletisim,guvenlik duvari yaziliminiz ve router tarafindan da kisitlanmis olabilir.
    CODE:FDDN529

Yardim ederseniz sevinirim.modemi falan resetledim makineyi de onerilen ayarlara geri getirdim bi ise yaramiyor

• hakanyigit41 kullanıcısına yanıt
    Çünkü oyunun Serverları afedersiniz b.k gibi. Vakit varken elinizden çıkarın, satın kurtulun. Ben nisanda 2300 level 5 takımı sıfırladım, bir ay sonra 90tl ye cd.yi sattım. Sonra ücretsiz myclub versiyonu indirip yakın bir arkadaşımın takımıyla arada sırada maç yaptım. Hiç değişen gelişen birşey yok, bu oyun resmen çöp. 2017ye dair şu ana kadar elle tutulur bir şey yok, vasatın altı bir oyun olacak görürsünüz, kimse umutlu olmasın bence.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 9 Temmuz 2016; 11:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicksiznicklinick

Tüh ya tam rankı 1000+ üzerine çekiyordum maçta ethernet kablosu bağlı değil deyip attı.Sonra arkasından iki üç kere giriş yapıp ethernet kablosu bağlı deyip attı.Kablo mu eskidi acaba?Şu anda bi sıkıntı yok

Edit: -18 düşürmüş yuh anasını

Yine 1000 olacaktim yine ethernet kablosu bagli degil dedi hem de bu sefer arka arkaya 2 kere oldu. Klasman da düştük

• quote:

quote:

Tüh ya tam rankı 1000+ üzerine çekiyordum maçta ethernet kablosu bağlı değil deyip attı.Sonra arkasından iki üç kere giriş yapıp ethernet kablosu bağlı deyip attı.Kablo mu eskidi acaba?Şu anda bi sıkıntı yok

Edit: -18 düşürmüş yuh anasını

Yine 1000 olacaktim yine ethernet kablosu bagli degil dedi hem de bu sefer arka arkaya 2 kere oldu. Klasman da düştük

Oyundan düştükten sornaki maçlarınızı dikkatli oynayın.Lagcı vs düşürse bile çok büyük sıkıntı yaşanıyor genelde.Momentum o maçlarda bayağı yüksek oluyor.Hatta bence o maçı bırakın simde oynayın.

• hala oynayan var mı ya, yazık
  • Hala oynayan var evet kimseyi de ilgilendirmez.
    Ama arkadaşlar ben bu sene galiba fifayi denemeyi dusunuyorum ne dersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

Bu sezon kendi freekick rekorumu az önce kırdım, 38m ölü yaprak vuruşu

2016 hiç oynamadım. 2015'de 52 metreye kadar çat çut ölü yaprak gollerim var. 16'da daha mı zorlaştırmışlar bu işi?

• Bu arada pesciler cevap verebilir mi pes 16'nın 15'den artıları nelerdir ve bu saatten sonra 17 mi beklenmeli sizce yoksa uygun fiyata 2. el bir pes 16 alayım mı? (Online takılmıyorum, evde arkadaşlarla oynuyorum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Bu arada pesciler cevap verebilir mi pes 16'nın 15'den artıları nelerdir ve bu saatten sonra 17 mi beklenmeli sizce yoksa uygun fiyata 2. el bir pes 16 alayım mı? (Online takılmıyorum, evde arkadaşlarla oynuyorum.)

Bence bekle zaten yaklaşık 1 ay sonra demo filan çıkıyor onla idare edersin

• 
Sayfa: önceki 13691370137113721373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.