Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2018 [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
12
Favori
36.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun sıkıntılı , ilk yüklediğimde akıcıydı şimdi kasıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim sorum PS3'teki PES 2018 Ana Lig ile alakalı ama konuyu bulamadığım için buraya yazmak istedim.

PS3 PES 2018'de MyClub'da sadece YETENEK AVCISI ve KİRALIK SÖZLEŞME menülerinden oyuncuları transfer edebiliyorum, özelliklere göre arama yaptığım oyuncuyu nasıl transfer edebilirim detaylı bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

İyi oyunlar
  • Hocam aynen oyun sıkıntılı bende sildim oyunu ne yaptıysam oyundaki o akıcılıği sağlayamadım sistemimiz yetiyor diye oynadığımız bir pes vardı oda gitti bu sene elimizden. Dikkatimi çeken bir şey de oyun tam ekranda kasıyor pencere modunda kasmıyor tam bir optimizasyon özürlüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonedark_01 -- 27 Kasım 2017; 10:9:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alonedark_01 A kullanıcısına yanıt
    Orjinalmi ? Bende korsanda kasma yapmıyor denedim şimdi premium edition satın alıcam merak ettim premıum edition ne farkı var arasında diye? Bunu oynayan veya indiren varsa açıklarsa sevinirim.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Yok hocam orjinal alacaktım vazgeçtim bu sorundan dolayı acaba repack veriyonumu sıkıntılı bilemedim? Prenium serisi sanırım barcelona ile ilgili bir şey olması lazim.

• Alonedark_01 A kullanıcısına yanıt
    Cpy sürümünde kasma yok hıghda akıcı bir şekilde yağ gibi akıyor hatta ekran kartıda dandik. Ama korsan işte steamdeki repack sürümümü oluyor tam olarak korsanda my clup ana lig falan yok o yüzden zevk vermiyor. Premium edition bir kaç eklenti var sanırım farklı bir şey yokmuş.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Hocam şu sayfaya bir göz atın premium edition ile ilgili bilgiler mevcut. Bende oyunun cpy sürümünü deniyeyim yakın zamanda.

https://www.aralgame.com/pc-pes-2018-premium-edition

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonedark_01

Hocam şu sayfaya bir göz atın premium edition ile ilgili bilgiler mevcut. Bende oyunun cpy sürümünü deniyeyim yakın zamanda.

https://www.aralgame.com/pc-pes-2018-premium-edition

Fazla Bir şey yokmuş ek özellikler falan var. Neyse bunu alırım olmadı 100 TL falan bulunabiliyor. Ama işte kasarmi kasmazmi orası muamma.

• Premium editionu indirdim oyunda kasma göremedim orta ayarların biraz üstünde oynuyorum özel ayarladım kasma yok şuanda. Yalnız bunda sıkıntı var seriada falan bayern ne işi var Güncelleme gelmişti onlamı alakalı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuat.Kamis

Oyun çöp oğlu çöp. Fifa serisini her zaman alıp oynarım orijinal olarak. Bu sene PES 18'e şans vereyim dedim. Gitti 90 liram boş yere. Droyun sitesinden almıştım. Gene ki Steamden felan almamışım oturur ağlardım. Rezalet bir oyun. 2017 olmuş server hatası vermesi, update yapamaması, dosya bozuk demesi, lisans sorunu vs vs. Oyun tam bir çöp. Yazık etmeyin paranıza alın fifa oynayın gerçekten.

fifa oyun felan değil. pesi oynamayı öğrenirsen sorun kalmayacaktır.

fifaya 1 dk sabredemiyorum.

pes 2018 efsane olmuş.
  • samimi olarak bişey sormak istiyorum bu bilgisayara karşı müsabaka kupasında ki süperstar ı 10 kere oynamam ma ragmen bir tek ben mi gecemiyorum yoksa genel olarak mı cok zor bu sene
  • Arkadaşlar FİFA 18 deki momentum saçmalığından bıktığım için oyundaki fut modunu bırakmış bulunuyorum. PES'i birkaç gündür araştırıyorum genel olarak oynanışı beğeniyorlar. Online mod nasıl mesela ve en önemli gerçekten iyi oynayanın kazanma şansının daha fazla olduğu bir oyun mu? Çünkü fifada işler tam tersi işliyor. Yorumlarınıza göre oyunu alığ almamaya karar vericem arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • serdo8383 kullanıcısına yanıt
    Yenemezsin çünkü baya Zor oluyor açıkçası proda bile adamlar çok sağlam oynuyor. Takımı biraz daha gelistirmen lazım ne kadar çabuk adapte olurlarsa o kadar iyi olur.

• Arkadaşlar merhaba. Kuzenin pc'de Pes 2018 Settings'i açamıyorum. Sistem yetersizliğinden mi kaynaklanıyor acaba? Yoksa kaldırıp tekrar mı yükleyeyim? Bu sistemde Doom oynadım ama Pes'te sıkıntı var.

Amd x4 Phenom 9950 2.60
    Gigabye M720 Us3
    8 gb ddr2 800 ram
    Gtx 650 1gb
    Win7 x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 7 Aralık 2017; 12:19:4 >
  • Tüm rakipler nerede?

Bu arada Pes 2018 Lite ile MyClub akıyor.

Siyah toptan,Cavani geldi, sarı toptan, Dani Alves geldi, Hazard kiralık, bir tane de kaleci aldım. Keyfim yerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Tüm rakipler nerede?

Bu arada Pes 2018 Lite ile MyClub akıyor.

Siyah toptan,Cavani geldi, sarı toptan, Dani Alves geldi, Hazard kiralık, bir tane de kaleci aldım. Keyfim yerinde.

Ben buradayım, istiyorsan yedek kadromla geleyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi maça girdim hocam. Siz girin 5 dakika sonra yapalım.
  • Güzel maçtı hocam. Elinize sağlık. Yine yapalım bir zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Güzel maçtı hocam. Elinize sağlık. Yine yapalım bir zaman :)

Tabii, oynamayı öğrendiğim vakit olabilir
  • Hocam hiç fena değildiniz ya. Valla oynarken zorlanmadım değil. Defansınız maşallah kale gibi. Ramos çok zorluyor cidden. Kaleci biraz şanssızlık oldu. Karambol pozisyonları bitirdi sizi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.